Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях 80

• 39 511
  • 377
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Здравейте всички! Срам, но чак днес успях да вляза за достатъчно време, че да дочета всичко и да стигна до писане...

Рая - чудесни торти, браво за опита...И бродерията, и нишките от РА са чудесни.

Аталанта - хубави цветове, семпло и нежно!

Крисче, ЧРД на дъщеря ти днес и прекрасен борд. Пробвах тази торта преди около месец и също я намирам за мноооог вкусна!!!! Нелка, благодаря и от мен!

Албенче, чудесна е дъщеричката ти, чудесни думи е писала в другата тема, да ти е жива и здрава и умело да се наслаждава на зрелия живот!!! Гарфийлд добре стои до нея Simple Smile

Краси, за масленият крем с белтъците от тортата за предизвикателството февруари ли питаш? Ако да, то имаше там някакви напътствия, че може да стане малко по-течен, да се поохлади и да се разбие пак...Може някоя съставка да ти е била по-топла - белтъците, ако не са изстинали достатъчно при разбиването...Кажи непременно какво е развитието...

# 286
  • Пловдив
Krische и Албенка, да са ви живи и здрави хубавиците! Да са много щастливи и късметът да е с тях!  bouquet

_Пепи_, много прецизна торта, браво! Бая рязане е паднало.  ooooh! Обаче имам въпрос: защо заекът е розов? Такава беше поръчката ли? По-скоро въпросът ми е защо заекът и точката не са в един цвят? Thinking Аз така бих я направила, може би затова ми е интересно. Blush

silrai , браво и на теб! Grinning Куфарът е перфектен! Peace

Докато ни нямаше не сте скучали! Много тортички, и то хубави! Heart Eyes

# 287
  • Пловдив

_Пепи_, много прецизна торта, браво! Бая рязане е паднало.  ooooh! Обаче имам въпрос: защо заекът е розов? Такава беше поръчката ли? По-скоро въпросът ми е защо заекът и точката не са в един цвят? Thinking Аз така бих я направила, може би затова ми е интересно. Blush

Обяснявам набързо. Поръчката беше следната: Искам торта за приятелката ми: да е цялата на бели и червени квадратчета, с ярко-розов плейбой http://www.layoutsandmore.net/Images/Contact_Tables/thumbs/Playboy.jpg (този ми беше пратен по скайп) и в ъгъла червена точка с 18. Нали по ТВ-то все слагат червени точки, та явно оттам на момичето му е дошла идеята. Аз нали съм изшълнителна и не се противопоставих.

# 288
  • Vaudreuil Canada
Докато бях на уъркшопа се появиха едни клиенти да си получат тортата - беше точно заека на Плейбой - само че направен както наскоро показания мики маус. Коментара беше че панделката трябвало да е черна та да се откроява на розовото (там беше направена розова с обкантване със сребърни перлички). Даже като видях тортата на Пепи и се замислих че това явно е доста актуална тема за торти.
На мен и така ми харесва просто препредавам коментарите за обогатяване на идеите.

# 289
Дими,да ,за февруарската става въпрос.След 1 час в хладилника беше стегнал крема,но аз за всеки случай я сглобих в ринг.Стегна си идеално.Сега я покрих ,и по-късно ще украсявам...Снимки,евентуално утре.

# 290
Аз пак съм в кухнята и не ми остава време да веи прочета,но докато втасва едната пита ще ви се налюбувам ище ви покажа и аз нещичко
Антоан,моите клиенти търсят блатове повече отколкото крем и за това аз работя по този начин.
Пепи и аз мила веднага влезнах в кухнята ,поздравления за тортата и да ти кажа,че си я копнах. Hug
Силрай занимавката ти е била много хубава и успешна  bouquet
Крисче,специално да поздравиш твоята красавичка.Нека цялото земно щастие да бъде за нея  bouquet

Предстоят ми още торти ,за това изчезвам ,да работя.

# 291
Поздравления на всички за произведенията. Напоследък нямам много време, качих набързо снимките от Тортеното шоу, на което ходих преди 10-ина дена. Ето тук http://s257.photobucket.com/albums/hh204/botevinka/Sugar%20wonders%20cake%20show/  на кйто му е интересно  Peace

Рая къде обмисляш да се записваш, че си трила и е разбрах, а ми стана нтересно  Blush

Иринка честит имен ден!

# 292
  • Vaudreuil Canada
Клер детската торта ме разби!!!  Shocked  Аз всъщност не съм разгледала почти нищо, но тази торта е определено много интересна.

# 293
БЛАГОДАРЯ ВИ, момичета. Hug за напътствията.
Направих фигурките и ги оставих да съхнат в кухнята да видим какво ще се получи.

# 294
Крисче пропуснах да поздравя твоето момиче Embarassed.Не е нарочно, но просто днеска съм малко #Crazy #Crazy #Crazy.
Да ти е жива и здрава и само  bouquet  bouquet  bouquet по пътя на живота й Hug Hug Hug
Мили момичета не си чуствам тялото.Всичко ме боли.Епична борба беше и поне да бях доволна а аз хич не съм.
Доста се чудих да ви показвам ли това смехотворно творение, но newsm78 след дълъг размисъл реших, че ще ми бъде полезно.
Благодаря на всички предварително които ще отделят от времето си да изкоментират провала ми Embarassed Embarassed Embarassed.Не пестете критиките.Аз и сама си ги виждам.Като се почне от блатовете, бабуните по тортата, неравномерното заглаждане, скъсъния чаршаф ooooh!, кръпките.
За капак покритата торта ппродължава да пропуска крем ooooh! - бърсах я вече 3 пъти.Явно утре преди да я занеса пак ще бърша ooooh!

и странично

Ванче, Ванче  smile3505 тихо да не чуе някой, че от тебе гледах.Как само с лекота ми обясняваше за тези колички ooooh!.
Защо съм толкова некадърна не знам  Weary
Албенка поздравления за поредната ти прекрасна торта Peace Peace Peace.Златни са ти ръцете Hug

# 295
С последните си зрителни сили ви мятам 2 ЧАСТ от Епопеята "Цигов чарк"

# 296
Клеър не съм "трила" , просто слагах снимките по-късно  Wink
 Говорех за Оклахома Шугър Арт - евентуално , ако не ми мине котка път ще се запътя натам ( все пак Тулса ми е само на 230 мили). Не знам дали бих участвала , но ако се реша ще е в категория начинаещи (с по-малко от 2 г опит  Simple Smile )

# 297
Здравейте, нахълтвам в темата Ви с молба : за пръв път реших да правя покритие и като начинаещ избрах Марципан Варна на Меги. Спазих точните пропорции, но в момента, в който започнах да омесвам с пудрата захар,тестото стана като течно и лепкаво, изобщо не може да се работи с него. Отиде половин килограм пудра захар(пресях я) и не се стяга изобщо. Къде може да ми е грешката? Да продължавам ли да слагам пудра захар или да се откажа и да го хвърлям? Ще се радвам да ми дадете съвети.

# 298
  • Пловдив
Къде може да ми е грешката? Да продължавам ли да слагам пудра захар или да се откажа и да го хвърлям? Ще се радвам да ми дадете съвети.

Грешката може да е в лоша пудра, недобре изстинало тесто...
Прибери го да нощува в хладилника. И ако утре не се оправи- хвърляй. Но мисля че ще стегне.

# 299
  • Банкя
 raya_рая отивай мила , яви се на конкурси.Като видях момичетата какво са направили...
Щ есе справиш .Смело напред.В битките се калява човек.

Общи условия

Активация на акаунт