На пазар във Варна - 41

• 69 254
  • 728
  •   1
Отговори
# 720
Някой да има идея откъде мога да купя качествен халат за баня с качулка?Трябва ми такъв,който попива добре.
Аз купувам само от тези на Яна,най-обикновените,класически,не разни мъхести и плюшени,защото те не попиват.Обикновено взимам от бараките на пазар Чаталджа.

# 721
  • Варна
Здравейте!

Искам да попитам къде е добре да се изкара курс по английски език във Варна  ,иска ми се да почна отначало. newsm78.Къде ,посъветвайте  ме Praynig

Ученето на език по метода сугестопедия е чудесен вариант. Аз лично съм много доволна въпреки че, не започнах от 1 ниво, а се включих направо за второ.
Ползвах  школата KREG EDUCATION, заради това, че мястото й ми е удобно, но се оказа че според другите в групата наистина в школата се предлага класическата сугестопедия и бяха много по-доволни в сравнение с Материка например.
Иначе ако търсиш сертификати, нива и тн Британика и Инглиш академи определено са най-добър вариант.
Благодаря ви,ще се ориентирам към тези центрове.

# 722
  • Варна
от къде да купя на дребното дъждобран?  newsm78

# 723
  • Варна
В Хиполенд съм виждала малки дъждобрани.

# 724
  • Варна
В някои домашни потреби също има, днес гледах на Пирин в един от магазините преди Вега тойс, не помня в кой точно, и в Джъмбо има, и то на някакви народни цени.

# 725
  • Варна
Благодаря ви Simple Smile

# 726
  • Варна
Скоро не съм си купувала дънки от Варна. Да ми препоръчате магазин. Предпочитам да са турски, по-висок клас реплики.

# 727
  • Варна
За "Vision" на Владислав се сещам на първо четене. Сега дамското е в нов магазин до големия детски "Слънце".  Около 100-150м над "Санита"

# 728

Общи условия

Активация на акаунт