Магребски фатални дами, за 13-ти път събрани!

• 21 774
  • 291
  •   1
Отговори
# 180
Елип,какви контролни пък вие? #Crazy
Леле,от сега ли? Grinning
Това е добре,че билетите са на лице,куфарите се стягат бързо.  Wink

# 181
  • София
Аз се чудя Делта що дава зор в съседната тема да се отбием тука, а тя каква била работата.

То не са яденета, не е чудо. Първо, второ, десерт, че и чай в лятната градина.

Тъй тъй ... ще понаминавам аз така от време на време да ви видя как сте що сте.

# 182
Близнаците бързо оздравяване на децата ,ех ,че гадно ,че и двамата  Sad

Една от Племенниците е с варицела и ние бяхме на гости на свека (след месечно затишие,решихме да си покажем очите)  и сега да видим дали няма Лина  да я изкара ,и гледам една голяма пъпка на бузата и ,ама това май е от брадата на баЩа и и дядото дето са я целували ,толкова бързо не се появават обривите ...

Делта ,навремето и аз почвах у-Ще в 7и половина и първият ни час беше физическо с цел бързо разсъняване ,логично ,ама ранното ставане е убийиствено за мене и с нетърпение очаквах да минеме втора смяна ,че да си се наспивам  Sunglasses...

Дидонке мари ,Ще ти се карам ,ко си виснала над главата на детето  Naughty.Ама те в предучилиЩна освен арабски учат и френски ,така ли ?ЯЯЯЯ го остави намира да си пише домашните на спокойствие ,ко си му се запречкала  Joy hahaha

Лина вчера каза ОПЕН ,брех туй дете англйиски Ще проговори покрай тая Дора експлоратрис Joy hahaha ,вчера и днес упражняваме опен и  ни е много забавно ,голямо кискане пада ...

ЕЕЕЕ дядо Хаджия много ми е драго ,че се разписа и тук ,добре дошъл   bouquet  bouquet,прочетох част от пътеписите ти ,много увлекателно и забавно разказваш   bouquet

# 183
Дидонке мари ,Ще ти се карам ,ко си виснала над главата на детето  Naughty.Ама те в предучилиЩна освен арабски учат и френски ,така ли ?ЯЯЯЯ го остави намира да си пише домашните на спокойствие ,ко си му се запречкала  Joy hahaha 
Шеки,и английски и информатика.  Joy Резултата от моето отсъствие е написана на половина домашна. Mr. Green
Лина вчера каза ОПЕН ,брех туй дете англйиски Ще проговори покрай тая Дора експлоратрис Joy hahaha ,вчера и днес упражняваме опен и  ни е много забавно ,голямо кискане пада ...
Браво на детето!Умно,като майка си,полиглотка ще е значи!!! bowuu
Дядо Хаджия,ха добре си дошъл при нас!
И тук има и ядене и пиене и сладка приказка даже.  Wink

# 184
Тъй като още съм будна,а утре ще се излежавам до късничко  Twisted Evil ,ще ви пусна закуската от сега.   chef

# 185
Грешка! Crazy
Публикувах го 2 пъти. Embarassed

# 186
  • Varna
ДобЮутрУУУУУ Фарашкитееее Hug
Ама си имаме и Фараш вече, така че Добре дошъл и тука Дядо Хаджи  bouquet
ШАКИРЧЕ Hug
Как е Лончока бе?
Офф, не е хубаво така да говоря ама не е и хубаво малко детенце да го мляскат по лице. Аз не смея да ги пипна и тези роднинските преди да съм си измила ръцете. При шарка са ми давали или аз съм давала на моето, малко червено винце за да избие по лесно. Дано на Линчока нищо да и няма. И виж там увий я във нещо червено. Аз се чудех на моята майка като го правеше това със червеното повиване но като гледах миналата година един от многото филми за Кралица Елизабет-1
видях, че и англичанчетата ползват червено платно когато тя беше болна от шарка. Значи това не е само български патент има нещо което аз незнам за това червено.
Или и сложи някаква червена дрешчица. Това поне няма да навреди
ДИДОНЧИК Hugабе момиченце какви са тез ранните закуски дето ги мяташ ти newsm78Не спиш ли, бебенцето ли много мърда newsm78
Гладах ти снимките снощи-малък Шейх много хубав беееее- това хич не е вятър от моя страна да знаеш. Хубаво дете имаш, да ти е живо и здраво и много щастливо. А двамата на снимката сте оле, мале- във рамчица си я сложи, че сте много мили и обаятелни. Ти пък как си го шатнала във банята миличкото, че си го и засрамила. Мамин той сладък.Мнгого хубави снимки и хората много хубави Grinning
Благодаря ти мила за прекрасната закуска-толкова ми се пиеше сок от нар-нарекох си едната чашка със сок от нар. Много обичам а и се оказа здравословно за моите калпави бъбреци Grinning
Момичета сънувах много кофти сън- и тука да се оплача- че и това което означава е много, много кофти Sad Да си кажа да ми поолекне,, но във събота срещу неделя ми се сбъдват сънищата, мамка му #Cussing out

# 187
дидона после ще погледна снимките-при нас навремето доманшите бяха по английски и слава Богу,че от френски изобщо не вдявам.Мен Даяна ме праща на компа когато е решила на направи нещо забранено  Mr. Green

шаки ако я изкара сега по добре-големите я караха една след друганали бяха на градина в БГ,дреби обаче я изкара като бебе на 8 месеца-и то бях я извела на разходка с количката и децата и се радваха.Колкото и гледах да я пипат все някой минаваше през бариерата-но,леко я изкара.
Дора ни е любима и на нас-доста думи понаучи покрай нея  Grinning

# 188
Ами и аз покрай дора Ще науча англйиски ,инъче съм на вие с него  Laughing .

Дидонче ,те от малки значи ги правят хакерчета при вас ,брех ,много хубаво ,Алекс вече борави ли с компютъра ?Браво ,браво ма тук май няма такова неЩо в матернел (детската градина ).ОЩе не съм видяла снимките ,после Ще ида да надникна,че бсега буля ти Лина препира да излизаааа и трябва да включа на 5 -та  Joy hahaha

Аз незнам заЩото много ме стяска варицелата ,сигурно заради високата температура ,пъпките не толкова ,но един път след ваксината за шарките (понеже живи вируси съдържа самата ваксина) вдигна 40 и неЩо и беше една такава като парцал ,ни приемаше ни предаваше ,бая се бях стреснала да не направи някой гърч ,знам ли newsm78 ,толкова висока температура за малко дете е опасна .Та едвам я сваляхме само ваната с хладка вода помогна за бързото сваляне ,инъче колко нурофена за бебета бях дала ,не я свали до 37 ...

Делтичка ами ниЩо не ми пречи да я и сложа неЩо червено ,да видим ,ама не ми се вярва да я хванала ,времлето Ще покаже ,то някой път след седмица се появават симптомите .Делтичка какво сънува ,да ти кажа ако вряваш на съниЩа ,може и да ти се случват ,тоест ти да предизвикаш съдбата да ти се случат по някакъв начин ,заЩото си сънувала ,но ако ги приемаш като съниЩа ,каквито са ,ниЩо няма да ти се случи .И аз съм сънувала ,че Лина като беше фоетус излиза през корема ми  Laughing,ама не се е сбъднало ,родих си я даже нормално ,без секцио (поне да имаше някакъж сенс сънят ,нали ,че бебето излиза през корема).Аз не вярвайм на съниЩа ,някой път като съм уморена такива глупости и ужасии сънувам ,че чак някой път се чудя на въображениетио си .Ето например тая ноЩ сунувах ,че мъжът ми е настанил наематели за 500? на месец в едната стаяяя ,тъй ма те са били български цигани и нашия заминава за Франция и ме оставя сама в тях в къЩи  #Crazy .И те моля ви се да си купят една уредба и ги хванах да инсталирват едната тонколона на фасадата на къЩата (отвън през прозореца ,като надуят музиката всички да я чуват ,както по циганските квартали в бг).Та като се ядосах ,като побесняхх ,като се разфучах ,голяма кавга им хвърлих ,чак прегракнах накрая и им смятах ,колко пари има излиза наема на ден за да им върна осталите и да се махат от вкъЩи  Crazy.
Айде лек ден момичета ,после пак Щ? се включа   bouquet

# 189
  • София
При нас пък и двете ни деца не можаха да изкарат тая шарка. Даже си спомням, като бяха малки  тяхно приятелче беше болно и майка им нарочно ги води при него уж да се заразят. Та се били целували та е прегръщали та не знам какво - ама на нищо не прихванаха и така си пораснаха.

Апропо извинявайте за нахалството ама тука какво се предлага за вечеря.  newsm62
И дали наистина някой има снимка на нощно арабско небе. Тия звезди там, тука си ги нямаме ние в България май.

# 190
  • Varna
Гутен Следобеден Hug
Нашия Фараш нещо много бързо огладнял но е рано за повечеря Laughing
Така, че ще постела месалчето за друго и да ви е сладичко Wink

ШАКИРЧЕ-абе като сън го приех съня. Добре се чувствам, щастливо ми е. smile3503 Дано е било сън. Пък каквото е писано- каквото е писано на глава на камък не е писано!
Да се поровя сега и да потърся някоя арабска нощ на нашия Фарааааш.......
Това открих за тебе Дедо Хаджи-Фараш Wink

# 191
  • София
...
Да се поровя сега и да потърся някоя арабска нощ на нашия Фарааааш.......
Това открих за тебе Дедо Хаджи-Фараш Wink

Това Фараш какво ще рече ?
Делте сега ... тая снимка не беше ли от вашата градина къде доматите дет бяха засадени или е от тая на съседите ?  newsm78

# 192
Добър ден и от мен,   bouquet

Първо, дядо Хаджия, добре си ни дошъл.  bowuu   bouquet
Имаше нужда от един мъж за цвят между всички тия жени тук.  Heart Eyes
Макар, че ние сме кротки (общо взето и поне привидно, де Laughing) и няма да се налага укротяване.  Peace
А за вечерята... много бързаш, Naughty някои още не сме обядвали.  Wink
Тук я караме баш по арабски табиет, яваш-яваш,... нямаме бърза работа и на всичко му идва реда, само седни, отпусни се и... няма да усетиш кога са я сервирали.   chef

A, Делта вече я е свършила тая работа.  Laughing
Ще си позволя да ти отговоря вместо нея (ако изобщо може да се използва по този начин думата, но тя я е побългарила, както щяхме да направим и ние  Heart Eyes).
Онзачава пеперуда в мъжки род.  Peace

Шеки, да те питам колко предплати е взел мъжа ти на наемателите?  newsm78  Joy
Моите сънища ги помня много ясно до момента, в които си отворя очите.  Sunglasses
Стана ли от леглото- ни сън, ни нищо ми остава в главата. Grinning
Случвало ми се е иначе да сънувам нещо, да стана през нощта и после като заспя отново да продължа оттам, до където съм стигнала.  Wink
Смахната работа са общо взето и понякога толкова реални, че страх да те хване. ooooh!
Дидонка, кви ги вършиш по нощите, че не спиш?  newsm78
Моето е ясно, поне е през деня. Heart Eyes Сложих снимки за отчет.  bowuu
Разгледах и твоите- на много хубаво местенце сте били, остава само да ни обясниш какво е.  Hug  Peace
Мерси за закуската.   bouquet
Елип, 'сглобих' ти най-накрая профила и вехе си ми 'ясна' поне в общи линии.  Wink  Peace
Нареждам се на първия ред удобно, в очакване на разказите ти.  Hug
Каквото и да е- ще ни е интересно, пък и нали сме любопитки... Heart Eyes
Далка, стига боядисва,  Whistling седни малко да си отдъхнеш.  Hug

# 193
  • София
Добър ден и от мен,   bouquet

Първо, дядо Хаджия, добре си ни дошъл.  bowuu   bouquet
Имаше нужда от един мъж за цвят между всички тия жени тук.  Heart Eyes
Макар, че ние сме кротки (общо взето и поне привидно, де Laughing) и няма да се налага укротяване.  Peace
...
A, Делта вече я е свършила тая работа.  Laughing
Ще си позволя да ти отговоря вместо нея (ако изобщо може да се използва по този начин думата, но тя я е побългарила, както щяхме да направим и ние  Heart Eyes).
Онзачава пеперуда в мъжки род.  Peace
....

Тъй тъй, аз щото се питах какво ще рече нали фатална жена в арабските разбирания, а то било кротка жена нали.

(оглежда се в огледалото, чеше се по главата и се чуди) Хайде сега пък пеперуда... Впрочем вие пък как разпознавате мъжките и женските пеперуди по вашите краища там в арабско. Щото тука по наше село не си хвърляме много труд да ги разпознаваме, та нямаме много опит.

# 194
Здравейте и от мен!!!   bouquet
Снощи,както си пусках закуски,по едно време,към 03ч.,чувам асансьора спира на етажа ни
и някакъв куфар да се движи  hahaha.След малко някой вкарва ключ във вратата. Shocked
Той големия шейх се прибира. hahaha Решил ,че няма нужда да стои там,свършил си
работата и към 00ч. тръгнал.Имало много полиция,понеже на острова има Синагога и
тези дни евреите имат празник.Каза,че на всяка крачка са го спирали и правили
рутинна проверка.В тази Синагога,всяка година идват на поклонение хиляди евреи.
Днес ходихме на гости на приятели.Сега се прибирахме.
Алби,мястото,което съм снимала е едно много хубаво заведение,което почти винаги е празно,
а хубавото е ,че и има детски кът,с пясъчник.Алекс до сега умира за пясък. Joy
Пихме хубав чай с бадеми  и коктейл от портокал и нар.  Wink
Шеки,Алекс е толкова на ТИ с компютрите,че сам си сваля игри от Интернет.
Учителката му по информатика ме питаше още в началото ,от къде е запознат толкова,
защото им обяснявала,кое е клавиатура,кое ,мишка,а той веднага я попитал,дали имате Интернет тук. Shocked hahaha
Та беше много изненадана от познанията му.Никой не го е учил,но от 3год.е пред компа и така . Grinning
Инкубацията за Варицела е 10-15дни.Ако се разболее,ще ти кажа какво да правиш. Wink Ние вече я изкарахме,преди 2год.
Температурата ,не чак толкова висока,до към 38°C.По-добре сега,че лесно се кара.
Делтичка,мерси за хубавите думи!  Hug   Blush Дано да е жив и здрав само! Praynig
Мързел,значи и вие ,като нас? Joy Много са хитри ей! Laughing
За сега ви оставям,  Hug че утре е понеделник и седмицата започва отново. Whistling
Починахме си малко събота и неделя и от утре пак. ooooh!
Другите къде сте? newsm78
Ако имам възможност по-късно ще се разпиша пак. Wink

Общи условия

Активация на акаунт