Магребски фатални дами, за 13-ти път събрани!

• 21 762
  • 291
  •   1
Отговори
# 210
  • София
...
Дядо Хаджия - добре си ни дошъл и от мен   bouquet
Дано обичаш мароканско cha3bi   bouquet
http://www.youtube.com/watch?gl=ES&hl=es&v=TjOv5jkmTBQ
Дава настроение -особенно за ремонт  Mr. Green
...

Чакай аз да попитам, че да не объркам, то щото мене много по мароканските ремонти не ме бива.

Аз ся кога да въртя задника, кога се кача на стълбата да лепя тапета или докато го мажа с лепило, че да не объркам технологията нали ?  Laughing

# 211
Добро утро сладурки !

Благодаря ви за пожеланията , малките вече са по-добре слава Богу  Praynig

Марси  Hug не съм започнала работа, а и не виждам скоро да стане .... Rolling Eyes  Crazy  а за заминаването мислим да е в началото на юни, аз няма да тръгна без да съм се обадила  Wink вие ще си идвате ли това лято ??

Делтичка мерси за съвета за лимона, медеца и содата   bouquet

Далка мила, да ти се оправя по-скоро настроението   bouquet

Днес кафенцето е от мен , и към него едни ягодки с шоколад , които правих вчера за малките  Simple Smile

Заповядайте моля  Hug

Изчезвам да готвя, и после бягам по задачки.

Хубав  и усмихнат ден на всички   bouquet  Heart Eyes

# 212
здраввейте момичета и дядо

имате много поздрави от Невена -добре е

сабинка много сладко подписче  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 12 май 2009, 11:59 от мързел

# 213
  • Varna
Гутен Обеден и на вас Фарашките и Фарашко Hug
Фарашко ич не питай за пИпИрудитИ. Това си е нещо просто много красиво Grinning

Да вий сладкУУУ
Много благодарности на МЪРЗЕЛЧОКА И НА БЛИЗНАЧКОВЧЕТО -за вкусотиите- многУУУУУ обичам сладкУУУУУУУ Hug
ДАЛЧЕЕЕ Hug  ме разсмя поздраава тииии. Тъкмо ремонт и таквиЗи танци и стой и гледай каква красота ще е Joy
ДЕДО ХАДЖИ- хайде днеска вече да нямате голям зор по рИмонта. Другото да ви е кефско да си го довършвате newsm10 И да не мъчите много баба Хаджийката ей!!!!
АЛБИЧ Hugимаш си конче за Варна. шЪ прИпУскамИ. Тамам 3те грации- Марси, ти и аз и който още се включи ако има ищах Wink
ШАКИРЧЕЕЕЕ Hug Ти ще идваш ли насам? Май със Далчето няма да ви видим скоро у Българийка а?
ЕЛИПЧЕ-  Hugеййй и дъждец ви навестил бееее. Уффф ако знаеш какъв страх ме гони като има гръмотевици не е истина. Не преувеличавам никак даже Cry И у дама да съм треперя от страх Sad
Къде изчезнаха, Бе4лчето, Жълтуранчето newsm78

# 214
...
Дядо Хаджия - добре си ни дошъл и от мен   bouquet
Дано обичаш мароканско cha3bi   bouquet
http://www.youtube.com/watch?gl=ES&hl=es&v=TjOv5jkmTBQ
Дава настроение -особенно за ремонт  Mr. Green
...

Чакай аз да попитам, че да не объркам, то щото мене много по мароканските ремонти не ме бива.
о
Аз ся кога да въртя задника, кога се кача на стълбата да лепя тапета или докато го мажа с лепило, че да не объркам технологията нали ?  Laughing

Joy Joy Joy   bouquet

Близначета-благоаря .Вземам си от ягодките с шоколадчето-за здравето на твоите сладури Hug

Момичета-при мен пак промяна.
Взеаха че решиха ....да ни дадат социално жилще.ние толкова се надявахме-но реално погледнато има толкова други семейства с по 2 и повече деца,които дори не живеят в своя стая,а на хотел....че практичеси си знаехме че не сме  приоритетни.
ама Сидито изпратил едни писма до префектурата-сложил документи,че баща му е починал като френски  войник във Втората ,че чичо му  участвал...нам си къде #Crazy...и получихме писмо че до 6 месеца ще ни дадат общинско жилище.
Дотук-добре.Ама...не пише нито Къде?Нито Какво?Понякога е само за отбиване на номера-в ХЛМ на края на града....ама пък понякога е и в нова коопирация-голяма и слънчева
А и ние вече подписахме договор за наем с оня алжирец....Дори вече  измазахме.Бяхме се разбрали-аз натам,той-тук!
И Сега накъде.....

Тук ПАК вали.....
За да ни е по-слънчевко този път едно подравче към всички с Мохамед Ламин и песента му АЗ-Делтич  bouquet
http://www.youtube.com/watch?v=x45VtOGNVEw&feature=related

и нещо на Амел-днес трябваше да има открит благотвоителен концерт ,ама в тоя дъжд

http://www.youtube.com/watch?gl=ES&hl=es&v=HzuTbgxWf2M&a … p;feature=related

# 215
здравеите Фарашки и фарашко  Hug

Делта, нямаме път към българско ,но вие ако имате насам ,заповядайте   bouquet

Далта питахте за сирконсизацията дали я направихте на Раянчо ,ама не отговори сигурно не си прочела  newsm78

Дидончето и Алба ,къде се загубехте в тоя дъжд  newsm78

Тук е дъждовно ,сутринта ходихме в едно клубче детско и следобяд незнам какво Ще правим ,ако вали така

Далка, все пак има 6 месеца докато евентуално Ще  ви дадът жилиЩе,там е късмет дали в нова и хубава кооперация Ще ви настанят,както се казва на харизания кон зъбите не се гледат.Зависи колко ти е наема на сегашния апарт и колко Ще плаЩаш за социалния (там е някакъв минимум).Като знам наемите в Париж какви са високи и за какви малки мазета и тавански(30м2) хората плаЩт по 400-500?  #Crazy,лошо ми става .

# 216
 Embarassed Направо се засрамих от черната точка на Шеки!
Вчера и днес в това хубаво време сме по цял ден на вън.
Приятелки непрекъснато ми звънят и направо се изморих от ходене
на сам натам.И аз да се похваля,хванах тен от седене по кафетата. Laughing
Гледам,яли пили сте много.  Twisted Evil
Тук вече е жега,но подухва вятър и не се усеща.
Утре ще ходя до Клиниката,за да си запиша час за четвъртък или петък,
да го видим най-накрая бебока.  Grinning
Сега отивам да взема баткото  Joy от училище.
 Hug   bouquet на всички!!!

# 217
И аз да се разпиша. Hug
Дидонче, така е с хубавото време, не те свърта на едно място.  Peace
Да използваме, че после като паднат големите жеги... ще се чудим къде да се... топнем.  Laughing
Чакаме и ние бебока, нали сме лели.... и един чичо или дядо... той да си каже. Heart Eyes
Дядо, не се чуди кога да въртиш- по всяко време се върти, така и качеството е високо.  Laughing
Хем равномерно ще намажеш тапета, хем ще пазиш равновесие на стълбата при лепене.   Wink
Близнаците, радвам се, че сте по-добре.   bouquet
Страхотни ягодки си ни сервирала.  chef
За къде се гласите да пътувате?
Деси, с Невена сте се чули- добре, че се поддържа връзка и извън форума. Дано се включи по-скоро.  Peace
Делта, аз ще мижам  Joy
АЛБИЧ Hugимаш си конче за Варна. шЪ прИпУскамИ. Тамам 3те грации- Марси, ти и аз и който още се включи ако има ищах Wink
откъде ти се привидя таз грациозност....  Joy
Далка, хубава каша е станала.  ooooh!
Не може ли някакви подробности да научите или поне да разпитате хора, минали вече по тоя път? Thinking
То не се гледа харизан кон, но ако ги забутат по покрайнините  Whistling и после дават куп пари за придвижване до най-близкото място... файдата се губи.  Rolling Eyes
Дано имат късмет. Peace

# 218
Дидонче-стискам палци да е момиченце-както ти е желанието....а то-каквото е решил Отгоре  bouquet
Добре е дошло,както казваш ти.

Шеки,Алби-кашата е пълна.Тези дни ще се мисли и преценя пак.Който питахме-все различни неща казва-едни доволни,други -отказали повторно чакат.....омотахме се повече
Определено не може да се разбере Какво ще се падне-и Къде.
Това е последното нещо което очаквах.....
Проблема е сега,че бързо и без следа трябва да се прекрати договора за наем с алжиреца а.....аз не съм Убедена че Икам.Измазахме  апартамента вече,почти във всички кишенца се наврях и пипнах....Подредбата е в главата ми-...не съм убедена  че Това което ще  дадат ще ми е така по сърцето.
Обаче Другаря.....вече плува в други води...и в тях не се включва моя наем,както се бяхме разбрали
Ей това е.....Мактуб!
Едно го мислиш,но друго е писано.....Моля се само да имам Късмет и да дадат нещо наистина добро-за детето

# 219
Не става въпрос за твоя случай Далка ,да не се обидиш  Hug

Да обясня на Албито Щото тя май не прави разлика между 5 звездно жилиЩе и социално .Та така като искаш държавата да те подслони  под минимален наем демек или приемаш и си затваряш очите или друг го взема (листата на чакаЩи е дълга и голяма ),няма начин ,много хора има ,а и който е на зор не избира .Не може хем да ядеш масло и после да искаш парите на маслото (има една такава фреснка поговорка) .Кажете какво прави България ,или Мароко или Тунис или Египет  за социално слабите  newsm78 ,такава екстра там няма .

Далке ,ма тоя твоя другар много интересен бе ,аз ако съм на тебе ,тъй като му знае много балалайката и плува в други води ,си грабвам чукалата за Бг с децата и да идва да си вижда сина ,когато иска .Той хем иска там да седиш ,хем не Ще да плаЩа ,голяма тарикат  се извъди newsm78.Вземи се в ръце и му се стегни малкооо  ,няма той да ти командори животеца я.Егати тариката  ooooh!,бясна съмммммм ,ако ми пред очите Ще го изям с парцалите  Crazy

Инъче дано да имаш късмет  Praynig

# 220
Добро утро,   bouquet

Гледам... кафенце никoй не е сложил.  Wink

Шеки, права си, но нали знаеш, че всеки гледа от собствената си камбанария.  Peace
При всяко местене сме обсъждали този вариант дали да се изнесем от града и да плащаме на половина от сегашният наем за цял апартамент от две или три стаи с удобства и обзавеждане, но далеч от работа, пазари и удобства или да останем тук.
Винаги избираме вторият вариант, защото не е само до пари- много ценно за нас време се губи по метра, спирки и задръствания.  Peace
Но това е моя опит и го споделих, защото случая е подобен.  Hug

# 221
Добър ви ден

аз пак съм се натровила досега повръЩах ,вчера си купих един свински пастет от пакистански магазин (кой ме би през ръцете да купувам от там) и беше лекоооо тъмничък и аз си викам сигурно е от сорта де да знам ,не съм специалистка на пастет и ядох ли ядох .И тази сутрин пак не можех да стана от леглото виеше ми се свят и като правих млякото на малката повръЩах ли повръЩах .Направо вече човек да се чуди какво да е яде .Та така девойки много внимавайте какво консумирате .Като казах на мъжа ми ,той ми вика :колко пъти ти казвам да не ядеш свинско  Joy

# 222
добър ден и привет от алжирско Hug  bouquetидвам с добрата новина да споделя с вас че
най накрая след 6 месеца чакане и ходене по мъките от 11.05 в 15.30ч.вече съм омъжена жена и всичкото това чакане за един пръстов отпечатък за секунди и хоп готово=семейната книжка на лице Laughingедна на френски за мен и една на арабски за половинката.сега на дневен ред следва тези дни да прескочим до нашето посолство да заверим документите и по живо по здраво на 25.05 се прибирам,че нещо климата май не ми понася тези дни едни жеги взех да подпухвам цялата.днес мислим да прескочим и до докторката ми тук да видим как е бебока,че то милото все по пътищата почти всеки ден минаваме по 200 и повече някой път км.ама няма как за сега това е положението Laughing
ако имам време и възможност ще пиша пак
 Hugпо едно гуш за всички  bouquet

# 223

Цеци-честито.Желая ти дълъг семеен живот изпълнен с щастие ,любов и детски усмивки

# 224

Общи условия

Активация на акаунт