Споделете 105

• 25 550
  • 753
  •   1
Отговори
# 510
Жоз, за една седмица неядене, свалих 6. Просто не можех да поглъщам нищо, първите 3 дни дори вода не пиех, докато не ми се скараха...Хубавото е, че дори след захранването не успях да ги кача обратно Laughing
Сега ако от щастие сваля още 10, ще съм супер  Joy

Така че, поне течности повече поемай, сокове. Макар че то магазинните сокове не са най-полезното нещо
 Rolling Eyes

# 511
За поддържане на формата - танци.

Добро утро, приказни същества.  Grinning

# 512
Бижу, всеки път като ми бият инжекции в гъза, ги комбинират с хапове.
Всеки път различни, и всеки път ми разбутват гастрити и язви.
Кръстът ме боли една седмица, стомахът - две.
Иглата в дупето е бял кахър, ръга ми я семейна приятелка мед сестра, докато си пие кафето.

# 513
Оказа се, че стомахът ми е най-здравото нещо в мен, каквито и издевателства да му прилагам, Вълк. За сметка на други неща, основно кости и прилежащите им.
Аз пък за  един месец съм минус 11 кг!  bowuu Личи си.

# 514
добро утро..
кофти ,много кофти е ставането сутрин след 6 дни почивка

Бижу,браво..........само така...

Жозефин-жив и здрав да ти е!!!  bouquet

# 515
Признавам, че чакам Рокси да свири сбор. Този път може и танци да има. С Ео вече сме две.

Twisted Evil Танци искам!

# 516
Признавам, че чакам Рокси да свири сбор. Този път може и танци да има. С Ео вече сме две.

Twisted Evil Танци искам!

И аз!

# 517
Жозе, Честит ти Рожденик! Пожелавам ти да е по-малко телешки занапред!  Grinning

Трябва спешно да отслабна с 5 кг. 10 дни ми е срока.

Рокс, мини през нас да ме вземеш на към София, че и аз искам на танци Simple Smile

# 518
Кажете кога и къде ще е сбирката, пък аз може тайно да ви наблюдавам. Кой говореше за компромати?

# 519
  • Майничка
Добър ден, прекрасни, ненагледни, заслабващи същества!

Споделям ведро, наспано утро. За сефте от 11 месеца!
Сигурно защото вчера, за разлика от Мънки, реших да заложа на софрите - една обедна и една вечерна, което не съм правила точно от 10 години. Като изпратих гостите, прилегнах за малко с бебето на дивана и се събудихме сутринта.
Грехота е да не използвам този прилив на енергия, отивам да продължа археологическите разкопки в стаята на каката, че утре се връща от зелено училище. Mr. Green

Честит ти ражденик, Жоз!

# 520
Пу, красивомамска треска ви тресе, не ви харесвам.
Харесвам яке каки, матрони, с бедра като греди от гледичия.
Като прегърнеш такава кака, да възкликнеш - всичко това е мое!
Последният, който пише за килата си, да ми прати ЛС, че сте приключили,
да надникна тукинка.

# 521
Тюхкайте се сега, като ви казах по Коледа да не прекалявате, вие не, послушахте Калин@. Пък после "кантаре, ***м ти цифровите комбинации" Mr. Green

# 522
Снощи се нанесох в едни дънки, които носех като слаба. Малко са еластични, затова се получи. Похвално е обаче, че всичко това е възможно в края на празниците. Кога да давам отчета за Русе? Не бях ходила там от ученическите ми години. Помня нощта в един хотел, който галено нарекохме "Хотела на Хан Аспарух". Друго намериха порастналите ми очи и сетива след толкова години. Градът ми хареса. Странно, хората също. И дори се усети някаква взаимност на чувствата. Освен ако не са абсолютни лицемери, което изобщо не ми се вярва. Ще запомня тези кратки два дни. И съвсем скоро ще си създам нови.

Бижу, само хвърляш корици на гладните. Не е честно.

# 523
Забравих да споделя на ДеЩовиди, че изпаднах в друго измерение в галерията на Светлин Русев. През ноща сънувах един от образите на триптиха-скулптури с разпятието на Христос. И, което е по-учудващо, на сутринта помнех съня си детаилно. Това ми се случва рядко. За жалост не успях да разгледам второто ниво, защото свършваше работното време.

# 524
Аз пък забравих да честитя на Жозиния питомец. Жив и здрав!
Почти забравих и Лимоненото Деси. Залипсвало ми е фото очото на Биг Брадър. Тук по-точно е на Вип Брадър.

Общи условия

Активация на акаунт