Размяна на парфюми ХІХ

• 22 258
  • 240
  •   1
Отговори
# 30
Честито ти злато Chokolina  Heart Eyes

Аз имам Moschino- I love love- тестер от 100/ 40-50мл/ ; Versace Woman - парфюм от 50мл / 40-45мл/; Boss Soul за мъже -тестер от 90мл/ половината/

Търся, Happy to be Clinique, Bright Cristal Versace, Aqua Allegoria Pamplelune

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 22:31 от Dendy

# 31
Алекс,аз  също много ти благодаря!!!!!!
На   BRAIN също!
  bouquet  bouquet  bouquet

И аз на теб благодаря много Марги! smile3525

# 32
Честито на chocolina!  stork-boy
Жив и здрав Филип, голям да порасне!

МатаХари,
Твоят Мобусан прилича ли на някой друг аромат?

# 33
момичета,имам предложение когато се разменят парфюми от които са пръскани повече от10мл да се дават реални снимки,че после разправиите са смешни.Предполагам че на повечето се е случвало да са уведомени за едно количество ,а да получат друго/нямам предвид няколко мл/ и така ,за да няма разочарования,по добре е всеки да види реално какво да очаква.какво мислите по въпроса? Rolling Eyes

# 34
Да напомня и за моите предложения:
Guerlain Eau de Noel Iris-25 oт 50 мл не е тестер
CHLOE Collection 2005 -почти 100 мл тестер с кутийката
CHARM-La Perla-тестер около 45 мл
MY AFRICA-Krizia - oколо 40 мл тестер

# 35
И аз искам да блгодаря на Karen и на teddy_n Heart Eyes
Едно птиче ми подсвирна за този Мобусан,че прилича на Мира бай на Шопар Laughing,вярно ли е сладък  като нея?

Последна редакция: вт, 28 апр 2009, 23:04 от iskra72

# 36
  • Варна
Честито на chocolina!  stork-boy
Жив и здрав Филип, голям да порасне!

МатаХари,
Твоят Мобусан прилича ли на някой друг аромат?

Стики,за съжаление няма такъв.

# 37
  • Варна
Мабусина няма никаква сладка нотка,по-скоро е тръпчив. Wink. Дори мога да го нарека сериозен аромат,делови , за коктейли.Не е сладострастен.Яд ме е ,че не мога да уловя нотка която е позната от природата ,за да го опиша.Обаче ще я открия. #Crazy
И аз искам да блгодаря на Karen и на teddy_n Heart Eyes
Едно птиче ми подсвирна за този Мобусан,че прилича на Мира бай на Шопар Laughing,вярно ли е сладък  като нея?

# 38
  • Варна
момичета,имам предложение когато се разменят парфюми от които са пръскани повече от10мл да се дават реални снимки,че после разправиите са смешни.Предполагам че на повечето се е случвало да са уведомени за едно количество ,а да получат друго/нямам предвид няколко мл/ и така ,за да няма разочарования,по добре е всеки да види реално какво да очаква.какво мислите по въпроса? Rolling Eyes

Подкрепям! И аз съм изпадала в подобно положение.
Да не си имала ситуация и ти?

# 39
  • Варна

Абсолютно! Това е едно много разумно предложение. От снимката човек може да придобие що-годе реална представа, а не вариации по темата "изпръскани 2-3мл".

# 40
И аз съм-за,може да се пускат спокойно линкове от сайта кадето са качени снимки и да няма-този ме излъга,онзи -дрън дрън,въпроси на ЛС-разменяла ли си с тази потребителка,читава ли е Naughty

# 41
Търся Венеция и Лаура на Лаура Биаджиоти, ако някой иска да се отърва от тях да пише  Peace

# 42
Търся Венеция и Лаура на Лаура Биаджиоти, ако някой иска да се отърва от тях да пише  Peace
На 1-ва стр.Tess d`Urberville я предлага Венецията Peace

# 43

да от днес,пратих парфюм чрез съфорумка на момиче,което се оказа,че пише в темата,като уговорката беше за парюм 40мл,а дойде 25/даже бях със съфорумка като го получих/.Писах и че съм разочарована от размяната,а тя ме нападна,че съм брояла милилитрите.Въпросът не е в количеството,а в точността и коректноста.Неприятно е да чакаш едно ,а да получиш друго.Поне можеш да се извиниш.ПОмолих я да развалим размяната,а тя директно отказа,което ме ядоса.Пак казвам майната му на парфюма,но тук трябва да бъдем честни,а не да се лъжем за жълти стотинки,яе е много грозно.И друг път ми се е случвало да има несъответствия,но момичетата са боли много мили и никога не се е налагало да се връща парфюм.Ама  хора разни......... Tired

# 44
  • Варна

да от днес,пратих парфюм чрез съфорумка на момиче,което се оказа,че пише в темата,като уговорката беше за парюм 40мл,а дойде 25/даже бях със съфорумка като го получих/.Писах и че съм разочарована от размяната,а тя ме нападна,че съм брояла милилитрите.Въпросът не е в количеството,а в точността и коректноста.Неприятно е да чакаш едно ,а да получиш друго.Поне можеш да се извиниш.ПОмолих я да развалим размяната,а тя директно отказа,което ме ядоса.Пак казвам майната му на парфюма,но тук трябва да бъдем честни,а не да се лъжем за жълти стотинки,яе е много грозно.И друг път ми се е случвало да има несъответствия,но момичетата са боли много мили и никога не се е налагало да се връща парфюм.Ама  хора разни......... Tired

Еее, това вече е нагло! Това си е директна лъжа!  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт