На пазар във Варна - 41

• 69 281
  • 728
  •   1
Отговори
# 705
  • Варна
Може ли да споделиш какъв е спрея? Wink
Lustro, първият попаднал ми в супермаркета Simple Smile
http://www.dan-lustro.com/_images/84/3.jpg

# 706
  • Варна
В Младост на пазара има някаква Бебе Борса(едно време беше хлебарницата), но не съм влизала там Peace
Доста добре е заредена. Ние постоянно пазаруваме от там почти всичко. И цените са добри...

# 707
Kabuki,колко е прегледа при д- р Ангелинова?

40 лв. е цената.

# 708
  • Варна
Откъде мога да купя моливи за рисуване днес. Не цветни, а черни - HB, B2, B6...

# 709
Книжарниците АБВ работят в неделя.Тази до Римски терми и тази на Преслав съм сигурна.

# 710
  • Варна
Откъде мога да купя моливи за рисуване днес. Не цветни, а черни - HB, B2, B6...
Oringe в двата мола. Със сигурност имат НВ и разни други В-та.
Аз имам предпочитания към този в Гранд Мол.

# 711
Търся Професионална боя за коса Alfaparf Evolution. Някой да знае къде мога да отида да погледна на живо каталога им?

# 712
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Магазинчето на ул. Генерал Цимерман или Паренсов.

# 713
  • Варна
Или пък на Съборни, мазето до магазин Елеонора Simple Smile

# 714
  • Под Слънцето
Пак съм с питанка-

Някъде по магазините бели плътни ръкавици ? Трябват ни за театрална постановка -игра със светлини.

И още - шивачка за ушиване на черни ръкавици от трико 11 бр. и 11 бонета  да препоръчате ? От трико.

# 715
  • Варна
За претапицирането - във Възраждане 3 има тапицерско ателие. Ползвали сме услугите им. Добри са. Преди идваха и на място, предполагам, че още го правят.

# 716
  • Варна
Здравейте!

Искам да попитам къде е добре да се изкара курс по английски език във Варна  ,иска ми се да почна отначало. newsm78.Къде ,посъветвайте  ме Praynig

# 717
Велина, ако наистина искаш ниво, според мен са само Инглиш академи и Британика!
Иначе школи под и над път.
Пробвах с ваучер от Учебен център Варна- не ставаааааааааааааа.Детето ми помагаше Wink

# 718
  • Варна
Здравейте!

Искам да попитам къде е добре да се изкара курс по английски език във Варна  ,иска ми се да почна отначало. newsm78.Къде ,посъветвайте  ме Praynig

Ученето на език по метода сугестопедия е чудесен вариант. Аз лично съм много доволна въпреки че, не започнах от 1 ниво, а се включих направо за второ.
Ползвах  школата KREG EDUCATION, заради това, че мястото й ми е удобно, но се оказа че според другите в групата наистина в школата се предлага класическата сугестопедия и бяха много по-доволни в сравнение с Материка например.
Иначе ако търсиш сертификати, нива и тн Британика и Инглиш академи определено са най-добър вариант.

# 719
Някой да има идея откъде мога да купя качествен халат за баня с качулка?Трябва ми такъв,който попива добре.

Общи условия

Активация на акаунт