Споделете 105

• 25 558
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
Свирете сбора на къмто 17ти май, има голяма вероятност да съм в Сф тогава и понеже на 18ти заради концерта на Депеш ще гледам двете чавета - 17ти е моята свободна вечер, а пък сбирка през деня някъде, където мога да дойда с двете деца също ме устройва

# 496
Преди три дена съм имала годишнина: 2 години форум. Странно - струва ми се, че са минали 10.

# 497
Три дена или три дни? Как е по-правилно?  newsm78 Или и двете стават?

Честито и наздраве!

# 498
 Party Party Party Знаех си! Марчето в този момент ме мрази, но аз бях и съм за Барса на финала! Имам свидетели, че предрекох точно такъв финал, ех, знаех си, че кораба-майка не ме лъже във факсовете!

# 499
Три дена мрладите дружини,
как прохода бранят.
Три дни яли, пили, и се веселили. Наздраве, ДеЩо!

# 500
Браниха, браниха, ама не можаха да го обранят! То не може да се разчита на сал един гол в седмата минута и евентуално изпросена дузпа!

# 501
Споделям, че много мразим да бройкам гадже,
и да дойде някой, да ми свети. Пфу! Никаквоа класа.

# 502
  • Варна
Споделям измити прозорци, домашна пица четири сирена и бял мавруд. Не мога да свикна да съм си вкъщи, дано след четири дни като си дойде милото да се оправят нещата. Живяла съм и винаги съм искала да живея на острова. Явно седем дни с поданиците на кралицата са ми достатъчни да се върна към началните си пориви.

# 503
Аз ли съм в ролята на светилото не разбраФ  Crazy

О, 27, о Май, люта битка предстои  Mr. Green

# 504
За 2-3 дена има няма-неядене-минус 2-3 килограма? Shocked
Ако ви кажа, че снощи само от уважение към труда на свекървата си боднах от агнешкото и от дробинето?
Иначе за целия ден имах изядена половин пилешка пражола.
Ще продължа в тоя дух.

П.С. Домашното Теле днес има и РД, Нагазва вече сериозно в опасното море на 40-те.

# 505

Да ти е жив и здрав тревопасният великан, Жози.
Морето е до колене, щом го прецапах. Няма да се  плашиш.
Добро утро понеделник, гад мръсна!

# 506
От сутринта ми се е свило сърцето. Гадна работа.
Дано някой да ме усмихне!

Жив и здрав да ти е благоверният, Жозефина!   bouquet

# 507
  • София
Добро утро!
След 7 дни отсъствие от работа - днес си заварвам бюрото затрупано с неща, които трябва да свърша. ooooh!
Засега високомерно не им обръщам внимание. Лошото е, че по някое време трябва да спра да високомернича.

# 508
Добро утро! Simple Smile
Споделям приятно прекарани 4 дни сред моите най-близки хора Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много слънце,цветя,спокойствие и чист въздух.

# 509
Добро утро! И Гранде Калина вече има малък мъж?! Жив и здрав бебчо!  bouquet Всички настоящи, и бъдещи човечета също.
Последна игла в дупето. Върви на добре. О, колко съм благодарна! Дано е за по-дълго.
Харесвам се вече с късата си коса. По-млада изглеждам. Mr. Green Другите така казаха, не аз.
Понеделник вече беше, Вълк. Иначе обръщението ми харесва.

Общи условия

Активация на акаунт