На пазар във Варна - 41

• 69 286
  • 728
  •   1
Отговори
# 690
Моят протектор на телефона го взех и там го залепиха от щанда ,който е в затвореното в момента Пикадили на Палах център.Момичето каза,че имат щанд и в Пикадили младост.Дъщеря ми си слага протектори на островите в Гранд Мол,ниво 0 .

# 691
  • Варна
Някой скоро да си е разширявал обувки при обущар?

Колко горе-долу струва тази услуга? Да знам дали да ги нося на майстор или да се мъча с народни методи като намокряне с ракия и разносване.  Laughing

# 692
в гранд мол , където има посредата на коридорите магазинче за калъфи, също залепят протектори

аз да питам- трябва да си боядисам едни кецове, че при прането се забоядисаха от вътрешната си вата, бели на сини петна станаха. Сещате ли се къде мога да ги дам ? или други идеи да замажа положението?

# 693
  • Варна
Аз си разширих едни ботуши със спрей. В началото така ми стискаха, че се чудих как съм могла да ги купя. И ми беше почти невъзможно да натикам дънки в тях, ако сложа и чорапогащник вече беше абсурд. Няколко дни ги пръсках със спрея и ги носих, постепенно се разшириха. Сега ги нося със всякакви дънки и са ми перфектни и удобни, преди не можех да изтрая повече от час с тях.
missNoir,
благодаря Simple Smile

# 694
  • Варна
Благодаря на всички, включили се за протекторите!

# 695
Търся римски щори. Трябва ми повече разнообразни дамаски да разгледам? Идеи?
Щори Гершман
Като влизах да гледам платове ми се сториха много високи цените на платовете там  newsm78 Под 30лв/м нямаше,отделно се калкулира шиене и монтаж.Понеже тогава тапицирахме и гледах и платове в Бибтех,разликата в цените ми се стори огромна  Thinking А ако си купя от Бибтех плат евентуално къде могат да ми ушият римски щори?

Тези в Гершман и на мен са ми скъпи......, а и ще слагам много така, че някъде искам да разгледам на по сносни цени.
Питала ли си в Бибтех, дали няма да ти предложат и такава услуга - шиене? Сигурно най-малкото може да предложат къде да се ушият. Ако разбереш нещо - моля споделил!
Сега издирвам магазини, а скоро и започвам да обикалям и да разглеждам дамски, цветове и цени.

# 696
Аз си разширих едни ботуши със спрей. В началото така ми стискаха, че се чудих как съм могла да ги купя. И ми беше почти невъзможно да натикам дънки в тях, ако сложа и чорапогащник вече беше абсурд. Няколко дни ги пръсках със спрея и ги носих, постепенно се разшириха. Сега ги нося със всякакви дънки и са ми перфектни и удобни, преди не можех да изтрая повече от час с тях.
missNoir,
благодаря Simple Smile
Може ли да споделиш какъв е спрея? Wink

# 697
  • Варна
в гранд мол , където има посредата на коридорите магазинче за калъфи, също залепят протектори

аз да питам- трябва да си боядисам едни кецове, че при прането се забоядисаха от вътрешната си вата, бели на сини петна станаха. Сещате ли се къде мога да ги дам ? или други идеи да замажа положението?
В Борн продават кърпички за възстановяване на цвета при оцветени при пране дрехи. Мисля само, че не трябва да си ги прала отново след оцветяването. Така оцветих с една дреха цялото пране, после изпрах с тази кърпичка и нещата бяха в предишния си нормален цвят. Не се сещам за името та ако решиш да пробваш им обясни, че е нещо оцветено при пране и ти трябва да му възстановиш цвета. Мисля, че във всички магазини имат една стока, но аз ходих в магазина на "Княз Борис".

# 698
Някой скоро да си е разширявал обувки при обущар?

Колко горе-долу струва тази услуга? Да знам дали да ги нося на майстор или да се мъча с народни методи като намокряне с ракия и разносване.  Laughing
Колкото и странно да звучи моя близка си разшири обувките като ги държа един ден във фризера. Simple Smile Кожата не се е повредила, ако това те притеснява.

# 699
Благодаряя

# 700
  • Варна
Здравейте,  някой да е ползвал химическото чистене в СБА Аспарухово, става въпрос за чанта. Не смея да я почистя сама, че да не й направя нещо. Кожата по краищата е велур и е червена, от търкането с дрехите ми стана почти черна.
Разширяват се само обувки от естествена кожа, ако са изкуствени - никакъв шанс, пробвала съм почти всички методи  Peace.

# 701
  • Където си поискам:)
Здравейте,
извинявайте за глупавия въпрос, но къде има разнообразие от бебешки пюрета и каши.  И по-удобно би и било към Младост, Възраждане и Владиславово, но пък и надолу мога да сляза. С кола съм.Само за бебе борсата на колхозния се сещам.
Благодаря! bouquet

# 702
  • Варна
В Младост на пазара има някаква Бебе Борса(едно време беше хлебарницата), но не съм влизала там Peace

# 703
  • Варна
В ДМ (Грандмол сякаш е най-близо до посочените квартали) също има каши и пюрета, както на тяхната марка, така и Хип, Овко, Слънчо. За цени обаче как са спрямо бебе борсите на Колхозния и Чаталджа, не знам.

# 704
Здравейте!
Някой може ли да ми каже къде мога да намеря обици от медицинска стомана, но различни от тези в салоните за красота, с които пробиват ушите? Ако знаете магазин в района около пазар Чаталджа, Червения площад и Спортна зала, ще ме улесните много  Hug

И второто ми питане е за претапициране на мека мебел. Препоръчайте добър тапицер?

Последна редакция: сб, 19 мар 2016, 20:35 от Radina

Общи условия

Активация на акаунт