Размяна на парфюми ХІХ

• 22 265
  • 240
  •   1
Отговори
# 45
Аз търся Eugenie на Rance and C.

Предлагам:
Flower Bomb, Viktor and Rolf

Малко по-малко от половината (оригинално е 30 мл)
My Insolence, Guerlein

Трудно ми е да определя колко, но е повече от половината. Оригинално е 50 мл

# 46
момичета,имам предложение когато се разменят парфюми от които са пръскани повече от10мл да се дават реални снимки,че после разправиите са смешни.Предполагам че на повечето се е случвало да са уведомени за едно количество ,а да получат друго/нямам предвид няколко мл/ и така ,за да няма разочарования,по добре е всеки да види реално какво да очаква.какво мислите по въпроса? Rolling Eyes
Два пъти изпадам в тази ситуация. Rolling Eyes
Затова подкрепям предложението да се постват снимки , но абсолютно за всички парфюми, които се разменят.
Освен това е хубаво преди да се предложи нещо за замяна да се помисли малко, какво точно се предлага.
Вярно е, че има и неориентирани , но 3 остатъка не правят един скъп парфюм и е обидно да ти излиза някой с такова предложение.
Остатък от 10 -15 мл бих подарила, но не и заменила , при това за нещо скъпо.
Макар че свят голям, хора всякакви, ако са доволни и двете страни, няма лошо. Thinking
Върнах един път, 2 дни след като получих пакета.
Не смятах да повдигам въпроса, защото се разбрахме на лични.
И вчера върнах, но там проблемът не беше с милилитрите, парфюма не ми понесе, а момичето се оказа страшно разбрано и го прие, без да сме имали уговорка.
Вече не вярвам на обявени количества, докато не видя с очите си. Peace

# 47
  • Варна
Видях въпросния парфюм, който е получила kaloqnis2007 - не повече от 25мл от 50. С просто око се вижда. Никакви 35, никакви 40.

kaloqnis2007, мисля, че трябва да обявиш коя е. Утре ще прецака друг. Ти казваш "майната му", но въпросът е принципен. Това е непочтено. Парфюмите са скъпо удоволствие и е безкрайно евтино да се постъпва по този начин. С плоски номерца парфюмен гардероб не се създава. Не е за всеки тази работа.

# 48
kimena -това и е никът, шоколина  да прецени дали е за първи пост Peace

# 49
  • при морето
Аз съм склонна да отправя доста щедро предложение на Renni е,но...
след последния пост на Емия се въздържам.Не че нещо ми пречи,и не че
не съм се парила.Но наистина когато става въпрос за скъпи парфюми е ...незнам какво... да си лазим по нервите и да се правим на по-велики отколкото сме ?Дребни сметки!Между другото аз редовно получавам по-малко,отколкото очаквам в количеството при съответната размяна,но никога не съм смятала,че трябва да го пиша тук примерно.Някак не съм му обръщала Фнимание...Не че не
ми  е правело Фпичитление,ноооо...няма смисъл,момичета Peace.Всеки отговаря за себе си.Това е.Аз не съм лъгала.Ако всеки го каже за себе си-ще е крачка към Доброто.Достатъчно е ,мисля. Hug

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 02:36 от Winter fairy

# 50
Rennie, моля те, изчисти си кутията clean. Искам да пратя ЛС.

# 51
Да припомня, че разменям

- 212 Splash, Carolina Herrera, 2 топки по 30 мл, от едната е пръскано малко, с кутийка
- Into The Blue, Escada, 25 от 30 мл, с кутийка

И за двата парфюма съм готова да пусна снимка, на лични при интерес  Peace

Търся

- Envy me, 2 Gucci
- Daisy, M. Jacobs
- Marc Jacobs Perfume
- някоя от Алегориите на Guerlain
- друг свеж жизнерадостен и весел летен аромат

Peace

# 52
Да ви следя.

# 53
Предлагам за размяна:
   Pierre Balmain - Jolie Madame-35-38 мл. от 50,купуван от Ягодка със запазена кутия;

Giorgio Beverly Hills - Giorgio-70 мл.от 90-тестер.

Приемам всякакви предложения,но ми се ще да пробвам:
Cabaret,Shalimar,Champs Elysees и много други......

# 54
  • Sofia
Моите за размяна са :

Daisy Marc Jacobs edt 100 ml
Baby doll YSL edt 90 от 100  ml
V Valentino 85 oт 90 ml

Търся Armani Code edp и L'Instant Magic , но приемам и други предложения.  Grinning

# 55
и аз искам да пратя на Renni съобщение Sad

# 56
  • виртуално
добавям за размяна
75мл нов тестер с капачка - Miss Sixty Elixir

продължавам да търся
Lovely, Incanto, DKNY (червена топка) ,Adiict,  Jadore, Emerald Dream и Amor

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 14:59 от Рапунцел

# 57

Момичета, към Любовта е всичко прибавям и осъвременената версия на Шанз Елизе, цветен аромат - почти чисто нов, едт. 30 мл. пръснато няколко пъти за проба, с кутийки и двата  bouquet

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 15:59 от Tess d`Urberville

# 58
аз винаги пращам пълни шишета с кутийки. Много пъти са ме цакали - нито кутия, изтъркани надписи, че и съдържанието не е "пръснах 10 пъти" , а практически 1/3 я няма. Имам чувството, че някои си играят да си преливат преди това, сакън да не се минат или пък да не им присъства в колекцията аромата. Веднъж купих един - уж беше 20 мл от 30 мл, стигна за пет пъти пръскане - това колко е според вас - 3-5 мл е според мен.

# 59
  • Бургас

Освен това е хубаво преди да се предложи нещо за замяна да се помисли малко, какво точно се предлага.
Вярно е, че има и неориентирани , но 3 остатъка не правят един скъп парфюм и е обидно да ти излиза някой с такова предложение.
Остатък от 10 -15 мл бих подарила, но не и заменила , при това за нещо скъпо.
Макар че свят голям, хора всякакви, ако са доволни и двете страни, няма лошо. Thinking

Еми, въпрос на „светоусещане”. Аз лично с радост бих заменила /и съм го правила/ нов парфюм за няколко остатъка и съм дори благодарна на дамата, която ми даде шанс да понося 3 прекрасни аромата. Тя ми предложи и доплащане, но лично за мен тези три остатъка са по-ценни от един парфюм и отказах. Все още съм изпълнена с благодарност към нея. Не би трябвало такива предложения да те обиждат Hug. От друга страна пък аз не бих заменила парфюм /дори остатък/ за отливка, което обаче е практика в този форум. Не бих заменила и миниатюрка за пробичка от друг аромат /за мен разликата е голяма, едното си е аромат в оригинално шишенце и просто двете неща са несъпоставими/ Нека никой да не се смущава да прави предложения, а когато някой не го устройва замяната винаги може да откаже.

Общи условия

Активация на акаунт