На пазар във Варна - 41

• 69 330
  • 728
  •   1
Отговори
# 630
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ресторант Парми в Морската има хубава градина.

# 631
Относно невролог- мога да препоръчам д- р Ангелинова, тел.0888306757, "Тодор Димов"28. Само, че тя не работи по здравна каса.
От схващане в кръста едва ходех- за около седмица процедури при нея проблемът утихна. Сега се поддържам с гимнастика и се опитвам да не се стресирам Simple Smile.
Процедурите са иглотерапия, лазер и т.н..

Последна редакция: вт, 15 мар 2016, 11:40 от kabuki

# 632
  • ВАРНА
Да ми препоръчате сериозна клиника/център с процедури за заличаване на белези,микродермоабразио,коригиране на кожни несъвърщенства.Вече ходих веднъж при прехваления Юлиан Пенев в терапията и съм меко казано разочаована,затова си търся изпитан специалист  Peace

# 633
  • Варна
Да ми препоръчате сериозна клиника/център с процедури за заличаване на белези,микродермоабразио,коригиране на кожни несъвърщенства.Вече ходих веднъж при прехваления Юлиан Пенев в терапията и съм меко казано разочаована,затова си търся изпитан специалист  Peace
Не е ли по-добре първо да отидеш на консултация при дерматолог
и ако той ти допадне като професионалист, като човек
той да направи процедурите в клиниката/салона в който работи?

Аз съм ходила при д-р Папанчева в кабинета й в ДКЦ-то към Терапията.
Следобедните часове е в Експлоужън и не знам дали още ходи и в един козметичен салон Индиго.
За Индиго тя ми каза, но това беше преди 2-3 години.

Много добри отзиви съм чувала за дерматоложката в Сий Сайд. Там също има доста апаратура.
Тя, мисля, че само там преглежда, но лични впечатления нямам.

# 634
  • Варна
Относно невролог- мога да препоръчам д- р Ангелинова, тел.0888306757, "Тодор Димов"28. Само, че тя не работи по здравна каса.
От схващане в кръста едва ходех- за около седмица процедури при нея проблемът утихна. Сега се поддържам с гимнастика и се опитвам да не се стресирам Simple Smile.

Благодаря, но вече ходих при д-р Въжарова в Курортна.

А какви точно процедури си прави? Макар че моите оплаквания не са свързани с кръста.

# 635
Къде мога да намеря памучни кувертюри или покривки от този вид?

# 636
  • Варна
В Джъмбо има покривала за мебели, но не ги загледах за материя.

# 637
  • Варна
Привет,

Търся лампа от този сорт...
http://www.amazon.de/gp/product/B005ZQF4R8/ref=s9_simh_gw_g201_i … p;pf_rd_i=desktop

Знам, че има в ИКЕЯ няколко подобни модела..а другаде?

Благодаря!

# 638
  • Варна
Можеш да провериш в Домко.

# 639
  • Варна
Скоро ще се чудя какво да правя с непотребния си матрак. Не ми се иска да го подарявам, защото е на няколко месеца, но за мен е прекалено твърд и неудобен.
Има ли някъде оказион, магазин за втора употреба на мебели или нещо подобно , където мога да го продам ?

# 640
  • гр.Варна
Скоро ще се чудя какво да правя с непотребния си матрак. Не ми се иска да го подарявам, защото е на няколко месеца, но за мен е прекалено твърд и неудобен.
Има ли някъде оказион, магазин за втора употреба на мебели или нещо подобно , където мога да го продам ?
Защо не публикуваш обява в ОЛХ,аз лично от там съм взела доста неща като обзавеждане,декорации...?

# 641
Виждали ли сте някъде такива сокове

# 642

Предишният ми невролог изписваше само лекарства/ обезболяващи/ и разни мазила. Не ми помагаха.

# 643
  • Варна
Виждали ли сте някъде такива сокове
Мога да дам координати на борса,която дистрибутира тези http://okf.kr/product/aloe_drink . ОКФ за Корея е голям бранд, както Кока Кола. Има пълната гама с алое , но с кокос е един продукт -кокос+алое.

# 644
Момичета, трябва да си извадя свидетелство за съдимост. Знам къде е входа, но да питам там на място има ли офис на банка да платя таксата? И веднага ли го издават?

И още един въпрос - по-напред имаше въпрос за добре попиващи халати-мъжки и детски . Купихте ли и от къде?

Общи условия

Активация на акаунт