Процедурите дадоха резултат и днес нямаме нито едно изкашляне до момента. Пу пу, чукам на дърво, плюя през рамо и тем подобни...
Днес времето в Сандански беше страхотно... до сега. Пепи кара колело в парка, разхождахме се из лудницата. Имам чувството, че цяла София и България се е изнесла тук. Направо е лудница. Добре че нашия хотел и извън града. Точно срещу гората сме и е страхотно тихо и свежо. Чуруликат пиленца, та чак от тишина не мога да заспя.
Току що загърмя и затрещя и се продъни небето. Та сме седнали в расторанта да пием кафе, Пепи си играе с новата си играчка - Лего машина за миене на улици. Разправя на всички, каква ЖЕСТОКА машина си има. Тук са някъде към 12-тина деца, без да броим тези в количките и пада страхотна игра. малко по късно ще отидем или на басейна или на джакузито. Двамата ми мъже умират да киснат като жаби вътре.

Та имам малко време да ви прочета и почвам по ред на номерата.
Привет ninanb. Добре си дошла във веселата ни компания!
Облаче, честито на Катето. Все така да е упорита и да има желание да спортува. Голям проблем е това при днешните деца. Ние колко сме търчали на времето... а сега само компютри и телевизия.
emym много неприятно това с ръчичката. На сестра ми се е вадила няколко пъти, но от лакътя. Знам че трябва сега да я пазите, защото след това лесно се вади и може да останат травмирани мускулите и сухожилията.
Снимките ви са страхотни. Аз все не намирам време да кача нещо... ама тук по време на почивката ще се опитам.
Между другото Пепи го качихме тази година на ски. Има си пълен екип от кака си. Обаче имаше много други деца с нас, които не караха и най "лошото"... носиха чук и гек. Та Пешо като ги видеше и веднага искаше да сваля ските и да ходи да се пуска с шейната.
Мириндичке наслаждавай се душа на всеки момент. Аз преди не съм се замисляла толкова и като че ли ми се губят доста емоции. Следващия път живот и здраве ще черпя с пълни шепи.
Юле, не съм се и съмнявала че ще потръгне "Кламарчето". Особено като видях тубмите деца дето се избиваха да пазаруват. На "управителя" да му кажеш веднага да те метка на рамо и беж към ранчото. И да не се помайва, че ще загуби ценен кадър...

И весело изкарване в Търново.
Nadina при нас в градината децата от 1 група са отделно на заниманията. На открития урок се изненадах колко много са научили. Дори моето диване дето дума не обелва вкъщи, пее песнички и казва стихчета.
А това за отрицанието... ние още не сме в такъв етап. Надявам се да ни пропусне.
Успех с магистратурата и изпитите. Ще ги излапаш за закуска.
- Знаете ли вече пола на бебенцето?
- Да, момче ще е.
- Браво, дайте ми книжката - отличен
.Тюх как не бях студентка докато бях бременна... щях да имим само шестици...
Верче как сте дружина? Драсни някой ред. Покажи някоя нова снимка на прекрасните ти мъже.
Мандаринке, пожелавам ти скорошно изнасяне от при мама. Жената си е супер, ама аз знам какво е да живееш с лекинко по властна майчица. Все нещо не правиш като хората... все не можеш да си гледаш детето като хората. Отделното живеене си е друга бира. Ние сега нещо по финансови съображения мислим да се върнем при нашите и да дадем апартамента под наем, ама отлагаме, защото спомена от съвместното съжителство е още пресен. Дано не ни се наложи.
Аничка, душо живи и здрави да сте. Аз ти казах и като се видяхме... силна жена си, имаш близки които те подкрепят, страхотно дете... и много годинки пред себе си. Ако ви се отдаде възможност да отидете до Испания ще е супер. Малко да се "проветриш" главата. А за контрола... не се оплаквай. Майка ти е супер пич. Да й пратиш поздрави от мен.
И се надявам да се видим преди да зачезнеш. Сега ви е ред на вас да ни дойдете на гости. Или може да идем някъде с децата. На Панчарево например.
Кога успяхте да го офъкате Краско бе??? Той и без това изглежда като 6 годишен... сега като го гледам направо ще почне да гони момите из квартала.
А наградите... думи нямам. Най послушното дете ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН!!! Аз ако ми донесе Пепи такава ще почерпя.
Цуни го от нас!
Криша успех в стоенето на новия ви дом. Аз съвети не мога да давам... ама с желание и обич всичко ще си дойде на мястото.
Dilyana хормоните ти сигурно беснеят и за това ти е нервно. Ще премине. Ще потърпят домашните.
И у нас аз съм милото-плашило. Като не му изнася нещо, не ме обича, не ме иска, да си ходя... и тем подобни. Аз не му обръщам внимание.
Меги много се радвам че се разписа. Да ви минават бързо пъпките. Ние на път за Сандански минахме през Железница и си мислех за вас. Много целувки на Йони!
Те това е. Стига толкоз, че кой ще чете.
Хубави празници на всички, много здраве и слънчеви усмивки!
Почти целия резервоар
Илия беше бесен, добре, че не са им стигнали съдовете, та ни бяха оставили малко да се приберем... И това просто защото сме с нова кола и още не сме сменили регистрацията - пловдивска е. Ей, тия в Перник кат видят някакъв различен номер не се сдържат. Едно време вуйчо ми от Монтана като идваше и си оставяше колата пред блока най-редовно му чупеха прозорците и му отмъкваха по нещо...
Инай-редовно я заварвам наказана като ида да я взимам... Говорим защо е била наказана, защо е постъпила така, обясняваме се каквотрябва и какво не трябва, тя кима и вика "Обещавам..."... и на средващия ден - същото
После, естествено ми е съвестно и само я гушкам... До следваща беля, която ме изкара извън нерви. Горкото ми детенце, ще си помисли накрая че има за майка някоя неуравновесена истеричка

Да си изкарате така хубаво до края и да си починете на тишина сред природата. 
Егати тъпанарвите, да хванат въшки дано. Как е тумбачето, мърда ли?
Сега новата ни простотия е, че живецът й е пълен с гной, понеже непрекъснато си къса кожичките и ми и де да я
, та аз патката ония ден като видях и ми стана лошо и какво да сложа - Йод, друго не се сетих, сега ми иде да се гръмна, голяма съм овца
Мажем с разни мазила, дано се оправи, че ми е много съветстно
А за ските ние още не сме я качвали, но това не й пречи да прави сухи тренировки у дома с обувките на баща й
Тази зима обаче планува и ски и кънки, ще ги пращам с баща й, че аз съм спортен инвалид