Причини за закъснение на цикъла?

• 416 411
  • 801
  •   1
Отговори
# 750
Искам да се допитам до вас. Преди около 3 седмици ми беше за 1 път мин месец ми дойде на 20 очаквам да ми дойде всеки момент, но съм се претиснила понеже бях чела някакви неща да пишкаш в чаша и да словиж едно хапче аспирин ако се разтвори значи си бременна а ако не не си пробвах го и ми се разтвори след което ведна си правих тест шуар чек и ми показа една черта попитах и момчето то каза че няма за какво да се притеснявам понеже не е свършвал в мен нито презерватива е бил скъсан ии не знам какво да правя мисля да посетя генеколог ? моля ви някой да ме посъветва  Sad Sad Sad Sad Sad Sad Sad

# 751
  • В сърцето на любимия човек
Това с аспирина можеш да го забравиш - ще се разтвори във всякаква течност. Бабите като слагат аспирин в туршиите значи ли, че камбите са бременни  Mr. Green
Щом сте използвали предпазни средства, акта е бил преди 3 седмици и теста е отрицателен, значи едва ли си бременна.
Все пак е добре да прочетеш малко повече информация за половата система, жена си и е добре да познаваш тялото си  Peace

Ето малко полезна информация:
Яйчници и овулация
Тестовете за бременност
Още за Тестовете за бременност
Защо закъснява менструацията, когато няма бременност?
спешна контрацепция след секс

# 752
Това с аспирина можеш да го забравиш - ще се разтвори във всякаква течност. Бабите като слагат аспирин в туршиите значи ли, че камбите са бременни  Mr. Green
Щом сте използвали предпазни средства, акта е бил преди 3 седмици и теста е отрицателен, значи едва ли си бременна.
Все пак е добре да прочетеш малко повече информация за половата система, жена си и е добре да познаваш тялото си  Peace

Ето малко полезна информация:
Яйчници и овулация
Тестовете за бременност
Още за Тестовете за бременност
Защо закъснява менструацията, когато няма бременност?
спешна контрацепция след секс

Разсмя ме с бремените буркани. Peace Благодаря.   bouquet
Благодаря и за линковете.

# 753
Благодаря ви много !!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 754
Здравейте,
Закъснява ми с около 20 дни. Правих си тест, но е отрицателен. Пих хормони 3 месеца, но след като ги спрях, 2 месеца ми идва редовно. На третият, просто не ми дойде. Направих тестът 2 седмици, след датата, на която очаквах цикъла си. Не съм сваляла рязко килограми, храня се нормално. Няколко пъти са ми се появявали кисти, но когато отидох при личния лекар за направление, ми каза да почакам още малко, защото най-вероятно е заради хормоните, но си мисля, че ако това беше причината, щеше да липсва цикъл в месеците след спирането им. Много съм притеснена.

# 755
изследвала ли си хормоните? Кой не е в ред. Ако не си пусни пълни хормонални изследвания плюс пролактин и тсх......хормоналните таблетки и противозачатъчните не са лега работа и бонбони. Пият се самоо след хормонални изследвания и след назначение от лекар......

# 756
  • Бургас
Ако не си пусни пълни хормонални изследвания плюс пролактин и тсх......

Tочно така, като знаеш как стоят нещата, ще си спестиш много проблеми в бъдеще Peace

# 757
Добър ден! Реших и аз да си кажа какво ме мъчи. Принципно цикъла ми е изключително редовен,но от около месец насам имам чести позиви на уриниране ,парене и дискомфорт. ( от нямане на свободно време още не съм отишла при лекар) Миналият месец цикъла ми дойде на 28ми Януари и по моите изчисления трябваше да ми дойде сега на 19ти Февруари ,но ми закъснява вече с 2 дни. Последния ми полов контакт беше доста преди цикъла ми през Януари. Отделно съм в голям стрес в университета... И сега чудя се дали има причина да се притеснявам че съм бременна? И кога е най - точното време да си направя тест?

Благодаря предварително.

# 758
  • София
Добър ден! Реших и аз да си кажа какво ме мъчи. Принципно цикъла ми е изключително редовен,но от около месец насам имам чести позиви на уриниране ,парене и дискомфорт. ( от нямане на свободно време още не съм отишла при лекар) Миналият месец цикъла ми дойде на 28ми Януари и по моите изчисления трябваше да ми дойде сега на 19ти Февруари ,но ми закъснява вече с 2 дни. Последния ми полов контакт беше доста преди цикъла ми през Януари. Отделно съм в голям стрес в университета... И сега чудя се дали има причина да се притеснявам че съм бременна? И кога е най - точното време да си направя тест?

Благодаря предварително.

Може да направиш тест за бременност /ЧХГ/ - уринен или кръвен, ако не си бременна изчакай 1 седмица и отиди на АГ, ако нямаш болки 
 / може изобщо да не е имало О./

# 759
да споделя нещо странно - от 2 седмици пия фрешове - по един сутрин и един вечер. и когато трябваше да ми дойде мензиса - не дойде, а чак след 5-6 дни и то много слабо. възможно ли е витамин С-то да ми е подействало така че лигавицата на матката да е заздравяла толкова, че да не иска да се подменя - знам че звучи налудничаво, но друго обяснение нямам. чувала съм, че някои са пиели много витамин С на хапчета да забавят мензиса с няколко дни когато са на море например или им трябва т 2-3 чисти дни.

# 760
има лекарства с който може да си забавиш цикъла но за витамин С  newsm78 за първи път чувам

# 761
С вит. С(в големи дози) може да се отложи до 2-3 дни. Peace

# 762
от 2 фреша на ден  newsm78 малко ме съмнява колко витамин С да има

# 763
Не от фрешове, а от таблетки вит. С. Simple Smile

# 764
Здравейте!
Момиче на 16 години съм.Тези дни правих за пръв път секс.Приятелят ми първия път използва презерватив,но вторият не.Всичко мина нормално,но имам притеснения дали е нормално да ми дойде цикъла след няколко дена и само толкова.Вече ден и половина нищо няма.Направих един тест,отеицателен.Моля кажете нормално ли е така да се получава.

Поздрави!

Общи условия

Активация на акаунт