Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 847
  • 318
  •   1
Отговори
# 75
Аз пробвах новия Angel Sunessence EDT Legere ,матово шише,същия аромат като класическия,мож би една стъпка по лек Rolling Eyes

# 76
  • Варна
Аз пробвах новия Angel Sunessence EDT Legere ,матово шише,същия аромат като класическия,мож би една стъпка по лек Rolling Eyes

И аз го пробвах днес. Според мен е твърде различен от класическия. Има си част от характерната за Ангел база, но има една осезаема смолиста нотка, тръпчивост, даже дървесина някаква. Изчезна от кожата ми буквално за броени минути.

# 77
Благодаря, значи го отказвам това Версаче със сигурност. Реших преди да се мятам и да правя поръчка, да помириша и Rumeur 2 Rose и добре, че го направих. kaloqnis2007, ти ли ми го препоръча за лятото или беше Тома? Не е моят аромат и той.  Confused Той ми е същи Eclat d’Arpège или ябълката на Нина, че даже и Bright Crystal. Лек ми е дори за лятото и твърде много роза усещам. Не обичам да ми се натрапва аромата на мускалче от роза. Но мисля, че харесах Roberto Cavalli for women със сигурност. Ще видим! Wink Laughing Кой знае какво ще изскочи още, докато реша.

# 78
Вчера опитах Флора на Гучи - много приятен, лек и свеж аромат. Точно за лятото.  Peace

# 79
Аз да се похваля ,че в нашия град откриха щанд на Prada с 3-те вида парфюми ,лосиони т.н.Утре ще направя по обстоен  разбор с подобаващо посещение с цел онагледяване и впечатления Joy

# 80
  • при морето
О,Ерме!Блаво,Денси,поздравления!
Ами аз гласувах за Фобург,за О де Мервей и за Средиземноморските.Пробвала съм Руж и Нилските,също и Кели Калеш.Не одобрих!
Иначе днес съм с Извънземното и се размазвам от кеф-просто разкошшшш!!! Peace

# 81
Аз пък пробвах от виалче на една приятелка новия Alien Sunessence.

Много ми хареса, базата си е Извънземното едно към едно, но връхните нотки са по леки и тръпчиви, има цитруси, ухае на лято наистина. Чудесна интерпретация на Alien за лятото. И още нещо, за което да мисля и да нямам мира.  ooooh! Whistling

# 82
  • Sofia
Целувката на Дракона намира ли се още по магазините?
Иска ми се да го пробвам пак, преди година ми се видя смъртоносен, но от подушване на капчката, не се престраших върху кожа.
Днес си играх във  фрагрантика да избирам аромат според съставките - избрах шоколад и карамел, добавих амарето и изскочи Драконът, единствен.

# 83
Aз Драконовата целувка никак не я свързвам с шоколад, карамел и др такива вкусни неща. По-скоро билки, треви и нещо топло... Rolling Eyes И все ще си е смъртоносен - да  Mr. Green

# 84
Aз Драконовата целувка никак не я свързвам с шоколад, карамел и др такива вкусни неща. По-скоро билки, треви и нещо топло... Rolling Eyes И все ще си е смъртоносен - да  Mr. Green
Подкрепям определено! Mr. Green  bouquet
Като заговорихме за Целувка от дракон, къде ли е Бубанка? Някой нещо да знае? Много ми липсва! Бубане къде си? Hug  bouquet Бързо идвай с целувки драконови!

# 85
Охо,моя любимец Hugне си казала,не съм ти пратила пробичка-ПП варианта устройва ли те,нямат особенна разлика с ЕДТ,ЕДП освен в плътността .И да има амарето,карамел,освен билките,странен и няма подобен Peace

# 86
имам едно невероятно нежно предложение за летен парфюм L'Eau d'Issey Summer 2006... Peace
днес го пробвах и веднага влезна в wish list-a

# 87
А аз си получих Pacific Paradise на Ескада,но в парфюмерията се изложиха този път,пръснаха ми тестер на Sunset Heat и казаха че е същия,но не Би.Харесах си Сънсет-с екзотичните плодове и сега го търся под дърво и камък,няма го в магазина,а тестера е на привършване Tired

# 88
.....L'Eau d'Issey Summer 2006...хубаво си го сложих в wish list-a,само дето въоб6те незнам от къде 6те си го взема  Thinking Sad

# 89
Здравейте!Дано нямате против и аз да се включа в темата.

Относно парфюмите на Ерме-познавам само 3,но и трите обожавам-Кели Калеш и Нилските градини,на които съм горд притежател и Елексир де Мервей-него само съм го тествала,но се надявам да се сдобя и с него.
С голям интерес бих пробвала и други аромати на Ерме,за сега се оказва че много добре ми пасват.

Относно Драконовата целувка(виждам,че сте я обсъждали),аз усещам карамела и то доста осезаемо.

Общи условия

Активация на акаунт