Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 80

• 39 481
  • 377
  •   1
Отговори
# 225
Здравейте.
Отдавна не съм показвала торта, макар, че често правя напоследък, защото все намирам поводи(ако нямам - си създавам  Laughing). Та ето последната от вчера. Розите са по метода на Пепи, за което и благодаря.
Абе не знам вие как сте, но аз нямам една торта до сега, която да си харесам и все им намирам кусури. А като гледам в темата какви торти правите имам чувството, че съм на светлинни години от повечето.

# 226
Катя и ние сме така, не се притеснявай  Joy . Професионално изкривяване  Whistling

# 227
  • Пловдив
Въпросът е изключително спорен кой чие здраве взе...

Мдааа, аз още не мога да кажа че съм си починала.

# 228
Добре Дошли на завърналите се!!!!
Мисля,че сериозно изпитвате търпението ни с това мълчание  Naughty Разказвайтеееееее!!!!!! Mr. Green

jenik,повярвай ми само ти си виждаш дефекта,тортата ти е НЕВЕРОЯТНА!!!!!А тези точки се получават ако си разточвала върху пудра захар и не е била хубаво смляна или както вече са ти казали ако не е било добре размачкано тестото.
Fior-направих блата за алергични деца,но не ми хареса,стана много глетав и изрязах един тънък блат,сложих го само за основа и във формата,отгоре ред пудинг,ред бисквити и така стана,доста зор видях с нанасянето на масления крем после ,но го преборих #2gunfire Joy
Шемет,благодаря за сайта на кейк клуба,разкажи повече,как протичат техни срещи,какво правят там,докато се включи и нашият кейк клуб за да сравняваме Mr. Green
Рая не се чуди направо се записвай и то не в начинаещите,ние ще сме с теб и ще стискаме палци.Така ти завиждам,че имаш възможност да посещаваш такива мероприятия.А за двете тортички,просто нямам думи,прекрасни са!
nelkaрадвам се,че ти харесва Мики,но за съжаление идеята не е моя,намерих я в интернет,е там изглеждаше доста по-добре понеже беше много по-малка разбира се.
Катя-винаги си виждаш дефектите ето виж тортата на jenik,ти видя ли дефекта?

# 229
Добре ни заварили момичета.Аз от вчера съм в къщи ,но не смогвам да пиша в темата.Поздравявам всички ви и ви показвам торта на дъщеря ми която днес навършва пълнолетие .Торта я правихме на Циговчарк.

А,тази я направих нощес .Гълъбчето е дело на Пепи ,на която много благодаря  bouquet

# 230
Привет и от мен.

Не спирате вие да творите. Аз като съм си от кибиците, само ви се радвам. А не е вярно, че е затишие. Ние пишем и в другата тема, за тортосъбирането, там има линк и към снимките. Та всъщност аз не зная вече къде да пиша де. Там, или тук. В момента качвам снимки, но то не е шега работа. Нали са хаотични, всякакви и лични и тортени, пък нали и да напиша тук таме текст и то става доста времеемко.

Най-важното е, че ми беше приятно. Запознах се с много момичета, смяхме се, близахме (кремове), чупвахме от торта от тук от там. Абе дори и нищо да не съм научила, си беше готино.

# 231
  • Бг-мама
Честит празник Албена!!!!
Невероятно бижу сте сътворили на семинара , браво!!!
Момичета толкова красиви неща правите , че просто нямам думи.
Имам въпрос :
Ще правя трюфел отново но купих сметана Мегле която е с 15 процента масленост , дали ще се получи ганаша или ще скофтя всичко ?

# 232
Благодаря ти Зечова.Относно въпросът ти ,смятам ,че няма да сбъркаш,но за всеки случай сложи еднакво количество сметана и шоколад и когато разбиваш ,ако е необходимо добави сметана.

# 233
  • Бг-мама
Благодаря ти Зечова.Относно въпросът ти ,смятам ,че няма да сбъркаш,но за всеки случай сложи еднакво количество сметана и шоколад и когато разбиваш ,ако е необходимо добави сметана.
Hug Hug  bouquet, весел празник още веднъж!

# 234
Албенка,да ти е жива и здрава пълнолетната дъщеря!Още много поводи да имаш да й правиш торти...и не само!Честито!

Виждам ,че и тук работата не е спирала!Момичетата пак са се трудили,поздравления за всички, които не са си почивали от торти и през празниците!
Минах набързо ,видях много хубави торти с айсинг,връщам се да ги разглеждам по-подробно,че за 06.05 съм решила такава да правя.Отивам да пека блатове.

# 235
Nelka- огромно благодаря за линковете!!!  bouquet

# 236

Ние пишем и в другата тема, за тортосъбирането, там има линк и към снимките.

а къде е тази тема, не я намирам?

Албенка   bdbaloni на дъщеря ти , да е жива и здрава!

# 237
svetlane заповядай http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=362659.1020;topicseen

момичета много ви благодаря за хубавите думи за мен означават много , тортата я направих с такава тематика защото половинката много обича да ходи за риба но нема време за това си увлечение ,още когато Ванчето показа нейната торта с рибаря си казах че ще се опитам да направя такава на любимия

За шоколадовата торта половинката я занесе на работа аз се притеснявах дали ще се хареса защото сложих два вида шоколадови блатове и еклери , но се оказа че точно еклерите са направили още по хубава тортата , колегите му питали за оше а тези които отишли по късно на работа питали къде е вкусната торта  Grinning
Катя (Сливен) много хубава торта  Hug

Албенче честито пълнолетие на красивото ти момиченце ето го и моето пожелание

живей и прогресирай в обятията на младостта и нека всяка твоя стъпка бъде сбъдната мечта

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 16:02 от kar4ita

# 238
Карчита, наистина ти е страхотен рибаря. И аз от тогава, от на Ванчето тортата съм си заплюла да правя една такава, за един приятел, който много обича да ходи за риба, ама чак август му е рождения ден, та ще има да почакам. Поздравления за теб  bouquet
Кате, а твоята е с много нежни цветове. И с розите си се справила чудесно. Аз на Батак, седя до майсторките, и уж като тях правя, а от мойте ръце не излиза същото. Най-ме изкефи обаче, като видях Албенка, как си седи, гледа си примерно някой прави нещо в момента, и докато си гледа, в ръцето си търкаля, търкаля едно топченце ММ, посплесква го после между месестата част на двете си ръце, после го отлепи от дланта, хоп врътна го като на да сгъва хартийка за цигара, пльосна го на плота и то застърча като основа на пъпка. И така пак си дзяпа, пак си мачка, пак отлепи, хоп врътна го около вече т.нар пъпка и така няколко листенца...... щипна от тук от там ръбчетата на листенцата и стана прекрасна роза ей така.... и аз #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy Ама няма уилтъновски чудесии, няма формички няма туй онуй. Просто който си го може, си го може. Албенка - супер си Hug Hug Hug

# 239
кар4ита   love001

Общи условия

Активация на акаунт