Свински грип /Swine Flu/

• 26 341
  • 571
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Ауу къде е тази тема?

# 391
http://www.spiralata.net/kratko/articles.php?lng=bg&pg=572
интересна статия за свинския грип - аз мисля ,че ако я прочетете няма да сбъркате !Наистина фармацевтичните компании ще забогатеят от продажбата на ваксини особено ако са задължителни !И особено в момент на финансова криза - за тях това е сигурна печалба !

# 392
Охххх имам Т, болки в гърлото и всички мускули ме болят.........
Край умирам от свински грип......

Е, всъщност съм с гнойна ангина - уффф пак няма да стана известна като например -" Първи случай на св. грип у нас...."

Сигурна ли си, че е ангина...  Mr. Green 

# 393
  • София
Охххх имам Т, болки в гърлото и всички мускули ме болят.........
Край умирам от свински грип......

Е, всъщност съм с гнойна ангина - уффф пак няма да стана известна като например -" Първи случай на св. грип у нас...."

Сигурна ли си, че е ангина...  Mr. Green 

Mr. Green Mr. Green уви по-гадна ангина нямам спомен да съм карала някога, направо не мога да преглъщам......

# 394
  • Boston, MA
Как са уплашените съфорумки, претръпнаха ли или се преместиха в темата за края на света през 2012? Simple Smile

Аз се преместих.  Mr. Green

# 395
  • София
Чакайте малко да ви върна към темата.
Възнамерявам това лято да изпратя детето си на езикова ваканция в Малта, но този свински грип ме кара да се замислям дали това е разумно. Може да не е сериозно, може да е световна конспирация, ама ако се случи нещо (пу-пу)... Как бихте постъпили?

Вижте това:
http://www.who.int/csr/don/2009_05_15/en/index.html

# 396
Bodra, благодаря за updatа.

И аз ги следя тези неща.

Ами, пътувам много напоследък, живея заобиколена от англичани, често кацам на Heathrow, дето, знаеш, куцо и сакото... Англичаните си не седят на...

И с риск да ми се изсмеят тукашните 'смелчаци', си ме е страх...И, още как!

Ама то, к'во може да направиш...

Ако изтеглиш 'късата клечка', разболееш се  и се върнеш в рая на Земята - България, и зурлата да ти е порасла...шансове малки да ти разпознаят заболяването...

# 397
Незнам, ама мен ме боли гърло и вдигам температура, дребното също + кашлица.
Сега бяхме на док, като я пита какво й е, нашата отговаря с усмивка "свински грип". Wink
Сега спи до мен, незнам какво да правя. Джи пи-то явно няма съмнения, де да знам. Tired

# 398
  • София
Bluenovelty, изобщо не ме улесняваш.  Grinning Това с "клечката" е ясно. Може би твоите пътувания не са по избор, в смисъл, може би работата ти го налага. Тогава няма искаш-не искаш. Но при мен е друго. Може да отиде - може и да не отиде. Ама все си мисля, че да се буташ между шамарите зорлем, не е добре.

# 399
Аз пък искам да отида до Мексико, но как ще се върна после се чудя...   ooooh!  Като те набедат за болен, иди доказвай, че не си...   Tired 

# 400
В този ред следва "Луда Риба".
добре че не ям риба Joy

# 401
  • Варна/Лондон
добре че не ям риба Joy
Кажи к,во ядеш ,че да знаем ,може и луда краставица и тн ,имаме въображение JoyТряба да има стрес ,не може така да ни се изплъзвате newsm78

# 402
добре че не ям риба Joy
Кажи к,во ядеш ,че да знаем ,може и луда краставица и тн ,имаме въображение JoyТряба да има стрес ,не може така да ни се изплъзвате newsm78
Ами  всичко ям  без заешко,риба и агнешко добре че сте вие и без това имам нужда от диета ама стряскащата де Heart Eyes Mr. Green

# 403
# 404
Пациентът в Зимбабве: Докторе, падат ми ушите.
Лекарят в Зимбабве: Абе това е някаква хуйня! А какво сте правили?
Пациентът: Ебах гъски.
Докторът: Значи имате гъша хуйня!
Пациентът: Благодаря, докторе! (умира)
Докторът (записва в протокола): Пациентът умря от гъша хуйня.
Пресслужбата на Министерството на здравеопазването на Зимбабве: За изминалата седмица в Зимбабве умряха 2500 души от глад, 5400 от отравяне с изгнили банани и един човек от гъша хуйня.
Журналист (записва си): Гъшата хуйня попада в списъка на трите главни причини за смъртност в Зимбабве.
Новинарска агенция: В Зимбабве зачестиха случаите на заболяване от неизлечима гъша хуйня.
ТВ канал: Неизвестно досега заболяване на име "гъша хуйня" покосява населението на Зимбабве.
Министерството на здравеопазването на Зимбабве призовава населението да не изпада в паника.
Научно светило А: Да, гъшата хуйня не е известна на науката - и в това е основната й заплаха.
Авиокомпания Congo Air: Прекратяваме всички полети до Зимбабве до приключването на епидемията от гъша хуйня.
Научно светило Б: Властите крият реалните мащаби на катастрофата! Всъщност гъшата хуйня вече е проникнала в Европа - в Амстердам е бил видян кихащ негър с гъска под мишница.
Пресата (публикува снимки на гъски): Врякащите убийци са около нас!
Политик: За справяне с обхваналата света епидемия на гъша хуйня е абсолютно необходимо да бъдат изтребени всички гъски.
Полицията (козирува): Тъй вярно, ще бъде изпълнено.
Собствениците на ферми за гъски: Вие кво, да не сте обезумели? (Красиво се бият с полицията под щракането на светкавиците на пресата)
Пресата: Заговор на собствениците на ферми за гъски застрашава националната сигурност!
Министърът на здравеопазването на Монголия: За спасение на страната от епидемията на гъша хуйня, която вече е достигнала до нашите граници, е абсолютно необходимо да отделим сто милиона долара за оборудване на лаборатории за борба с гъшата хуйня.
Премиер-министърът на Монголия: Вие сте обезумели!
Президентът на Монголия: Премиер-министърът е твърде затънал в финансови машинации, договори с Китай за доставка на хляб и нагло игнорира реалната заплаха за населението на свободолюбива Монголия!
Бившият премиер-министър на Монголия: Нашата партия спешно иска населението да бъде спасено от вируса на гъшата хуйня. В краен случай може и само населението на източна Монголия.
Кандидат за президент на Монголия: Единственият начин да бъде спасена страната е да се прекратят отношенията с загниващия Запад, откъдето тръгна гъшата хуйня, а вместо това трябва да засилим сътрудничеството си с Китай и да се включим в състава му като автономна област. Китай ще ни спаси!
Избирателите в Монголия: Вие сте обезумели!

Общи условия

Активация на акаунт