Магребски фатални дами, за 13-ти път събрани!

• 21 760
  • 291
  •   1
Отговори
# 225
  • София

В линк май е по-добре. Иначе тука снимката не се вижда.

Та а сега моля кажете какво е това ядене.

# 226
  • Varna
Тука съм обаче нямам муза за писане Rolling Eyes
ЦЕЦИФЛО Hug Пожелавам ти повече никакви такива препядствия! И най-важното- пожелавам ти да си много, ама мноооооого обичанааа Hug Wink
Фарашкони и Фарашкончо-кЪт ми доди музата пак ще пиша. Може и по късно да се обадяяя. Ко ми ставаааааа ooooh!
Дедо Хаджи- като този ориз тъкмо бях сготвила преди два дена но на фурна. Това месце как го приготвяш? Виждам, че е по кафевинко, явно си го приготвял на тиган и си му слагал разни магийки за да му е такъв вида. Моето беше на фурната и не е толкова кафевинко.

# 227
  • Egypt
А бе дядо Хаджи, аз искам да се науча как да ги слагам снимките тука, ама бавно става, че не му разбирам на компютрите  newsm78.
Тая манджа й казвам  "здравословен бърз мързел" ( няма нищо общо с едноименната наша съфорумка). Та значи- египетски ориз с фиде, зелена салата с мед и пилешки хапки със сусам. Всичко става много бързо и лесно, и дъщерята го харесва, та често го готвя, ако може да се каже готвене на приготовлението.
Делтич, тя манджата мойта  Laughing Кафевичко е, защото слагам соев сос.

# 228
  • Varna
Файмич Hug Шъ мЪ прощаваш Душко не съм разбрала, че папането ти си го поднесла Joy
Ама то щото съм отнесена от 2 денаааа.  #Crazy

# 229
Ceciflo, честито.
Желая ви много щастие, разбирателство и любов

Файма, какви вкусотии си ни поднесла само...   bouquet Peace
Какво става покрай теб, има ли новини?

# 230
Привет на всички!!!     bouquet
Леле,не мога да се прибера в къщи! Embarassed
До сега бяхме на кафе,защото днес сме само до обяд на училище.
Вчера имахме гости до към 03ч. и днес направо съм разбита. Crazy
Честито на Цеци!Много любов и рози по пътя ви!
Далка,не му мисли много!Ще се подредят някак си нещата.
Сега си мисли за почивката,която ти предстои в България,пък другото,каквото дойде! Wink
Шеки,внимавай много с тези пастети,че са от дроб,а той е силно токсичен!
Ох,направо ти съчувствам,защото знам какво е. Sad Hug
Виж,ако можеш да си намериш активен въглен-Carbo Activatus.
Дъвчи го по 5 до 8 таблетки,да ти се прочисти организма.
Алби,чая се приготвя от зелен чай с мента или джоджен.Добавят се
кедрови ядки или белени бадеми.Страхотен е .Подпомага храносмилането.
Елипче, Joy така се смяхме с мъжа ми за това ,което си писала! Hug
Мъжа ти само може да се гордее с теб! Heart Eyes  WinkТакива сме българките! bowuu
Делтичка, Hug скоро да излизаш от това състояние.  Hug
Файма,поздравления ,изглежда страхотно! Wink
Марси,почиваш ли си вече или още чистиш?  Grinning
Дядо Хаджи,до къде стигнахте с тапетите?  newsm78
Утре ще ходя най-накрая на преглед. Grinning
Ще се отчитам след обяд за резултата. Wink
Другите момичета къде се изгубиха?  Rolling Eyes

# 231
  • Varna
Дидончик Hug
Бе състоянието ми е страхотно, само нямам муза за писане нещо.
ШАКИРЧЕ Hugкак си Душо????
АЛБИЧ Hug
ФАЙМА Hugзабравих да питам как е масрито бе Душе?
Хайде кака ви Делта отива да се гушка. Ще позяпам ТВ, че нещо не ми се спинка

# 232
  • Varna

Ама какъв точен поздрав съм ви намерила, аааааа smile3503

Хайде да бягам аз да я мятам, че мене чака. По нататъка и дар слово може да ми се появи Grinning

# 233
  • по пътеката
привет ,добро утро и моля сипете пак кафе!страшно съм изморена,не мога да спя, на пресекулки! явно нерви, стрес и умора си казват думата! 4е и по най-горещото се мотах в4ера, сутринта сама ,ама следобяд с линда! аз изгорях тотално, където бях открита, ни шапка ,ни о4ила  помагат!вратът ми е като на пе4ен глиган!слагах погасяващи кремове, но се замслям за един фулар без религиозна насо4еност , 4е панамските шапки не са лоши, ама на дребосък като мене ще ми са като слонски уши! само е проблемът е колко ми пука и дали ми пука,като сложа принципа не съм от тук и съм за малко!
още в понеделник, свърших с пустия ремонт! видимо нищо, пък прахосах сума ти нерви и мое ли4но време!
дано е хубав днес денят, 4е за мене по4на доста с нерви от 5 сутринта!линда  отв4ера ме съмнява за конюктивит! едно дете мернах ,4е е подуто, ама викат намуса уж, едно друго едни 4ервени о4и има, казват бронхит,писна ми с липсата на хигиена и това прекалено целуване! а забравих ,на  линда и паднал при падане от катерушката и 4 зъб, инцидент и вси4ки стреснати бяха като я взех, да не ско4а да бия някой! аз пък то4но такава визия  имах за този зъб и сякаш наро4но в4ера я пуснах на градина ,като е по принцип в къщи в сряда!ще хвърлим пак зъба на щъркелите,те тука са на всеки 50 м гнездо някъде и по- на4есто!  bouquet
то и аз май нещо ми е сдухано, има защо,ама да видим!

Последна редакция: чт, 14 май 2009, 12:51 от marsy

# 234
  • Varna
Марселинкааа, като те четох си опулих очите ей така Shocked
Много екшън при тебе бе Душкооооо #Crazy
Хади сега едно Варненско кафенце за тебе, че покрай тебе и за другите Фарашки и Фарашко

# 235
Цеце-честит ти официален брак.
Дано да се чувстваш по-добре....като си спомня моите чревни болки там SickТова е защото точно се охди ЗА Малко и тези промени са по-кофти за организма...Мисля че бебока е добре-то ти си деликатната сега.Разпивай се по-често Hug

Марси-а тук не спира да вали.Не е студено,ама е влажно и тъжно.Децата не могат да играят

Шеки-по-добре ли си? А аз много обичам да  похапвам мозък и карантия.Тук не са така скъпи,като месото и  често си вземам.Не знам дали и те са токсични?!Последния път адскиме боля стомаха обаче.На Шкембето Другаря му казва-дуара и си го прави сам с нахут.Но слага толкова хариса че не става за ядене от други хора

Дидонче- от много планове-файда няма!От много приказки-също.Стана ясно вече-не било писано онова място за мен!почистих му и му измазах апартамента на онова момче.Другаря запя песента,че вместо да ми плащал там наема е по-добре да си изчакаме социалното жилще,което ще е на символичен наем и така парите да ги давал на мен и детето,а не навятъра-за наем.И какво да направя?!?!Има логика.Той стана силно религиозен и аз -да си призная честно не се притеснявам ,мисля че не би ме оставил в мизерия- заради детето.Но че си прави сметка винаги и за всичко-и лесно пара не се вади от джоба му...и това е така!Аз първо настоявах да си ми плаща наема в апартамента,както се бяхме разбрали....но после-размислих!Ако пък Социалното жилище е добро-то ще е дадено И НА мен,а не само на Него.Реших че си струва да изчакам...Както е казано-....Паживьом-Увидем!За сега  се настройвам за Ваканса-дано да си прекараме добре  bouquetДруги планове вече не ми се правят че се изморих.Пуснах обява  за някои неща ,които вече бях купила за новото място...не мога повече да ги държа в гаража на тези познати,а не знам кога и къде да ги сложа...та сега-на половин цена ще ги продавам пък аз.Здраве да е!Дано да е за добро!  bouquet

Марси-Кураж сестро  bouquet да  си пазим нервите и здравето,че сме още Нужни на някой...другото е вятър  bouquet
А дано да се видим У Дома.Аз ай-май ще съм сама с трите деца.Мама ще отиде при брата-за раждането на бебето.И на тях няма кой да им помогне!та-децата в колата и...съм решила,като се върне Другаря насам..да кръстосвам из пътищата.Опознай Родината -да е обичаш!Търново,Плевен...Айде с мен.Двете ще ни е по-весело  bouquet

Алби-идвай и ти с нас,ако ти е скука   bouquet

Много от моми„етата с загубиха-какво стана с Лина.Как си Линче?Оправи ли с  полоението при теб?Дано!
Белче-работиш ли вече?
Рали-ти потъна в работа....пролет е все-пак....нещо ново няма ли да се случи по-трепетно така,както пдобава!  bouquet
Жълтурчето и то се изгуби
А Фаима-тренира с гозби за Любимия.Сам така!Твърдо  съм убедена че Любовтта намного мъже  минава през Стомаха Joy...както и на някои Жени-ама това е дълга тема! Joy JoyТука,онзи ден една комшийка се беше заоплаквала че мъжа и не е хранил...а тя-над 130кила...странно! Joy
Много  Hug Hug Hugза Всички в темата

# 236
Здравейте

аз цяла ноЩ изкарах в тоалетна ,имах страшни колики и ......(доесеЩате се  Blush),та нямах и имодиум ,направо на сутринта бях парцалллллллл ...

Далке,те май на стари години стават религиозни ,а?Мискините му с мискини  Laughing.Лоша работа ,дано да ти намерят хубаво жилеЩе социалните .Щом знаят ,че си с малко дете би трябвало да те сложат близо до някой парк и у-Ще ,дано .Моя свекър и той така на стари години се сети да прави приери ,даже и брада си пусна  #Crazy,че като му казах ,че  много го застрява ,взема ,че я обръсна .Свекървата и тя на стари години отиде на Мека в Саудитска и сега ходи забрадена ,моли се по 5 пъти на ден и всичко за нея иншалла .че и децата(племенниците) почнала да учи ,че били деца на бог ,принадлежали на бог  #Crazy,ей такива

Дидонче ,айде бе ко стана ,чакаме новините днес ,дано всичко с бебенцето да е наред  Praynig.И стига си хоцкала, по яваш яваш я карай.Макар ,че и аз не се спирах ,цял ден разкарвах бебето в корема си ,може би и за това като се роди ,постоянно искаше да е на ръце и разходки ,спирах ли се ,надуваше гайдата  Laughing.Та ето как си свалих излишните килограмчета...

Марси ,честито за привършилия ремонт ,слагай си задълйително някоя кърпа на главата ,аз в Египет първите дни бях силна и вилна не слагахх ниЩо ,кат взе да ми се бели главата по пътиЩата ,ужас ,а как ме болеше като слунчасах ,не е шега работа ....

Цецифило честит официалне брак ,да сте дълги години Щастливи и влюбени .Ама бъдеЩия  таткото няма ли да присъства на раждането на детето си  Shocked

Файма как си ,не се разписваш ,много бачкаш покрай тези балове .

Делтич как е Бате ,за какво му бият инжекции ,да се оправя бързооо   bouquet

# 237
  • София
Ойларипиииииии - къде сте бе хора - никакви ви няма.

# 238
Е, как ще ни няма... Crazy

# 239
дидона принцеса е  нали  newsm78 като гледам си сменила лентичката в розово  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт