Магребски фатални дами, за 13-ти път събрани!

• 21 766
  • 291
  •   1
Отговори
# 195
  • Varna
Добър вечер Магребски  феи, добър вечер и на Помощник Халифа-Дедо Хаджи Hug
ДЕДО ХАДЖИ- нямам домати пред нас и комшиите и те. Пред нас е само моренцето newsm03
Момичета ще спя като бебе надявам се тази вечер. От 17 часа до 20.30 съм мандахерцала бате из Морската ни градина като го завлякох до най-далечната и точка. Най-красивото време е сега. Казах му да вземем камерата следващия път докато е толкова зелено и колоритно, пълно със цветове.
Сега ви гушкам за лека нощ, че имам и едно пране да оправям и да обърна внимание на моето съкровище.
Сладки сънища Hug Hug Hug Hug

# 196
Гутен абенд фарашки и фарашковци  Laughing

Тъкмо се изкъпахме с детето заедно ,дет се вика с един куршум 2 заека  Joy hahaha...

Дидонке, брех този Алекс Ще го правим информатисиен значи ,ама какво се учудвам децата възприемат толкова бързооо .Кой знае ние какво хоби Щ? имаме на 5 години  Joy hahaha.Днес цял ден сме на вълна танциии и върти дупето умело и се накланяяя ту на едната ,ту на другата страна .Като последно на мода е да сочи части от главата си ,например :ма буш (моята уста),ма тет(моята глава) ,обогатихме си речника , вече казваме пред думичките - мон,ма(моят,а ).В колата сме ,аз карам и тя- ма тит ,ма тит ,а детето си иска бибата (ма тют),та докато разкодираме какво иска да ни кажееее ,Щеше да остане без биба детето  Laughing...

Алби ,къде се губиш ,стопли ли се при вас времето ,тук беше лято ,днес хванахме тенче ,кой като нас  Sunglasses,дано така се задържи ,че да го поддържаме  Laughing

Далке ,къде си душата ?

Делтич ,а така  ,много си го разходила тоз нашия бате бе ,Ще го умориш човека от ходене или и той е като тебе спортен тип  Simple Smile

Лекичка и от мене   bouquet

# 197

Добро утро, момичета.
Кафенцето от мен. Вие, каквито сте нощни птици, сигурно ще си го изпиете на обяд, но аз да го сервирам  Mr. Green.

Добре дошъл на дядо Хаджия и от мен!

Дидонка, и ние сме така с компютрите. Дори се учудвам, че с толкова неща се справя, а не съм я учила и все още не може много добре да чете. Но какво да се прави, техническа нация се задава. Обаче мама е цербер и не й давам повече от половин-един час компютър на ден. Големи молби стават за още 5 мин, но ми се струва още рано да засяда пред компа.
Майсторките, Марси, Дала, приключиха ли ремонтите??? Премествам се при вас, че изобщо не ми се подхваща в къщи. Сигурно нашия ремонт ще го оставя за след ваканцията.
Гледам за шарките си говорите. Нашите още не са карали нито една, а и аз самата не съм карала никоя. Та сега като видя и малка пъпчица се шашкам малко. Знам че е хубаво да ги изкарат, докато са малки, но каквото дойде.

Елип, 'сглобих' ти най-накрая профила и вече си ми 'ясна'
Олееее, оправи ме ти на бързо  Blush.

Та да ви разкажа снощи как се смяхме с мъжа ми. Взех да си прочета вестниците от миналия ден, че нямах време, и попаднах на куриоз. Съдия от Джедда одобрява съпруг да удари шамар на съпругата си за пазаруване на излишни неща. Например ако той й даде 1200 риала и тя си купи абая от бутик за 900 /къде ли ще намери толкова евтина абая от бутик, но хайде/ ако той й зашлеви шамар значи тя си го е заслужила. Та като прочетох това на папи, той ми казва: "ей толкова близо беше да си изпатиш", защото точно преди 3-4 дни си купих нова абая, но само за 800  Laughing. Много се смяхме с това  Joy
Та такива истории при нас.

Лек ден на всички.

# 198
  • Varna
ДобЮутрУУУУУУУУУУУУ Фарашкитеее и Фарашкооооо Hug
ШАКИРЧЕЕЕЕ Hugмного се смях на маничката ти принцеса и на новите и думи. Моля те започни да и правиш записи на това. Навремето ние нямахме тази техника, моя беше донесъл един микрофон и го беше записал докато говори и сега се умилявам като си я пускам касетката.
А и балеринка може де иска да става Душе,, щом вече е почнала да си танцува, или път художествена гимнастичка като леля и Делта Wink
ЕЛИПЧИК Hug
бЛАГОдарско за кафенце аз ствам за него навреме Wink.
Големи скъпчии там при вас във Саудиту бе Елипче. Ама аз какво се чудя като стандарта там е толкова висок newsm78 Неможах да стигна аз там до магазините. Грешниии бяхмееее да слезем на Сауди земяяяя rotfImao Гледах като затворник аз тогава и се чудех защо е така, защо хората трябва да се ограничават и да не опознават друг народ Sad И аз щях да си купя една абаичка
СТРОИТЕЛКИТЕ- Марсито и Далчика- дакъде я дакарахте или по точно дакаде я докараха майсоритеее. Ай да свършват, че ви свършиха нервите #Cussing out
Момичета колкото до компютрите не се учудвайте, това на нашите деца им се отдава много леко. То им е във кръвта. Все пак кой е изобретил компютъра а Peace
Аз хич не се шашках мойто като почна да се оправя само. А не е от децата гении. Така че сега на мене обяснява но той е толкова навътре със тях, че със това му е свързана и работата даже. Предпочетох да се мотка на компютъра отколкото да се мота по улиците и да мята наркотиците но тогава по Интернет нямаше тия ужасии които има сега. Ох това беше толкова отдавнааааа, кЪт бях една млада мама Flutter
ШАКИРЧИК-мойтУ Батку не е по спорта да го практикува ама има стройна фигура. Такава му беше във Морската академия такава е и на тая преклонна вече възраст. Само, че тогава беше по голям свирчо-демек 58 кила, сега е 67. Ма шЪ вЪри де шЪ ходи като кака ви Делта обича да препуска кЪт конче Wink

Хайде и прясно млечице със козуначените кифлички Hug

# 199
  • София
Добър деееееенннЪ!

Как сте, що сте ?
Ние тука нали лепим тапети на поразия и у нас е ... ъъъъ ...такова де като у ремонт демек.

# 200
Гутен таг ,Бонжур,Хуен тах ,Сбахалхер девойки

Хубо ,че Делтичка е станала рано да сложи закуската ,че ако чакаме на другите гладни Ще мрем  Laughing

Дядо Хаджия и вие ли сте в ремонт ,значи сте трима обЩо в тая тема  Laughing,ние правим на локала(магазинчето) ,ама то не се смята ,Щотот не е в къЩи ,като свършат там Ще се почва и в къЩи да видим дали Ще има ваканция това лято  Thinking

Елип без малко да отнесеш боя а  Laughing.800 на вашите пари в лева или в евро можеш ли да ги конвертираш ,та да добием представа и аз много се смях на вашия папа ,шегаджия а ? Joy hahaha

Делта заЩо не си могла да разгледаш саудитската ,нее ли  позволено  Rolling Eyes ?

Далке, какво стана сирконсизирахте ли го Раянчо ,пиши какво е станало .На една моя приятелка детето и е на 20 месеца го направиха преди седмица ,да не те плаша ,ама като пишка ,много го боли ,горкото и едно нервно ,ама какво да се прави Ще го прижевее и това .Аз ако имам момченце един ден Ще го направя като бебе на 4-5 месеца ,че много мъчно ми ставаше като го гледах това как го боли  Sad.Пък като са бебета ,каквото и да му се направи като интервенция ,само ръцете помагат и ги успокояват прегръдките ,като пораснта не искат толкова да се гунчат  newsm78.Видях снимките ,които си прибивала красота ,от къде са ?

Дидонке и твоите фотоси видях ,ама много хубава кръчмицааа ,ей такива най ги харесваммммм ,като ви дойдем на гости ,там Ще ходим да си пйиваме и апваме  Laughing

Дидончева и Албичова отсъствие и по една ГОЛЯМА чЕРНА ТОчКА Crazy Laughing

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 15:35 от Shakira26

# 201
  • по пътеката
привет, видя му се  края на пустия ремонт! трябва днес да  ми сложат врата на тоалетната и да из4истя пак след гадостта да  ми я сложат! но това днес ще ме лиши от спорт, което веднага ме изнерви, 4е никой не се съобразява с моите планове! както и да е,ще го преживея,макар напоследък нещо много ми е нервно като някои се тарикати или не върши нещата както трябва! явно приказката за вълка и врата му важи в пълна сила!
далка поне сама си върши нещата, аз го предпо4итам май, защото в4ера бях с 4етката и валяка след майстора, припряна работа, ама аз не мога да гледам после пропуските!та и фугирахме и мазахме предната ве4ер със свекито, видим проблем с те4 и подпухнала мазилка се остави все едно не е тяхна работа! давайте  нещо весело!
ама да не сладости, 4е се прекалих да си ка4вам адреналин4ето!
баткото ми е здрав и е пак на работа, ама каката засега няма пъпки, да видим!  #Crazy
дидонке, много е жега да стоят още по градините! много се питам дали да не искам да си приклю4ат годината по- рано и да си стоят децата в къщи, но те го правят защото ще им секне флуса!  #2gunfire
далка, да не си напът към бг ве4е? newsm78

# 202
Аз като пропускам закуските, ще взема сега да си хапна от козуначените кифлички на Делта  Grinning.

Големи скъпчии там при вас във Саудиту бе Елипче. Ама аз какво се чудя като стандарта там е толкова висок newsm78 Неможах да стигна аз там до магазините. Грешниии бяхмееее да слезем на Сауди земяяяя rotfImao Гледах като затворник аз тогава и се чудех защо е така, защо хората трябва да се ограничават и да не опознават друг народ Sad И аз щях да си купя една абаичка
Така е Делтичка, не пускаме при нас всеки  Twisted Evil. Шегувам се разбира се, но наистина без визи не може да се влезне в страната, а не е като Дубай да можеш да си купиш визит виза на летището. Вие кога сте идвали насам? Сега не е чак толкова строго като преди. Започнаха да отварят туристическите обекти, но за сега няма много туристи по разбираеми причини  Mr. Green. За стандарта да, високичък е, но не чак толкова като в Дубай или Бахрейн например /по другите гълф страни още не съм била/. Тук май по-лесно се живее.
Шаки, на косъм съм от боя при всяко намаление, което правят по моловете, но какво да ме прави папи - трае ме  Joy. Сега проверих в нета и ми показва, че 800 риала е около 308 лева по последните фиксинги.
Дидонка, какви фотуси миличка? И аз искам да гледам снимки от Тунис  Grinning.

# 203
МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Елип 308 леваааа -150 ? я покажи покупката плизззз ,че ми е интереснооо ,аз за тия пари си представям хубав панталон или дънки или някоя гъзарска блузка ,туника и тн .Цъкния моля те ,ча аз хубави арабски дрехи не съм виждалаа (колкото и странно да звучи ,свека ми има едни стариии и грозниии )от нензам кое си време ,а сигурно и при арабските фирми модата еволюира ...ТАка вече ти съсздах задача да цъкнеш покупката на тебе или не -искам да я видя  Grinning

За фотусите на Дидонка иди в албума  там сме си направили албум ,ако нямаш парола и пседо ,пиши или си дай имейла на марси ,тя Ще ти ги даде  Peace

# 204
Магребски дами и люлински Хаджия,   bouquet

Дядо
, същият въпрос за мъжките пеперуди си зададох, докато пишеш предишният си пост. Laughing
Не ги ли налепихте тези тапети, най-после... Wink
А фаталната жена може би е олицетворение на Шехерезада- красива, умна и много умела в обработката на мъжкият мозък. Peace
Нека се изкажат останалите магребинки по въпроса.
Дидонка, среднощни гости си имала. Wink
Дано не си се уплашила само. Praynig
Я кажи как се прави тоя чай с бадеми, че ми разбуди фантазията?!  chef
Делта, ето кой ще обикаля с мен като дойда във Варна.  Hug
В България никoй не ми се връзва на ходене, Rolling Eyes всичко живо кола или такси търси, за да се придвижва.  ooooh!
Беше ми терсене, но тук свикнах да ходя сама.
И без това разстоянията са големи и е идеално съчетаване на разходка с изпълнение на дневната програма. bowuu
Шеки, в хубаво време къде може да е човек? Heart Eyes Навсякъде, но не и вкъщи.  Peace
И аз хванах тен оня ден, но ''на очила''.  Joy Добре, че вчера и днес ги заличих.  Whistling
Май ще я даваш малката кукла на Бели денс, щом показва талант в тази насока, трябва да го развиете. Joy
Хубавото на децата от смесени бракове е богатството от езици и култура, но обратната страна на медала е това, което ти показва Лина, само че не свършва с фразата: ''...ха сега ми кажи на какъв език е това?''. Laughing
А... и трий точката, Naughty защото съм тук, само смених малко часа за разписване. Hug
Елип, благодаря за кафенцето, аз си го взимам като следобедно-предивечерно. Peace
Аз също съм голям фен на намаленията, Peace добре че няма подобни статии тук. Laughing
Сега като си препрочитам написаното си давам сметка как ти е прозвучало,  Embarassed за което се извинявам.  bouquet
Имах предвид: омъжена, деца, местонахождение,... пък то какво излезе... ooooh!
Наистина много тая абая  Shocked... все такива ли са цените или е по-особен модел, затова е толкова скъпа? newsm78
Има чувство за хумор вашият папи.  Laughing  Peace
Марси, сложиха ли вратата?  Thinking
Дано и да приключва вече тая лудница, че ми е жал направо.  Praynig
И какво съжаляваш за спорта? Наистина, не е залата, но по нищо не отстъпва на натоварването от лъскане след майстори.  Peace
Останалите имате ли извинителни бележки?  Thinking  Naughty
Ако не - тогава незнам как ще си изкупувате греховете.  newsm78  Laughing

# 205
  • по пътеката
алби, сложиха я, ама и линда не отиде заради това,4е дойдоха баш на вратата като бяхме! остана да се направи бяла и толкова от мене! но линда се кефи на нови4ката придобивка и ходи да се мие там и ве4е си харесва и тоалетната!
алби4, аз бе  4адо съм пантелей пътник! тука правя тигели за да се разкърша и да подишам свежестта на утрото! а преди в бг ,като хвана децата  и до края на градианта ходех минаваме нагоре или надолу по път4ето с коли4ките  и наопаки! ама не съм слабеела от това, а от 4истене хи4! моето телце иска яко натоварване и тормоз с храната! ина4е не си дава държавния резерв!
 Mr. Green
дидонки4, ние пием  4ай с бондук! линда борба води друг да не пие и да се откаже от  4ая! свекър ми е спец по 4ая, 4ак роднините от сус като дойдат и казват, 4е като неговия никой от останалите братя и сестри не може! ти кажи белите фъстъци, май е кешу( сурово) ползвала ли си ги за нещо? аз по4нах в салати и в кебапи да ги ръгам за проба!интересно е!
дядко ,вие накъде сте? давайте сайтове за  билети евтини за бг, 4е търся!
пишете, ей!  bouquet

# 206
Сега като си препрочитам написаното си давам сметка как ти е прозвучало,  Embarassed за което се извинявам.  bouquet
Hug Пошегувах се само... не прозвуча лошо  Grinning.

Абаята не е скъпа изобщо /само така изглежда обърнато в лева/, скъпите са над 2 - 3000, но малко повечко ще си помисля преди да си купя такава  Naughty
Шеки, ще направя снимки и ще се опитам да кача /ако мога да отворя снимка.бг, че тук ми е баннат  Cry/.

Последна редакция: пн, 11 май 2009, 20:32 от elip

# 207
Марси, ето ключът към това как да се възпита младото поколение да работи. Laughing
По-често ремонт в къщи и... след няколко години ще е готова домакиня малката, Peace а ти готова за.... срещу дома. Joy
Варна не я познавам.
Спомените са ми от детските лагери, но освен центъра- друго не помня.
Така, че градината с Делта имате задача да ми я покажете и ще я обикаляме колкото пъти искате. Peace
Лека-полека ще направим клубче ми се струва. Wink
Слабеенето- ясно, че не става с ходене само, но и то оказва влияние.
Толкова дъжд падна тук ooooh! и така се устояхме вкъщи, че сега на хубавото време съм като отвързана.  Laughing
Елип, ние се шегуваме редовно, Peace но докато ''опипаме почвата'' трябва да се съобразяваме Wink (това за мен, де Heart Eyes).
Предполагам богато украсените абаи с различни орнаменти държат високи цени?! Thinking
По каква причина е баннат сайта снимка?  Rolling Eyes

# 208
  • София
....
Дядо Хаджия и вие ли сте в ремонт ,значи сте трима обЩо в тая тема  Laughing,ние правим на локала(магазинчето) ,ама то не се смята ,Щотот не е в къЩи ,като свършат там Ще се почва и в къЩи да видим дали Ще има ваканция това лято. 
...

...

Дядо
, същият въпрос за мъжките пеперуди си зададох, докато пишеш предишният си пост. Laughing
Не ги ли налепихте тези тапети, най-после... Wink
А фаталната жена може би е олицетворение на Шехерезада- красива, умна и много умела в обработката на мъжкият мозък. Peace
Нека се изкажат останалите магребинки по въпроса.
...

...
дядко ,вие накъде сте? ...

Ние минааме кривата круша и ся остава само антрето. Утре ша идват от една фирма за почистване да мият там фаянс, прозорци и не помня още какво.

Инак лепииме мазааме брисаааме и най-накрая рекох - ай стига толкова - на кой му не харесва да доде да направи по убав ремонта.

Всички се включиха де. Даже внучката да ви кажа по късане и сваляне на тапети няма конкуренция. Тя даже така да си подпомогне нали почна да къса тапетите още миналата година. Инак добре, че бяха децата, че ако трябваше сами с баба ви хаджийка да се оправяме до никъде нямаше да го докараме

А по въпроса за пеперудите интересно, че никой не отговори.  Laughing

# 209
Привет   bouquet
Нещо хич  няма настроение тези няколко дни-то и не спря студа....така студено не помня да е било в Париж.
Вече за незнам кой път отново вадя плътните дрехи Sick

Марси-За България ще дам знак като тръгна през Юли.

Потънах в битовизми....то няма и какво да се похваля
Като ми стане по-топличко в душицата ще се разпиша както си обичам....
Сега ме е хванала творческата поетична вълна Rolling Eyes
Много  Hug за всички магребинки

Дядо Хаджия - добре си ни дошъл и от мен   bouquet
Дано обичаш мароканско cha3bi   bouquet
http://www.youtube.com/watch?gl=ES&hl=es&v=TjOv5jkmTBQ
Дава настроение -особенно за ремонт  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт