Споделете 105

• 25 584
  • 753
  •   1
Отговори
# 480
  • До хладилника, който обичам
Хич не ме боли душата даже, бездействие ми дайте на мен!
Колкото повече, толкова повече. Само малко малко ми дойдоха почивните дни, сега ще се мъча два дена, докато дойдат вледващите почивни, уф.
Споделям домашен хляб с босилек и риган, готов за вадене Simple Smile

# 481
Делиорманчето отпадна от Мюзикайдъл. Пу, деба тоя скапан живот,
няма на какво чиляк да се възрадва. Сега остава МГМ да дойде, да ми злорадства.

# 482
  • UK
Няма подходящ емотикон по повода.

# 483
 Съкращението МГМ винаги ми напомня на Метро Голдуин Майер. Чак на втори поглед включвам, за кого иде реч.

# 484
Според ситуацията, новата клетва или пък благопожелание: "Вълк да те прочете дано!"

# 485
  • UK
Съкращението МГМ винаги ми напомня на Метро Голдуин Майер. Чак на втори поглед включвам, за кого иде реч.
В началото и аз. Simple Smile

# 486
Ще науча кога ще се прибере Симона и ще отида да я посрещна,
ще прежаля едно кармъзъ мушкато. Без саксията.

# 487
Признавам, че чакам Рокси да свири сбор. Този път може и танци да има. С Ео вече сме две.

# 488
Крав, когато за първи път припаднах от ниско кръвно, ме заведоха по спешност в един кабинет (бяхме на море), докторът ми каза "От сега нататък - сладолед, кола и шоколад на корем" и аз направооооо щях да поискам да ми стане личен лекар Laughing  Макар че то тогава май ги нямаше още тия лични лекари...
Признавам, че чакам Рокси да свири сбор. Този път може и танци да има. С Ео вече сме две.

bowuu
Ео има хубава рокля, а най-вероятно до сбора ще има и хубави обувки, нуждаещи се от разтъпкване  Crazy

# 489
Вълк да ме прочете, ама преди това и аз да си го напиша както си требе...с правилната писалка, че и почерк  Laughing

Ех, яд ме е за Барса, че им вкараха гол....не ставам за запалянко, трудно преживявам головете в собствената врата  Crossing Arms

За сбора, тоз път мога да взема да дойда, ама Ео с тоя дрес код ще ме засрами...

# 490
Ех, яд ме е за Барса, че им вкараха гол....не ставам за запалянко, трудно преживявам головете в собствената врата  Crossing Arms
Недей така, одеве слушах за запалянкото, който се обесил вчера след загубата на Арсенал. Една идея прекалено ми идва това.

# 491
Ееее, естер, заради тебе и по маратонки мога да дойда Simple Smile

# 492
Тая вечер ще се мятат гьобеци. Кат` няма да спя, поне да съм съпричастна с празника на комшиите и най-вече с оркестъра, дето са си поканили и курдисали на двора... В спалнята съм и все едно на ушенце ми пеят. Сега минаха и на прочувствени балади. Crazy

Мен все ме прочитат, кога не съм си поръчала.  Мерси за което!  Stop

# 493
Ако ме поканите и аз ще взема да дойда, с Естер ще сме две по маратонки, но държа да кажа, че моите са оранджеви китайски кецове  Laughing .

Споделям, че ми е самотно.

# 494
Аааа, Бу, далеч съм от суицизъм аз, споко  Crazy

Ео, нека да организираме сбора, за дрес кода ще се разберем допълнително, освен това - може ти с рокля и обувки, аз с маратонки, няма значение - важното е, че сме в резонанс в един друг смисъл  Laughing

Исках да споделя и темата, която как Сийка е цитирала в шапчицата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=394604.0, много ми стана интресно как аджеба ще останеш излъган от въпросните услуги, че даже то направо си е пожелателно да останеш излъган  Joy

Умбре, моите са бели или черни кецове, ако кажеш мога и зелени да си купя да си ходят с твоите  Hug

Общи условия

Активация на акаунт