Чух се с Грейпфрут, взела си е специализацията, сега я чакаме да почерпи.ю
Целувки, чета ви.

Направо съм бясна, как може, за да не си развалиш ти почивката да си пускаш детето с шарка на градина, аз не мога да го разбера това нещо, кви са тия хора, кви са тия майки не знам
Докато има такива малоумници няма да се оправиме, уф, че се ядосах, съжалявам, че ви развалям настроението
и си викам - другите ги виждам често, ама за Къци казва само за училището и здравето - как пък не се сети да каже какъв хубавец е станал?
Еми, не се коркай толкова! най-малкото, че децата са си контактни (абе направо заразни) преди да си е проличало, не се ядосвай на родителите! А и.... като знаеш, че всички в градината са контактни вече, разбирам ги тия родители, дето не се вживяват особено в проверките има или няма шарка. Аз лично бих си го прибрала, поне за да контролирам чесането, а и за да няма нещастни родители, но за мен шарката е доста по-малък проблем от въшките например
(не че наоколо има)
но общо взето, не и се тръгва. Ама то в 6:50 на кого ли му се излиза от къщи... А за събирането - ще се радвам някой да подеме приказката, таман и аз щях да предложа поне някой почивен ден с децата, ако не късно вечерта 

Като си спомня мен майка ми как ме е чистила и ми става лошо
Като си спомня мен майка ми как ме е чистила и ми става лошо 

Препоръчани теми