Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 902
  • 318
  •   1
Отговори
# 135
  • Габрово
Ехх, Hermes! - чиста любов в бутилка! Heart Eyes Обожавам е меко казано, пристрастена съм към тези които имам:
Eau des Merveilles (в момента само две виалчета, но се оглеждам за изгодно по-голямо количество)
Elixir des Merveilles
Kelly Caleche
Terre d'Hermes
Un Jardin Après la Mousson
Un Jardin En Mediterranee
Въпрос на време е да се сдобия и с разкошния Un Jardin Sur Le Nil, а чакам пробички на Eau D`Orange Verte, Hiris и Rouge Hermes Eau Delicate Hug
Пробвала съм Caleche и 24 Faubourg, но все още не съм дорастнала за тях... все още не са "мои" аромати.
Много съм любопитна и много, много ми се иска да усетя и останалите все още непознати за мен аромати на Hermes... 4470
Подпис: ненаситен Ерме-фен Crazy

# 136
Понеже темата е още за Hermes, днес мирисах новия Еаu de Pamlemousse Rose

Ако някой търси летен цитрусов одеколон, може би е добър вариант. Аз лично не усетих много роза--лимон и грейпфрут главно. Изчистен, прозрачен и свеж цитрус, и това е всичко, което остана в съзнанието ми.  Току-що бях мирисала и други "грейпфрути," и този специално не се открои сред другите. 

# 137
  • Paris
За съжаление няма Сефора в България. Peace Crossing Arms   bouquet
Някъде четох, че 2010г ще стъпят на българска земя. Ще чакаме.

# 138
За съжаление няма Сефора в България. Peace Crossing Arms   bouquet
Някъде четох, че 2010г ще стъпят на българска земя. Ще чакаме.
Румънската Сефора е напълно достъпна-само на 70км,по блозо ми е от Софииския МОЛ-400км Mr. Green

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 09:03 от iskra72

# 139
Днес бях на разходка в Благоевград и познайте кого видях? Тризначките Вяра, Надежда и Любов от Биг Брадър 3, в техния магазин за козметика и аксесоари в местия им МОЛ. Mr. Green Изглеждат много добре, не като по телевизията, но говорят така. Слаби и готини момичета. Но в магазина има 10 парфюма само по една бройка и три сета и ............. няма тестери. Казвам искам да пробвам Еlle YSL и тя ми казва "ето това празното шише от този които аз съм ползвала и изпръскала". "Донесла съм го за да се мирише и пръска". Shocked Mr. Green
Казвам добре пръснете, но тя ми отвръща " а не той се е свършил, ето така ще го усетите" и ми го поднася до носа и тогава виждам наредени още десетина такива шишенца празни и ползвани и изпръскани от сестрите и те са или по-точно служат за тестерите на ароматите продавани там. Mr. Green
В другите магазини също няма тестери на повечето предлагани парфюми. Как ли купуват хората без да са пробвали?

# 140
Ох, Денси, ми то и у наше е село е същото... Или тестерите са пресушени до дъно, или ти дават пръснат блотер който вече едва се усеща да мирише на нещо (кой знае откога им стои в магазина), или в най-добрия случай имат мъъничко останало количество в някое виалче или миниатюрка - колкото да добиеш що годе представа какъв тип аромат е... Понякога отварят парфюм за продажба, на който на капачката е пръснато и ти дават нея да миришеш. И аз винаги съм се чудела как и дали някой купува толкова скъпи парфюми без да има възможност наистина да се запознае с аромата....

# 141
Ей за това предпочитам съвсем на сляпо да си поръчам парфюм,отколкото да ми бутат празни шишета,капачки или блотери на които е пръскано някога Mr. Green Много ме е яд ! Нестига,че се опитват да ми вземат куп пари,ами ми демонстрират и някакво пренебрежение Twisted Evil
Естествено има магазини,където са супер любезни и компетентни  bouquet-уважението ми към тях !

# 142
Днес бях на разходка в Благоевград и познайте кого видях? Тризначките Вяра, Надежда и Любов от Биг Брадър 3, в техния магазин за козметика и аксесоари в местия им МОЛ. Mr. Green Изглеждат много добре, не като по телевизията, но говорят така. Слаби и готини момичета. Но в магазина има 10 парфюма само по една бройка и три сета и ............. няма тестери. Казвам искам да пробвам Еlle YSL и тя ми казва "ето това празното шише от този които аз съм ползвала и изпръскала". "Донесла съм го за да се мирише и пръска". Shocked Mr. Green
Казвам добре пръснете, но тя ми отвръща " а не той се е свършил, ето така ще го усетите" и ми го поднася до носа и тогава виждам наредени още десетина такива шишенца празни и ползвани и изпръскани от сестрите и те са или по-точно служат за тестерите на ароматите продавани там. Mr. Green
В другите магазини също няма тестери на повечето предлагани парфюми. Как ли купуват хората без да са пробвали?

Joy Joy Joy
Това е - правиш си магазин за парфюми и се пръскаш с каквото си искаш и колкото си поискаш. Клиентите - ако искат.
А ние тук такъв оборот правим на другите ...
Направо кризата ги подмина заради нас.  Joy

# 143
  • Варна

Joy Joy Joy
Това е - правиш си магазин за парфюми и се пръскаш с каквото си искаш и колкото си поискаш. Клиентите - ако искат.
А ние тук такъв оборот правим на другите ...
Направо кризата ги подмина заради нас.  Joy

Така, така... Ми тризначките бе, тризначките  Mr. Green

Денси, любопитна ми е твоята реакция  Mr. Green Тези тричките изобщо не ме изненадват.

# 144
Тризначките ли го раздаваха на консултантки?

# 145
Тризначките ли го раздаваха на консултантки?
Да естествено! Mr. Green
Много се забавлявах с тях честно! Имат голямо чувство за хумор и говорят много. Весели и забавни. Беше решила едната да ми продаде сет на Келвин Клайн,някакъв от летните, и въпреки непрестанното ми повтаряне, че парфюмите на Келвин Клаин не са от моите аромати, тя настояваше,че е много хубав. Но ми направиха много и други ароматни предложения от наличните парфюми и естествено си поговорихме стабилно и си тръгнах. Whistling Party Heart Eyes

# 146
Предполагам е било доста весело изживяване  Mr. Green  Joy

# 147
densi, не си ли поиска някое виалче  Wink

# 148
  • при морето
Сега като се замисля на времето като си купувахме от Кореком с долари парфюмите пак нямаше тестери,или поне аз не помня.Купуваш на сляпо и това е.Аз предимно залагах на Диор,но се е случвало да нямам повече от 10-15долара и тогава купувах каквото ми хареса от помирисване,или на око.В българските магазини също нямаше тестери в началото като пуснаха марковите парфюми.Много покупки съм правила така и добре си спомням,че не се дразнех,защото няма тестери.Сега обаче адски се товаря като видя парфюмерия,която се пука по шевовете от стока,нафрашкана с парфюми и козметика и ми кажат,че нямат тестер... Naughty

# 149
densi, не си ли поиска някое виалче  Wink
Не, поисках да ми подарят празно шише от Оранжево Извънземно с автографи. Но бил лимитиран и не може. Примирих се. Mr. Green Party Flutter

Общи условия

Активация на акаунт