На пазар във Варна - 41

• 69 222
  • 728
  •   1
Отговори
# 1
Записвам се с питане дали някъде сте виждали боя за кося Sensido или дали някъде в някой салон боядисват с нея? Много ми хареса, последно с нея ме боядисаха но в Бургас и сега я издирвам тук... Whistling

# 2
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Записвам се с питане дали някъде сте виждали боя за кося Sensido или дали някъде в някой салон боядисват с нея? Много ми хареса, последно с нея ме боядисаха но в Бургас и сега я издирвам тук... Whistling

Чукваш в Гугъл и веднага излиза откъде можеш да си я закупиш.

# 3
Излиза ми от интернет, а аз искам от реален магазин. Ама добре. Мерси все пак  Peace

# 4
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Поясни,че не искаш да е онлайн,няма как да прочета мислите ти  Simple Smile

# 5
  • Варна
Здравейте!
Някоя от вас връщала ли е стоки в Практикер? Правят ли проблеми? Като отвори лично ще проверя, но да знам какво да очаквам Simple Smile .

# 6
  • Варна
Връщането не е ли след определен срок след покупката или става въпрос да рекламация? От доста време няма магазит тук. Може би трябва да попиташ в офиса им, че като гледам скоро няма да отворят. При започване април месец срока даден е 150 дни, а те вече 250 минаха.

# 7
  • Варна
Запис Simple Smile

# 8
# 9
  • ВАРНА
Вместо запис да питам - преди време се питаше къде перат зимно време килими със сушене - някакви координати има ли?

# 10
Провери Тайпан Трейд-  0896 495 692.

# 11
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Аз да попитам още лудница ли е из моловете от хора, че около празниците не се дишаше дори?

# 12
Здравейте!
Някоя от вас връщала ли е стоки в Практикер? Правят ли проблеми? Като отвори лично ще проверя, но да знам какво да очаквам Simple Smile .
Връщала съм и съм си избирала друго насреща.

# 13
  • при най-добрия мъж...
Аз да попитам още лудница ли е из моловете от хора, че около празниците не се дишаше дори?

В мол варна е тишина и спокойствие.

# 14

В мол варна е тишина и спокойствие.
Така е  Peace А в Гранда все си е тъпкано,особено зимата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт