Колко време продължиха коликите при вашите съкровища?

• 16 361
  • 223
  •   1
Отговори
# 75
При всяко бебенце е строго индивидуално. Зависи от биологичната му система, от пристособимостта на организма към новата среда, с която се сблъзка, от нервната система. Зависи съяо така и от типа нервна система.
Нашата дъщеричка имаше леки колики до към края на първия месец. След това изведнъж изчезаха.
Сигурна съм, че има и значение типа на храната, която поема бебнцето. До 6тия месец дщеричката ни беше само на кърма, без чайчета и вода.

# 76
  • София
Започнаха, когато Марти беше на 12 дни и продължиха до деня, в който стана на 3 месеца (все едно от раз спряха)!

# 77
  • В подножието на планината
  До края на 3-я месец.

# 78
  • София
Гласувах до 3м., но реално силните бяха не повече от 3 седмици. След това от време на време, и според какво съм яла.
По цяла нощ никога не е ревал.

# 79
  • Бургас
Сина ми почти нямаше колики.До края на втория месец отшумяха на пълно.

# 80
Дъщеря ми нямаше, а синът ми - за около месец. Давах му Лефакс преди всяко хранене и беше относително леко. Но, когато се сетихме да го отделим в самостоятелна стая /в началото спеше в нашата спалня/, коликите спряха като с нож отрязани. Мисля си, дали не пъшкал и спал неспокойно заради чуждото присъствие? Дъщеря ми от първия си ден вкъщи обитаваше отделна стая.

# 81
2 месеца и половина

# 82
  • София/Севлиево
Не съм гласувала, защото няма опция за нас-при Славито коликите продължиха почти до 5-тия месец...Не са били силни, но си го мъчеха доста дълго...

# 83
Сложих опция "по-дълго"  Tired А аз си мислех,че 4 месеца би било ад.Мерси за отговорите и съветите мамчета! Heart Eyes Hug

# 84
Ние вземахме Биогайа - 5 капки сутрин и Еспумизан преди хранене. От колики плака само 3 вечери, докато му улучихме капките. После дори си мислехме, че са минали и му ги спряхме към третия месец, но пак мрънкаше и му пукаше коремчето и ги продължихме до четвъртия за всеки случай.
Успех в борбата с коликите. Дано да улучите кои капки му помагат на бебчето, за да спите спокойно - и вие и то!

# 85
Гласувах с опция 1. За щастие детето ми нямаше колики.

# 86
  • до Пловдив
гласувах с първата опция
не сме имали колики

# 87
Точно 2 месеца много силни дори и през деня.Давах и Саб симплекс и Еспумизан но имаха ефект само няколко дни и после пак същото!

# 88
  • Бургас
да не те плаша,ама при нас бяха около 7 месеца...не искам да си спомням...

# 89
  • София
До 4 месец включително.
Ползвах Еспумизан,но незнам доколко му помагаха.

Общи условия

Активация на акаунт