На пазар във Варна - 41

• 69 306
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Момичета, трябва да си извадя свидетелство за съдимост. Знам къде е входа, но да питам там на място има ли офис на банка да платя таксата? И веднага ли го издават?

Имат ПОС терминал, аз платих с дебитна карта, за да не се размотавам по банки. Уж излизали след няколко часа, но на мен веднага ми го връчиха в ръцете, останах като гръмната. Вероятно не е такава практиката, но може да са ме съжалили-  бременна и с друго подскачащо малко дете  Laughing Laughing Laughing

# 646
Момичета, трябва да си извадя свидетелство за съдимост. Знам къде е входа, но да питам там на място има ли офис на банка да платя таксата? И веднага ли го издават?

Имат ПОС терминал, аз платих с дебитна карта, за да не се размотавам по банки. Уж излизали след няколко часа, но на мен веднага ми го връчиха в ръцете, останах като гръмната. Вероятно не е такава практиката, но може да са ме съжалили-  бременна и с друго подскачащо малко дете  Laughing Laughing Laughing
[/quote

Веднага излизат свидетелствата за съдимост,освен ако не сте от друг град.Има ПОС терминал,на който не ви удържат  такса ако платите на място.Ако нямате дебитна или кредитна карта , има банка в сградата която е залепена до тази на свидетелствата.Но там вече плащате такса.

# 647
Благодаря ви Nervous User  и deede  bouquet

# 648
  • Варна
И още един въпрос - по-напред имаше въпрос за добре попиващи халати-мъжки и детски . Купихте ли и от къде?
Мой беше въпросът и все още търся наистина качествени халати.
 Видях в Кауфланд намалени мъжки и дамски, но не мога да дам отзиви.

# 649
  • До морето
Аз купих преди месец детски халат от Кауфланд - след първата сушилня се сви ужасно много. На малкият му беше почти до глезените, а сега е до коленете  ooooh!

Прах и суших според етикета.

# 650
  • Varna
Момичета,някъде да знаете да мелят месо платено?Не тяхно,естествено.
Благодаря

# 651
Алесандра,  вероятно няма да намериш никъде, касае се за хигиенни норми и зарази

# 652
  • Варна
Виждали ли сте някъде такива сокове
Точно тази марка или проста с алое вера? Ако е алое вече ги пускат масово на OKF и още едно марка, чието име не се сещам сега, но опаковката е идентична. Аз специално купувам от "Макао" за вкъщи, а по центъра на разходка от магазинчето под "Лили" на пешеходната посока морската. Много са вкусни Simple Smile

# 653
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Аз купих мъжки халат за баня на ЯНА Панагюрище,по препоръка на момичетата от темата.Мъжо е доволен.От Чаталджа,бараката зад бариерата.

# 654
  • Варна
И аз купих детски халат на Яна от Мадара,
но така и не спря да ръси фин зелен пух  Mr. Green

# 655
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
При нас пуха беше при първата проба,наложи повторно да влиза в банята.След като го изпрах вече няма проблем.

# 656
  • Варна
За мъха от Яна ми казаха киснене в студена вода, което си е за всички хавлии принципно и после пране със студена вода. От личен опит спират да пускат мъх, но не и най-дебелите. Точно този халат до ден днешен пуска, но вече по-приемливо.

# 657
Благодаря за мненията за халатите  bouquet На мен всъщност ми трябва халат за младеж 164 см. висок. Яна Панагюрище знаете ли дали имат юношески размери ? И къде точно в Мадара да ги търся- в ляво в магазина за хавлии или вътре в самия магазин?

# 658
  • Варна
В ляво магазина преди входа. Имат всякакви размери. За моето дребното 92см също вземах Simple Smile в сайта им може да разгледаш какво изобщо предлагат.

# 659
  • Варна
Kabuki,колко е прегледа при д- р Ангелинова?

Общи условия

Активация на акаунт