Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 913
  • 318
  •   1
Отговори
# 120
Целувката на Дракона е един от любимите ми, но не мога да го нося всеки ден. Харесва ми началото--острата комбинация на амарето с цветя и след нея  характерната комбинация на амбер, пачули, и бензоин. Ако има шоколадова нота, тя не е осезаема за мене така както в други парфюми, а просто допринася към цялостното усещане за мекота в базата. Наистина е за смелите този парфюм Simple Smile   Забелязала съм, че харесвам парфюми с подобна база най-много.   (Говоря за ЕДП; ЕДТ не съм пробвала.)

# 121
За Джуси и преди съм споменавала, че ми прилича на Либертин на баба Виви или по-скоро обратното за мен, защото първо имах Джусито, но не се спогодихме и се разделихме, след това си поръчах на сляпо Либертин и толкова го харесвам, особено сега през пролетта, макар че и зимата го носех без проблем. Та сега подозирам, че има шанс да се харесаме с Джусито. Утре заминавам на гости на приятелка, която го има и ще пробвам да го понося няколко дни пък каквото ще да става  Simple Smile

# 122
  • Пловдив
 smile3525 Весел празник на Калоянис! Здраве, късмет и любов!

Джусито е прелест Heart Eyes Днес съм с него, разтапям се.

Щом имат общо, трябва и с Либертин да се запозная.

# 123

За мен нямат нищо общо давата аромата. Единия е плодов-цветен, а другия е плодов шипър. И доста му личи че е лек шипър за моя нос. Либъртин ми е един от фаворитите, който нося много и често. Усещам в него ананас силно. А Джуси нося по-рядко.

# 124
kaloqnis bdbaloni,да си жива и здрава,много щастие и любов ти желая  bouquet
Днес посетих Сефора-Романия,но утре ще пиша впечатления,сега ще почивам Tired

# 125
И от мен пожелания за много прекрасни моменти и поводи за усмивки на Калоянис!   bouquet  Целувки!  Heart Eyes

# 126

За мен нямат нищо общо давата аромата. Единия е плодов-цветен, а другия е плодов шипър. И доста му личи че е лек шипър за моя нос. Либъртин ми е един от фаворитите, който нося много и често. Усещам в него ананас силно. А Джуси нося по-рядко.

И аз не намирам...за мен Джусито е веселяшки,топъл,сладък парфюм...плодово цветен.
Либертин е хладен,зелен,тревисто-цветен шипър,няма сладост...по скоро горчивинка,киселинка.

# 127
  • Пловдив
Шипър, горчивко и ананас...няма да е "моя" Laughing

# 128
За мен не е нито хладен, нито горчив, треви пък въобще не усещам, даже намирам сладост в него. Усещам главно плодовете, както и в Джуси  Laughing
Разбира се, пак да кажа, че това е според моя нос.

# 129
Добро утро ароматни фей!  bouquet
Първо да попитам-има ли Сефора в БГ и ако да, някой обърнал ли е внимание на ценичките на козметиката с марка-Сефора Rolling Eyes
Иначе е пълно с парфми,всякакви модели,харесах:
Kelly Caleche L`Eau de Parfum -по лек и загадъчен от ЕДТ-то,не толкова изкожен.
Moschino-Glamour -стори ми се някак топъл,седи до кожата,много приятно парфюмче Heart Eyes
My Insolence-също много ми допадна,с по плодово звучене е от класическия Инсиленс.
На Insolence Eau Glacee нямаше тестер и не можах да тествам Thinking
Алегориите не ми направиха впечатление,с цел пробвах смокинята,но уви Crossing Arms
И една бомба пробвах,но не е Цветната(яд ме е че забравих за нея,сигурно я имаше,но като те препират -така)става въпрос за Dior Addict Eau Fraiche-страхотна сила,шлейф и трайност,пръсках на памуче което ароматизира после цялата кола.
Отделно влязох в магазинче със по странни аромати и флакони,не запомних името на магазина Embarassed,но там открих Molinard,душих 3 Хабанити.За черната няма да говоря-тя е ударна,имаше лилава и розова мисля,по цветнички и хубави за сезона,но съсъ същата плътност,някой друг срещал ли е тези разновидности да се включи с по подробна информация,не можах да разбера какви са цените,продавачката беше скарана и с англииския,а аз знам да броя до 10 на румънски Confused

# 130
За съжаление няма Сефора в България. Peace Crossing Arms   bouquet

# 131
  • Пловдив
Откога искам и аз в Букурещката Сефора Mr. Green

Преди време гледах в сайта им - цените на пафюмите не бяха много по-ниски, но на козметиката/специално Клиник/ ми харесаха  Grinning
Само че в реалния магазин дали са същите...

# 132
Момичета, имам следното питане. Grinning
Преди време пратих на една мама Прада ирис -отливка в рефанско шише в кутия от Хилъри Дъф.
Тя е от Козлодуй и тъй като съм си изтрила личните, не се сещам за ника и.
Много е вероятно да е Lunen sun, но не съм сигурна.
Някой може ли да ми помогне, искам да се свържа с нея.  bouquet
Благодаря предварително! Hug
Lunen sun е, открих я. Grinning

Последна редакция: сб, 02 май 2009, 15:13 от Еmia

# 133

Преди време гледах в сайта им - цените на пафюмите не бяха много по-ниски, но на козметиката/специално Клиник/ ми харесаха  Grinning

Забрави  Mr. Green
Във всяка една страна Сефора имат други цени,определени по стандарт...за страната.Тук продават маааалко по евтино от останалите магазини Peace

# 134

аз сравних със сайтските цени и тамошните,същите са,леята е паднала-2:1 бг лв.
Купих си околоочен за 20лей-10лв,а в сайта е 6$-същото Peace

Общи условия

Активация на акаунт