На пазар във Варна - 41

• 69 229
  • 728
  •   1
Отговори
# 45
Здравейте,трябва да се придвижа от автогарата до гарата ,кой номер градски транспорт би ми свършил работа?
22 и 41 със сигурност спират на ОМВ на гарата.

# 46
  • На плажа
 Peace

# 47
Здравейте, трябва ми луксозно спално бельо за подарък, къде и какво ще ми препоръчате?

# 48
  • Варна
Магазина на Тач - Варна МОЛ или хоум студио по центъра, на сайта им погледни адреса.

# 49
благодаря, а от памучен сатен и ренфорс кое е по добре?

# 50
благодаря, а от памучен сатен и ренфорс кое е по добре?

Аз лично предпочитам памучния сатен за лятото  (държи хладно) а ранфорса (държи топло) за зимата.

# 51
  • Варна
За луксозно спално бельо определено сатениран памук. А за ранфорса мисля, че има зимен и летен ранфорс. Имам един комплект, който лятото се усеща като влажен newsm78.

# 52
  • Варна
Определено памучен сатен и аз залагам на ТАС. Други, от които съм доволна са  Le'vele, но тях поръчвам по интернет. Във Варна не знам къде ги продават.

# 53
Знаете ли дали в неделя магазинът в подлеза до гарата за платове работи? Освен там къде има разнообразие на платове?
Сещам се само за един магазин срещи Слънчоглед, но е доста постно там.

# 54
  • Варна
Като този в подлеза има магазин на ул. "Съборни". До стоматологията е, до Белотекс. Друг за платове се сещам на Владислав, но не е толкова голям. По диагонал на М'доналдс, до Теленор, срещу Експрес Банк.

# 55
  • при най-добрия мъж...
Има голям склад за всякави платове,който работи на едро и дребно.На ул.Неофит Рилски 11 се намира.Малко е зачукано мястото,но е много добре зареден магазин.
https://www.facebook.com/%D0%95%D0%A2-%D0%93%D0%B0%D0%BB%D1%8F-% … nfo/?tab=overview

# 56
мерси момичета, имам 2 дни да намеря хубаво луксозно бельо, ще заложа на сатениран памук  Hug

# 57
  • Deutschland/HE
Хубави спални комплекти съм купувала от един магазин на бул. Владислав, на втория етаж и е специализиран само за текстил, между Рощок и Образцов дом, първия двуетажен е за бебешки стоки, този е следащия.

# 58
мерси момичета, имам 2 дни да намеря хубаво луксозно бельо, ще заложа на сатениран памук  Hug
Роксима дрийм също имат много хубави спални комплекти,може и там да проверите ето и линк към магазина http://roxymadream.com/%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0% … D0%BA%D1%82%D0%B8.Аз лично имам няколко комплекта и олекотени завивки от тях и съм много доволна от качеството им.

# 59
  • Варна
Някой скоро поръчвал ли е торта от цеха на Катерина Костадинова? Интересува ме качеството как е сега, че с времето нещата да не са се променили и се чудя да запазвам ли датата, която ми трябва.

Общи условия

Активация на акаунт