Октомврийските деца, радост са за нашите сърца.

• 19 927
  • 214
  •   1
Отговори
# 45
  • София - Младост 1А
Привет момичета.

Процедурите дадоха резултат и днес нямаме нито едно изкашляне до момента. Пу пу, чукам на дърво, плюя през рамо и тем подобни...

Днес времето в Сандански беше страхотно... до сега. Пепи кара колело в парка, разхождахме се из лудницата. Имам чувството, че цяла София и България се е изнесла тук. Направо е лудница. Добре че нашия хотел и извън града. Точно срещу гората сме и е страхотно тихо и свежо. Чуруликат пиленца, та чак от тишина не мога да заспя.
Току що загърмя и затрещя и се продъни небето. Та сме седнали в расторанта да пием кафе, Пепи си играе с новата си играчка - Лего машина за миене на улици. Разправя на всички, каква ЖЕСТОКА машина си има. Тук са някъде към 12-тина деца, без да броим тези в количките и пада страхотна игра. малко по късно ще отидем или на басейна или на джакузито. Двамата ми мъже умират да киснат като жаби вътре.  Joy

Та имам малко време да ви прочета и почвам по ред на номерата.

Привет ninanb. Добре си дошла във веселата ни компания!

Облаче, честито на Катето. Все така да е упорита и да има желание да спортува. Голям проблем е това при днешните деца. Ние колко сме търчали на времето... а сега само компютри и телевизия.

emym много неприятно това с ръчичката. На сестра ми се е вадила няколко пъти, но от лакътя. Знам че трябва сега да я пазите, защото след това лесно се вади и може да останат травмирани мускулите и сухожилията.
Снимките ви са страхотни. Аз все не намирам време да кача нещо... ама тук по време на почивката ще се опитам.
Между другото Пепи го качихме тази година на ски. Има си пълен екип от кака си. Обаче имаше много други деца с нас, които не караха и най "лошото"... носиха чук и гек. Та Пешо като ги видеше и веднага искаше да сваля ските и да ходи да се пуска с шейната.

Мириндичке наслаждавай се душа на всеки момент. Аз преди не съм се замисляла толкова и като че ли ми се губят доста емоции. Следващия път живот и здраве ще черпя с пълни шепи.

Юле, не съм се и съмнявала че ще потръгне "Кламарчето". Особено като видях тубмите деца дето се избиваха да пазаруват. На "управителя" да му кажеш веднага да те метка на рамо и беж към ранчото. И да не се помайва, че ще загуби ценен кадър...   hahaha
И весело изкарване в Търново.

Nadina при нас в градината децата от 1 група са отделно на заниманията. На открития урок се изненадах колко много са научили. Дори моето диване дето дума не обелва вкъщи, пее песнички и казва стихчета.
А това за отрицанието... ние още не сме в такъв етап. Надявам се да ни пропусне.
Успех с магистратурата и изпитите. Ще ги излапаш за закуска.

Една  случка от моя студентски живот преди 18 години. Преди да започне изпит  преподавателя ме попита :
- Знаете ли вече пола на бебенцето?
- Да, момче ще е.
- Браво, дайте ми книжката - отличен  Joy.

Тюх как не бях студентка докато бях бременна... щях да имим само шестици...

Верче как сте дружина? Драсни някой ред. Покажи някоя нова снимка на прекрасните ти мъже.

Мандаринке, пожелавам ти скорошно изнасяне от при мама. Жената си е супер, ама аз знам какво е да живееш с лекинко по властна майчица. Все нещо не правиш като хората... все не можеш да си гледаш детето като хората. Отделното живеене си е друга бира. Ние сега нещо по финансови съображения мислим да се върнем при нашите и да дадем апартамента под наем, ама отлагаме, защото спомена от съвместното съжителство е още пресен. Дано не ни се наложи.

Аничка, душо живи и здрави да сте. Аз ти казах и като се видяхме... силна жена си, имаш близки които те подкрепят, страхотно дете... и много годинки пред себе си. Ако ви се отдаде възможност да отидете до Испания ще е супер. Малко да се "проветриш" главата. А за контрола... не се оплаквай. Майка ти е супер пич. Да й пратиш поздрави от мен.
И се надявам да се видим преди да зачезнеш. Сега ви е ред на вас да ни дойдете на гости. Или може да идем някъде с децата. На Панчарево например.
Кога успяхте да го офъкате Краско бе??? Той и без това изглежда като 6 годишен... сега като го гледам направо ще почне да гони момите из квартала.
А наградите... думи нямам. Най послушното дете ПРЕЗ ЦЕЛИЯ ДЕН!!! Аз ако ми донесе Пепи такава ще почерпя.
Цуни го от нас!

Криша успех в стоенето на новия ви дом. Аз съвети не мога да давам... ама с желание и обич всичко ще си дойде на мястото.

Dilyana хормоните ти сигурно беснеят и за това ти е нервно. Ще премине. Ще потърпят домашните.
И у нас аз съм милото-плашило. Като не му изнася нещо, не ме обича, не ме иска, да си ходя... и тем подобни. Аз не му обръщам внимание.

Меги много се радвам че се разписа. Да ви минават бързо пъпките. Ние на път за Сандански минахме през Железница и си мислех за вас. Много целувки на Йони!

Те това е. Стига толкоз, че кой ще чете.
Хубави празници на всички, много здраве и слънчеви усмивки!

# 46
  • София
Сега ви е ред на вас да ни дойдете на гости. Или може да идем някъде с децата. На Панчарево например.
Ааааааааааа, който ще ходи към Панчарево, при мен на гости да идва............. Между другото на Плажа е много приятно - има нова детска площадка и кът с животни - пауни, гъски, патки, козлета ... с едно бебе козле.... Но събота и неделя е ад не можеш да се разминеш от коли и народ, което доста скапва местенцето.
За майките: те май всички са доста властни, ама какво да ги правиш.......помагат. Сигурно и ние ще  сме същите - навик. Laughing Трудно се прави разлика дали детето е на 3 или на 30. Но да са ни живи и здрави и майките и децата, пък ще се търпим. Нашата къща също ще е в двора на майка ми и ще си съжителстваме, но парцелите са по мин 200евро/кв, за което няма пари. И решихме, че къща до наште е по-добре от апатамент в Сф  и ето ни- действаме. Съответно по цял ден слушам: сега тоя прозорец защо е тук, ами желязото не е ли много, ами покривът защо е такъв, а не онакъв  hahaha................ ама здраве да е.

# 47
Здравейте!
Ей така ми харесва темичката. Че иначе - заспала работа...
Много ви се радвам на всичките  Hug
Злато, Облаче, честит празник! Нямах възможност да ви поздравя точно на деня, но все пак прибавям пожеланията си за здраве, късмет и много любов   bouquet  bouquet  bouquet
Верче, разглидах ви всички снимки, страхотни бембоци имаш. А ти просто искриш отвсякъде, гледам те на нова година и някак си не мога да си представя, че си родила три деца и в момента имаш две бебета. Направо ти се възхищавам на усмивката и на позитивизма!
Дрина, много хубаво, че сте в Сандански. То и ние щяхме да бъдем там тия дни, но понеже бяхме вчера на бал в Перник на пламанница на Илия, та ни се размина. То лошо няма де, пак си изкарахме супер, поиграхме, попреядохме... Кой каквото го влече  Mr. Green Настроението ни се помрачи тази сутрин, когато установихме, че са ни разбили ключалката на резервоара и са ни източили нафтата  #Cussing out Почти целия резервоар  ooooh! Илия беше бесен, добре, че не са им стигнали съдовете, та ни бяха оставили малко да се приберем... И това просто защото сме с нова кола и още не сме сменили регистрацията - пловдивска е. Ей, тия в Перник кат видят някакъв различен номер не се сдържат. Едно време вуйчо ми от Монтана като идваше и си оставяше колата пред блока най-редовно му чупеха прозорците и му отмъкваха по нещо...
Както и да е, отплеснах се...
Ани, много се радвам, че при теб нещата вървят добре. Животът продължава, ти си млада (да не кажа и малка  Laughing), нали знаеш какво казват хората - когато животът затваря зад теб врата - винаги ще отвори нова (не помня дали беше точно така цитатът, но е в тоя дух). Гледай смело напред, заобиколена си от хората, които те обичат и те подрепят! А за наградите - думи нямам. Да ти дам дапогледаш малко Невена, може да прихване послушанието. Аз освен оплаквания как е оскубала някой, или е направила нещо друго не получавам  Sad Инай-редовно я заварвам наказана като ида да я взимам... Говорим защо е била наказана, защо е постъпила така, обясняваме се каквотрябва и какво не трябва, тя кима и вика "Обещавам..."... и на средващия ден - същото  ooooh!
Като заговорихте за майките... ПРеди десет години нямах търпение да се отърва от моята, буквално избягах в Пловдив. Не че не я обичам, напротив, страшно много я ценя и обичам, но съм сигурна, че ако живеех с нея щях да откача. То ние и сега ако прекараме повече от няколко дни заедно ще намерим за какво да се скараме (говоря за друго, освен за ИЛия, защото тя никога няма да преглътне избора ми и винаги ще ми натяква, че съм можела да имам нещо "по-добро"). Но поне не отказва за Невена, поне веднъж месечно я взима за събота и неделя, води я на Монтана през ваканциите, ходят и на нейното село в балкана. Лятото я взима за почти месец, когато не работи детската. Обича да се занимава с нея, казва, че така си почива (!?!?!?) Не знама сега дали е зарад хормоноти, но съм толкова нервна, че имам чувството че постоянно се карам на детето  Blush После, естествено ми е съвестно и само я гушкам... До следваща беля, която ме изкара извън нерви. Горкото ми детенце, ще си помисли накрая че има за майка някоя неуравновесена истеричка  Rolling Eyes Добре, че баща й замазва положението. Не че и той не си пати от моите изблици, но търпи.
Уф, говорих тука с Мандаринка, та се разсеях и забравих какво още исках да ви пиша... Нищо, като се сетя. Сега я чакам да се оправи и ще дойдат да ме вземат с Иван да излезем някъде  Laughing Аз сутринта изпратих Нена с мама на Монтана, Илия замина да работи... свободна България, както казва баба ми  Joy
Айде, до нови срещи!

# 48
Манди Портокалова както винаги звучиш много свежо. Дано и занпред да си така щастлива с Иван и да подарите една сестричка на Иво  Heart Eyes
запазена ма®ка дано Криско да замине с баба, че хем за него ще е приключение, хем за теб ще имаш време и свобода да пощурееш. Всечи има нужда в даден момент да поразпусне малко, подари си настроение и нови емоци... сега му е времето.  thumbsup Криско е страхотен на снимките. Изглежда доста по-голям и е мнооооого готин. И как само прилича на дядо си.
Dilyana период е това и ще мине. Щади си нервите и гледай да даряваш спокойствие на бебешока а и на Сашо. /От страни винаги е лесно да дадеш съвет, а всъщност не е толкова лесно  Embarassed/ Кофти е, че татко ви един вид го плаши с теб, то и при нас е така. Аз съм тази която раздава справедливост, наказания и едновременно с това глезотийки. Татко им е за баланс  Mr. Green Понякога това ми тежи, по-точно това че аз трябва да определям насоките на възпитанието им, а всъщност не винаги знам верният отговор и подход. Има още много да учим едни от други, важното е децата ни да пораснат здрави, разумни и възпитани и спокойни хора. Дано успеем с тази нелека задача.  fingerscrossed
Ех Меги приятелче. Да нацелуваш нашарената Йони от мен. Така ми е домъчняло за вас. Обади се когато идваш към Варна. Да се видим на по кафе.  Hug Какво е това работно време от 7 до 8 ... много дълго или това е с пътя  ooooh!
Drina така както разказваш и на мен ми се идва на Сандански.  Grinning Да си изкарате така хубаво до края и да си починете на тишина сред природата.  sun
Nadina какво прави Коко?
Криша звучи много интересно детски кът с животинки. Представям си само как се радват дребосъчетата. А това че ще живеете с майка ти в един двор си има и хубавите и лошите страни, но ти си ги знаеш. Понякога трябва да се правят и компромиси, няма как.
Mirinda много неприятно това с нафтата.  no Егати тъпанарвите, да хванат въшки дано. Как е тумбачето, мърда ли?  Flowers Sunflower  

Да ви покажа какви великденски яйца правих за таз годишната изложба на децата в градината. Още гледам ги пазят в коридора, чудя се до кога ли, предполагам вече са се вмирисали, но явно са ги харесали и затова са още там  Blush ех скромност
http://klamerche.multiply.com/photos/album/117/Velikden_2009

# 49
  • София
Кламерче, не си ме разбрала, аз и Красето заминаваме заедно за Испания, а баба му си остава тука да пази къщата.... Обаче ми даде добра идея, за нейното заминаване, че мога да пратя куфар....  Mr. Green
А какви красоти си направила. Страхотни са и аз не бих ги маханала!

# 50
Здрасти, приятелчета!
Остана ми малко време и аз да се запиша реших, много ми е хубаво като влизам и виждам, че пишете Heart Eyes
Дринка, и нашата ръчичка се извади от лакътя, слава богу наместването е безобидно ( доколкото мога да каже, поне така ми се стори, става бързо поне, а само Рая си знае колко е боляло Rolling Eyes) Мен също ме предупредиха да внимавам, защото може отново да ни се случи, да не дава господ Praynig Сега новата ни простотия е, че живецът й е пълен с гной, понеже непрекъснато си къса кожичките и ми и де да я #2gunfire, та аз патката ония ден като видях и ми стана лошо и какво да сложа - Йод, друго не се сетих, сега ми иде да се гръмна, голяма съм овца #Cussing out, защото в момента пръста й е изгорен от йода и не се знае дали въобще гнойта се е махнала, просто съм луднала #Crazy Мажем с разни мазила, дано се оправи, че ми е много съветстно Cry А за ските ние още не сме я качвали, но това не й пречи да прави сухи тренировки у дома с обувките на баща й Wink Тази зима обаче планува и ски и кънки, ще ги пращам с баща й, че аз съм спортен инвалид Rolling Eyes
Мандаринче, много се радвам, че си намерила свестен човек и си щастлива, пожелавам ти да бъде така  и занапред  bouquet
Меганче,  и на мен ми е домъчняло за теб, радвам се, че се опявяваш от време на време Heart Eyes
Кламерче, какви се тези красоти, направо са невероятни, браво  bouquet Как си ги направила и прости за невежеството но какво е квилинг Embarassed
Мирнидичке, и аз бях супер нервна докато бях бременна и постоянно крещях на Рая, след това ревяхме заедно и се гушкахме Rolling Eyes Ужасно е, знам, но за всичко са виновни тъпите хормони #2gunfire ще мине, стискай зъби и не се оглеждай толкова в детето, че рискуваш да я настроиш зле към още неродения бебчо Rolling Eyes
Ерка, по принцип не знам как се е стигнало до твоето положение ( изпуснала съм Rolling Eyes, но не искам  и да знам, явно е било тежко за теб), но се радвам, че се съвземаш и започваш да се чувстваш все по-добре, ти си много сладко младо момиче и хубавите неща тепърва ти предстоят, сигурна съм, стискам палци да намериш това, което търсиш и това, което ще те накара да се почувстваш най-добре ти и детенцето ти  bouquet

# 51
Хихи ми то кламерчето все не разбрало. Къде бърка ски обувки с ролери, къде изпраща хората по чужбина...  Blush Ми какво да се прави, заблудено съм си по рождение.  Mr. Green
Иначе квилинг е техника за нагъване на хартиени лентички от които стават невероятни красоти. В "Хоби" има тема за това http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=364840.0  Hug

# 52
Честит празник на всички именници и именнички   bouquet!

# 53
  • София - Младост 1А
Честит празник и от мен! Всички празнуващи днес да сте много здрави и все късмет навред!

Ние благополучно се прибрахме и съм яхнала метлата да оправям багажа.
Последната вечер се засякохме с Гери (Lo). Ама така е... като не влиза във форума. 6 дни на едно място и да не пием по едно кафе барем. А Ема станала една госпожица... пу, пу... стори ми се че стърчи една глава над Пешко.

Успях да кача "малко" снимки:
http://picasaweb.google.com/adi.dimitrova/2009050106Sandanski?feat=directlink

и понеже бях набрала инерция, та съм накачила снимки от последните месеци.

# 54
  • София - Младост 1А
Що не пишете бре?

# 55
Ми щото нЕЕма време - затова  Mr. Green

Ето обещаните снимки от мен:

http://media.snimka.bg/2845/011946043.jpg
девойката с отворената уста в ляво и майка и зад нея!!! Mr. Green

http://media.snimka.bg/2846/011947599-big.jpg
тук майка и с червените маратонки Mr. Green

http://media.snimka.bg/2846/011947949.jpg
мима и Яни са до мен...

http://media.snimka.bg/2845/011945640.jpg
Галин и в дясно ...Къци - ако можете да го познаете Joy

наградата на Мирела - снимка с клоуна
http://media.snimka.bg/2845/011945818.jpg
http://media.snimka.bg/2845/011945823.jpg

за децата на многодетните  ..често няма място на масата... затова хапват където сварят!!!А как са се сдобили и със салата...Божа работа Joy
http://media.snimka.bg/2845/011945895.jpg
http://media.snimka.bg/2845/011945899.jpg

голямото белене на краставици - Мирела с очилата
http://media.snimka.bg/2845/011945654.jpg

и аз искаааам.....
http://media.snimka.bg/2845/011945998.jpg
ама само гушкам

не, не маршируваме...играем футбол Joy
http://media.snimka.bg/2845/011946063.jpg

моят мъж - най -`убав bowuu
http://media.snimka.bg/2845/011946123.jpg

Мирела на екопътеката
http://picasaweb.google.bg/rkaynarova/02052009#
http://lh5.ggpht.com/_of0SslUcm4g/Sf8oR6tqUDI/AAAAAAAAF7U/xZmgvz … s640/IMGP4450.JPG

тук аз не съм участвала...в готвенето. Но пък се постарах с хапването Whistling
http://lh5.ggpht.com/_of0SslUcm4g/Sf8XlwyG-9I/AAAAAAAAFPU/x2TD1Q … 011945889-big.jpg

КАКТО ЗАБЕЛЯЗАХТЕ!!! ooooh!Къци присъства само на една снимка... пак се е крил от апаратите.  Joy
Айде - похвалих се с деца! Hug Хубав уикенд ви желая

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 20:38 от JuliS

# 56
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Добро утро!

Нещо непишете много, но все пак да ви почерпя с едно кафенце да се размърда темичката

Благодаря ви за топлото посрещане!

JuliS страхотни снимки.

# 57
ninanb благодаря за кафето!
Определено имам нужда от него, че нещо не можем да се разберем със съня. Нещо от тази бременност (просто нямам спомени за предната) ми е много лек съня и не мога да кажа, че спя много качествено.
Подпуках изпитите първия е в архивите вече, но сега едновременно готвя 4 реферата и един изпит, който е за петък и не се чувствам много спокойна.
Вчера ходих на 4д и все още не знам пола на бебето  Confused, но важното е че всички видими части са му на мястото, не успя да види само сърцето и бъбреците, но и това ще стане на следващата конуслтация.
Кокитос е добре, прави си оглушки за детската градина и всеки ден е с нов номер. Духал вятър и щял да почне да кашля, да не съм го пуснала днес, малко ми протече носа, ако може да си остана в къщи да ме гледаш, и все в този дух са му извиненията, а иначе казва, че много му харесало на градината.
В събота ходихме на плажо-пикник и изкархме чудесно, точим се и за тази събота и неделя, но дали ще стане предвид времето   bouquet
Ами време е и вие да се поразпишете.
Дрина какво стана с лечебната почивка, пиши отзиви.

# 58
  • Варна, България
Привет, мацки!
И аз да се разпиша...  Hug
Изпратихме татито в края на април, точно в пиратския район и няколко дни бях на тръни. Страхил казва, че било военно положение - военни кораби, стреляло се, пред тях отвлекли един кораб... Ужас! И Сами чул, недочул какво си говорим го пита: "Тати, ти на война ли си?"  Rolling Eyes (сигурно в детската му главица е чудно да си на война и да трепеш де що има...)
На 7 май правихме операция на Сами от 3 сливица. Мина и това, сега се гледат вкъщи с майка. Следващата седмица ще е на градина живот и здраве.
Аз съм на работа - почивахме от 1 до 10 май, но заради операцията никъде не ходихме. Сега пълна лудница на работа - 100 задачки. Мечтая си за отпуската, която ще е в далечния ... юли.
Друго какво - нещо с диетата не ми спори. Волята  ми я няма никаква. По-скоро ината. Цял ден издържам на по-ограничена храна, но вечер съм ламя. И всичко отива по дяволите, за съжаление.  Mr. Green
Договорих се с една действаща детска учителка (25 г.) да взема Сами 2 дни през седмицата от градината и да се занимава с него, за да мога да ходя да спортувам, а и не само. Още не са се запознали, в петък ще ни гостува вкъщи, за да се поопознаят. Надявам се от следващата седмица нещата да тръгнат.
Целувки за всички
 Heart Eyes

# 59
Боги надявам се последиците от операцията да са само положителни, а за спорта чудно си го решила.
Честно нямам търпение да родя, да спра да кърмя и да почна да си ходя и аз, но така като го мисля, ще е поне след 7-8 месец.
За Страхил радвам се, че са минали успешно залива, след два дена и баща ми ще го минават, уж ни успокоява, че ще са с военен конвой, но.....надявам се да мине всичко окей.
Айде като разтоваря малко изпитите ще ви организирам пак нанякъде.

Общи условия

Активация на акаунт