Размяна на парфюми ХІХ

• 22 270
  • 240
  •   1
Отговори
# 60
Нека никой да не се смущава да прави предложения, а когато някой не го устройва замяната винаги може да откаже.

Да, и аз така мисля, а подкрепям и идеята за снимките   Peace

# 61

Момичета каквото можах снимах. Нямам фотоапарат и това е с телефона. Надявам се да се вижда все пак...

# 62
Разменям:

Versace Woman edp - 40 мл. от 100мл. - с кутийка
Jacomo Paradox - 25 ml. от 30 мл.

Приемам всякакви предложения  bouquet

Реални снимки на скайп... че още не мога да се справя с прикачването тук newsm78

# 63
  • София
Търся някой от островите на Michael Kors... Praynig

# 64
Аз затова и написах, свят голям, хора всякакви. Grinning
Не виждам защо моето мнение ви смущава.
 Hug
Просто много често 10- те милилитра се оказват 5 и всъщност вместо да имаш 3 прекрасни аромата имаш по 3 капки от всеки, както писа Бастет. Sick
Всеки да си прецени.  bouquet

# 65
Irina33, кутията ти е пълна и не мога да отговоря. Grinning
 newsm28

# 66
  • София
Разменям Герлен Акуа Алегория Смокиня и  Ирис ЕДТ 75 ml - без кутия. Изпръскани са ок 5 мл. Страхотен летен парфюм, но се случи така, че имам два в момента.

Търся Жадор на Диор, но приемам и други предложения

# 67
  • Пловдив
Разменям:

TRUSSARDI INSIDE EDP woman,  50 ml, чисто нов в кутия;
CERRUTI 1881 EDT woman, 90 ml от 100, без кутия;
PURE POISON DIOR EDP 20 ml ot 50, без кутия;

За всички гарантирам за качеството и количеството. Някой, ако иска ще сложа снимка, но по-късно...
За ориентир, любими аромати са ми- Армани Код, Армани Мания, Диор Адикт, Еуфория...
Очаквам да пишете на лични...

# 68
Хора всякакви ,както някой казва...,би трябвало да не се лъжем и да не постъпваме с другия,така както не искаме да постъпват и с нас!Аз лично винаги съм била коректна и всеки,който  е разменял с мен може да потвърди!Такива хитрости на дребно,да прецакаш другия са ми много неприятни!За снимките идеята е хубава,но на мен лично ще ми е малко трудно!Нека тези ,които се правят на много хитри да се пише кои са ,за да не се разочароват и други!Благодаря на Маргарита от София за похвалата!  bouquet

# 69
Нека никой да не се смущава да прави предложения, а когато някой не го устройва замяната винаги може да откаже.

Според мен проблем има, когато обвиняемият откаже да си вземе обратно аромата и да развали сделката.  Thinking

# 70
Разменям 30мл тестер от фрагрансекс и подарявам Dupont-Blanc около 15мл. предполагам,не мога да преценя,флакончето е пастелно бяло.При интерес,ще пусна и снимка на парфюма на Булгари Peace

# 71
  • при морето
Мога да предложа за размяна: 50мл. For Her-Jacomo-и Аура-40/75мл.,пак на Джакомо,
както и Пур фам-на Булгари-25/50мл.плюс миниатюра на Кристал ноар-5мл. Hug

# 72
  • София
Разменям този около 37,38мл...получила съм го тук от размяна,но е прекалено лек за мен.  Peace

# 73
Да напомня за моето Fendi edt 23/50 ml 

приемам всякакви предложения  Peace

не е актуално  Peace

# 74
Моята Flower Bomb е шътната вече!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт