Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 898
  • 318
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета! Първо се извинявам, че нахлувам така в темата   Hug

Виждам, че тук има момичета, които са много "в час" с парфюмите и техните аромати. С мобла да ми предложите парфюм с аромат на момина сълза.

# 151
Здравейте момичета! Първо се извинявам, че нахлувам така в темата   Hug

Виждам, че тук има момичета, които са много "в час" с парфюмите и техните аромати. С мобла да ми предложите парфюм с аромат на момина сълза.
В това отношение емблематичен е Diorissimo на Christian Dior  Peace
http://www.fragrantica.ru/perfume/Dior/Diorissimo-224.html

# 152
Мерси, като ходя до МОЛ-а ще го видя.

# 153
И аз съм за Диорисимо! Flutter Прекрасна чиста момина сълза...

При мен нищо ново...Подариха ми 3 мини ароматчета по 15 мл на Ейвън - ЛБД, Пърсийв и Ин...нещо си.  Mr. Green Фъщя ги мощно по чорапи и чанти, някаква химична или по-скоро метална нотка в тях ме убива  Tired А някога ЛБД ми харесваше...

# 154
  • Belgium
Аз много искам да душна новата лимитка Daisy Blooms in Spring на Marc Jacobs

Къде бих могла да я тествам според вас? В Бюти зоната дали ще я има?  Thinking

# 155
В София , В Бюти зоната видях само първото Дейзи.
Лимитката още  я няма. Grinning

# 156
  • Belgium
Хмм, а защо видях цена на лимитката в лева в едно списание, щом я няма още?  Thinking

Явно ще се наложи да почакам, ама нямам търпение  Party

Еmia
а какви бяха цените на първото Дейзи дали обърна внимание?  Grinning

# 157
Аз много искам да душна новата лимитка Daisy Blooms in Spring на Marc Jacobs

Къде бих могла да я тествам според вас? В Бюти зоната дали ще я има?  Thinking

В Румънската Сефора я има,душих я Peace

# 158
  • Belgium
Иси, има ли разлика от класическия Дейзи?  Grinning

# 159
Най-желаната награда в козметичната индустрия за отлични постижения в областта на ароматите беше спечелена от Estée Lauder, Jo Malone и Tom Ford Beauty на тазгодишната гала-вечеря 2009 UK FiFi Awards състояла се в луксозния лондонски хотел “Дорчестър”.

Финалистите във всяка категория са гласувани от представители на бранша, търговци, медийни представители и експерти оценители. Новият парфюм „Sensuous” на Estée Lauder спечели наградата “Най-добър нов дамски аромат” в категория „Престижни” ( ще се предлага на българския пазар от есента); Tom Ford White Patchouli спечели наградата „Най-добър дамски престижен аромат” с ексклузивна дистрибуция; и Jo Malone Dark Amber & Ginger Lily Scented Candle спечели наградата „Най-добър аромат за дома”.

# 160
Модна къща Шанел трансформира легендарния си парфюм No. 5 в крема Velvet Milk Bath.

Продуктът, който се предлага в ограничена серия, носи класическия аромат на парфюма, дължащ се на маслото от иланг-иланг, жасмин, сандалово дърво и ванилия. Той прави кожата изключително гладка и има чувствен мирис.

# 161
Преди точно три века е открит одеколона. Италианецът Джовани Мария Фарина, който по онова време е живеел в Кьолн в Германия е създал прадядото на парфюма.

"Aqua Admirabilis" се казвала първата тоалетна вода, но също така е била известна и като "Фарина от другата страна на улицата", защото се произвеждала в помещенията срещу основната лаборатория, където и днес се намира най-старата фабрика за парфюм. Ароматизираната вода всъщност е била смес от няколко етерични масла: лимон, портокал, лавандула, розмарин, жасмин, тамян и кедър. Но това не били всичките съставки на тоалетната вода. "Никога няма да разкрием тайната на този аромат", казва един от наследниците на Фарина, който днес оглавява парфюмерията в Кьолн. Между другото разликата между тоалетната вода и парфюма е в концентрацията на ароматните екстракти. И двата аромата са смес от екстракт, алкохол и вода, с тази разлика че в тоалетната вода екстрактът е 5%, а в парфюма може да е от 20 до 25%. Затова и парфюмите са по-скъпи имат по-силен аромат и по-дълго ухаят.

# 162

Еmia [/b] а какви бяха цените на първото Дейзи дали обърна внимание?  Grinning
бомбастични Laughing
не помня точно, но някаква сума над 100 лева ми се върти в главата Rolling Eyes

# 163
Иси, има ли разлика от класическия Дейзи?  Grinning
Душнах капачката,стори ми се по зелен,свежак.Гледам че има виолетки,но ако има не са натрапчиви като в Инсоленс,щеше да ми направи впечатление.И да,ценичките са над 100лв. ooooh!

# 164
Привет, уханни!
Денси, с това Бяло Пачули ... сериозно ми предизвика любопитството. Чакам да дойде отливниче и се надявам ... да не ми хареса.
Този уикенд преживах поредна парфюмна метаморфоза. Едно на ръка, че пробвах няколко нови неща (като никое не ме зарадва, както исках). Важното е ... че се върнах към моите си аромати - преоткрих ги и се зачудих, какво толкова съм се засилила да търся, като - ето ги, имам ги и ми даряват такова удоволствие ... Става дума за класическия за мен Палома Пикасо и О''де Соар. Размазаха ме и двата, все едно за сефте ги нося. И сега смело отместих всичко останало и тези двата - в първа редица.

Общи условия

Активация на акаунт