Споделете 105

• 25 348
  • 753
  •   1
Отговори
# 720
Бижу, curiosity killed the cat, but satisfaction brought it back  Laughing
Laughing Така де, ама аз като нямам девет живота...

# 721
  • София
Бясна съм. Ходя из апартамента като звяр в клетка - място не мога да си намеря. Отдавна не ми се беше случвало.
Сипах си да пийна - за успокоение(уж).

Ха, наздраве!

# 722
  • До хладилника, който обичам
Бу, не е хумор, а предупреждение.
Нали не искаш като видиш това и да ти се развали вкусът на кърмата? Ако си кърмачка де...

Жена ти нещо ти е объркала представите какво може и не може да гледа една невинна, непорочна, паяк невидяла кърмачка, или твоят вкус е объркан, не знам кое Grinning

# 723
Мноо тъпо тва да има бан " просто ей така" или  "не ме кефиш". По добре да се гласува с есемеси кой да бъде баннат или изгонен от къщата на споделете.

ПП. Специално за Флор - днес съм ОК. Но вчера изпих почти бутилка черно джони в Камино и толкова много пях, че приятелите ме ебаваха, че Пейо като свърши работа, ще ме повози на рамката на колелото си...   Shocked

# 724
  • До хладилника, който обичам
Е, някои от нас не пишат само в Споделете и Клюкарника, нали Laughing

# 725
Бу, правих, хареса ми. Пак ще правя.
Благодарско!   bouquet

# 726
  • Варна
Марадона, изненадана съм! Ти пееш?! То след подобна бутилка всеки ще пропее май...
Пера завеси и влизам в банята след малко. Още 12 часа до завръщането на капитана.
Споделям, че заради нещо, на което се надявах и което вярвах, че ще се случи днес, за малко не получих един господ знае как се казва/вероятно инсулт/. Аз съм с мноооого ниско кръвно, но така ми забуча главата от обида, така се зачервих и замаях,  и такава кръв ми рукна от носа, че се зачудих за чий го преживявам така. Не! Не се зачудих- потресена бях, защото ми се случва за първи път. И защото не го очаквах от близък мъж/от жена щях да го преживея да се отметне за сто двадесет и осми път от обещанието си/, но от този роднина, така- не можах. Много се уплаших и то от себе си. Аз бях родено "перде"! Повредила съм се нещо...
Наздраве на Сопрано и всички пиещи!

# 727
Марадона, изненадана съм! Ти пееш?! То след подобна бутилка всеки ще пропее май...

Причината не е в бутилката. При толкова руси пички и ти ще запееш.

# 728
Тъпо?! Не е тъпо, защото само аз ще го правя. Освен ако немаш предвид смс-ите на Дюканките.

# 729
Тъпо?! Не е тъпо, защото само аз ще го правя. Освен ако немаш предвид смс-ите на Дюканките.

И кво ме греят мене есемесите на дюканките???  Парите от тях ще прибират собствениците на сайта....

# 730
Мислех да ви разкажа нещо, но боят на петлите в кокошарника ме разконцентрира.

# 731

И кво ме греят мене есемесите на дюканките???  Парите от тях ще прибират собствениците на сайта....

По-скоро аз ше стана модератор.

# 732
  • Варна
Ами, не мога да не се израдвам, че Део спечели ВБ! Извинете ако не е на място!
Споделям, чудна вечер в пицария/освен предишното споделяне/. Детето се заигра с трима батковци и ги почепих пица. Боже, в какъв свят живеем! Ометоха една пица и не вярваха, че освен че събориха детето ми от люлката/опасно/, ами и не се карам, а хапват. Собственика ги изгони накрая де, въпреки протестите ми, защото не били клиенти на заведението и никой не ги наблюдавал. Все едно него цял живот са го наблюдавали  Crossing Arms.
Както и да е... хубаво беше да се види как изчезва цяла пица- не съм виждала подобен "феномен".

# 733
Катюша, няма пица, която да не мога да изям. Вълчицата го е виждала доста пъти.
С една кофичка Abella е добре. Споделям пух от тополи. Промишлени количества.
Влизат в устата, носа, кафето, във входа на офиса и образуват кълбета в ъглите.

# 734
  • о`майна лунна нощ е
Вълк, днес вълчето има празник нали?
Трудно си събирам мислите все още. Светът ми е доста затворен в момента.

Общи условия

Активация на акаунт