Клуб "Парфюмен Ценител" 12 - Любими аромати Hermes

• 51 866
  • 318
  •   1
Отговори
# 210
Мисля да се сдобия с Neroli Jasmin  на The Body Shop за лятото  Crazy

# 211
  • Belgium
такива надежди възлагах на този парфюм.... На какво всъщност мирише анасона?

На мастика  Mr. Green

# 212

На мастика  Mr. Green

Стига дееее, верно ли?

# 213
  • Belgium

Стига дееее, верно ли?

Ами анасонът е една от основните съставки на мастиката, както и на някои лекарства. Това съвсем сериозно го казвам. На мен лично ми е много остър и неприятен мирис.

Разбира се зависи как е дозиран в самия парфюм. Трябва да го душнеш непременно преди да го поръчваш. Това е моето мнение.  Peace

# 214
  • София
По темата- днес си получих Amazone и Rouge на Hermes  Flutter
Вторият не го харесвам, но вървяха в комплект и го взех заради Амазонката (която доста ми допадна).

Получих и Metal-Paco Rabanne, с който бях на бала си преди 13 години Mr. GreenEau de Rochas и Lotus-Matthew Williamson, който е истинско попадение- страхотна, свежа липа, почти моноаромат.

# 215
  • Sofia

Стига дееее, верно ли?

Ами анасонът е една от основните съставки на мастиката, както и на някои лекарства. Това съвсем сериозно го казвам. На мен лично ми е много остър и неприятен мирис.

Разбира се зависи как е дозиран в самия парфюм. Трябва да го душнеш непременно преди да го поръчваш. Това е моето мнение.  Peace

В Лолита  анасонът е доста осезаем, на мен много ми харесва точно той.  Grinning

# 216

Стига дееее, верно ли?

В Лолита  анасонът е доста осезаем, на мен много ми харесва точно той.  Grinning
Този бил в пъти по осезаем от Лолитата точно. Всъщност пишат, че е най-анасоновият аромат. Mr. Green Как ли ще реагират мъжете, които обичат да пият мастика, на него?

# 217
  • Belgium

Този бил в пъти по осезаем от Лолитата точно. Всъщност пишат, че е най-анасоновият аромат. Mr. Green Как ли ще реагират мъжете, които обичат да пият мастика, на него?

Ами ще трябва да си крие човек парфюма, че току-виж му го изпили  Joy

# 218
Новите ми придобивки-Dior Addict Eau Fraiche,откривам прилика със черния Silences - Jacomo-имат еднакви ноти-портокалов цвят, бг.роза и бергамот-и двата много ми харесват CrazyА някаде четох ,че класическия Адикт прилича на Пурпурния Rolling Eyes
Получих си и малко от сладката за мен Мания на Армани.
Аз пък в Лолитата не усетих нищо мастическо,очаквах истински наситн анасон,ама няма,може би тази Алегория ще ми хареса повече Rolling Eyes

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 18:13 от iskra72

# 219
Момичета, знам, че не съм точно по темата, но туко - що си получих хипнотичната отрова и реших, че ужасно много ми прилича на Кензо Амур, с тази разлика, че първият го усещам като сладко - горчив, а вторият ми е също сладък, но и кремест, по - точно сладко - кремест с аромат на цветя. Луда работа. Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 май 2009, 15:47 от mizinya

# 220
  • София

На мастика  Mr. Green

Стига дееее, верно ли?
Да,наистина!Ако си пила перно,рикард,абсент или мастика..това е анасона,те всички се водят анасонови напитки.

# 221
Получих си Макс Мара-та! Flutter А с нея и рояци пчели, пеперудки и т.н. и т.н.  Tired

# 222
Как ли ще реагират мъжете, които обичат да пият мастика, на него?

Ми освен да изпитат особена привързаност към носителката на аромата  Mr. Green

# 223
В коя по точно Лолита има анасон, че аз в моята не усещам такъв, ама усещам мухлива нота  ooooh!

: Как ли ще реагират мъжете, които обичат да пият мастика, на него?
Освен да си поръчват направо мента и ще си имат "Облак" постоянно около себе си  Joy

# 224
 лилавата lolita lempicka

Общи условия

Активация на акаунт