Полов контакт

• 10 152
  • 124
  •   1
Отговори
# 15
Най-рано на 15г,най-късно на 19г. Grinning

# 16
Най-рано на 15г,най-късно на 19г. Grinning

Това с късното пък защо? Не го разбрах!

# 17
Шегичка! Laughing

# 18
 Shocked Къде са родителите ти?

# 19
  • somewhere near the sea
Според вас кога е нормално децата ви да започнат полов контакт?
Когато му дойде времето.Това значи не само физическа ,но и умствена зрелост.Да прецениш дали е правилният човек,както и той да те прецени.
За сега ,мило,събирай знания,упражнявай правописа и .... Embarassed други такива неща baby_neutral  bouquet

# 20
Звучите като лелки Laughing!Ако ги знаете какви ги вършат в училищните тоалетни през междучасията...

# 21
  • Sofia
Звучите като лелки Laughing!Ако ги знаете какви ги вършат в училищните тоалетни през междучасията...
Да ,знам, но за деца от гимназията. Нека звуча ката лелка, но за мен това не е нормално! Naughty

# 22
The Twilight zone, къде са родителите ти? Знаят ли, че поставяш тази тема в женски форум? Защо не поговориш с майка си или с някоя близка приятелка за нещата, които ти се въртят в главата? Щом имаш време да пишеш в 11.00 часа, значи си на училище след обяд. Научи ли си уроците? Разходи се до най - близката книжарница или библиотека и си вземи книжка от тийнейджърските поредици ("Това е тайна" на Томас Брецина примерно). Ние с моята щерка много ги харесваме и ги четем заедно. Peace Пращам ти  : Hug и  Heart Eyes и ти желая вълнуващ и успешен ден!

Родителите са ми вкъщи.Да, знаят. Говорила съм. Да научих си уроците.
Тези тинейджърските поредици "Това е тайна" на Томас Брецина за мен са скучни. Аз си падам по  "Нека ти разкажа" на Хорхе Букай, "Здрач" и "Новолуние" на Стефани, "Дългият път" на О.Хенри, "Малки Богове" на Тери Пратчет,"Хари Потър и даровете на смърттта" на Роллинг и малко "Стрелецът" на Стивън Кинг. Може би бебешките тънки книжчици с картинки съм ги надрастнала. Мерси за  Heart Eyes и   Hug и денят ми винаги е вълнуващ.

П.С- Щерка ти на колко години е?
П.С.С- Пише се тинейджърските. Ако искаш го провери в речника.

# 23
Имайки предвид, че си на 13, мисля, че ти е прекалено рано да мислиш да "полов контакт" Shocked. Неотдавна бях на твоите години и на възрастта ти мислех още за кукли и се изчервявах ако видя обекта на чувствата си, какво остава за... секс.
За протокола: бях почти на 18 Peace

Аз не мисля. Една моя приятелка ме пита онзи ден и аз вечерта реших, че този форум е подходящ и ще отговори на въпроса й.
И мен въобще не ме интересува това.

# 24
  • София
Ами че то май сме си лелки. Все пак синът ми е на 14 години. Как ли изглеждам в очите на приятелите му?
По отношение на въпроса - с подходящия човек, с подходящите предпазни средства и винаги с чувства. По-трудно е да се прецени кой е подходящия човек. Това вече е въпрос на житейски опит, може би. Но бъди сигурна, че когато го срещнеш, ще го познаеш. Все пак повечето майки са прави, че това става след 16-годишна възраст.

# 25
Аз бях на 14!УБИЙТЕ МЕ!Просто пита момичето,може би,ако всички около нея водят полов живот,а тя си мисли,че е рано,е решила да чуе чужди мнения.

# 26
Аз бях на 14!УБИЙТЕ МЕ!

Хайде, първата изтрещяла.  Laughing
Това, че ти си го направила на 14, означава ли, че тази възраст трябва да стане норма и за чуждите деца?

# 27
рано е на 14  Rolling Eyes
след 16
поне
е какво правят в тоалетните
ясно е ,какво правят
едва ли обаче си го "слагат"

Ами че то май сме си лелки. Все пак синът ми е на 14 години. Как ли изглеждам в очите на приятелите му?
По отношение на въпроса - с подходящия човек, с подходящите предпазни средства и винаги с чувства. По-трудно е да се прецени кой е подходящия човек. Това вече е въпрос на житейски опит, може би. Но бъди сигурна, че когато го срещнеш, ще го познаеш. Все пак повечето майки са прави, че това става след 16-годишна възраст.

Бодра е права!!на 14г едва ли ще разбереш кой е подходящия човек
а и според мен няма кой знае каква нужда да се бърза Laughing
Момичета -целият ви живот е пред вас
мислете ,радвайте му се
не правете глупости Heart Eyes Heart Eyes

# 28
Миналата година имаше една тема от момче на 12 който искаше да започне полов живот с момичето на мечтите му... Та почти всички писали майки го насърчаваха.  ooooh!
Аз съм започнала този вид дейност на 17 и не се гордея с това, смятам го за грешка. Мисля, че секса е за партньора ти с който ще създадете семейство и ще имате деца. Във всяка една връзка  жените винаги оставяме частица от себе си... Няма нужда.

# 29
еееее, Mr. Green
в днешно време
с тези списания и филми и тн
и въобще начина по който живеем
кой ще се пази за брака??

а и лично аз не съм съгласна с това,, против ранния полов живот съм
НЕ  съм ЗА  безразборните връзки
но ,не съм и да се пазиш до брака
никакви крайности Laughing

Общи условия

Активация на акаунт