На пазар във Варна - 41

• 69 246
  • 728
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
За мен е безсмислено да се чака по един месец за торта
Поръчвам си от Неделя  Peace

# 61
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Според мен тортите на Катето са хубави,то зависи и със какъв бюджет разполагаш.Ние три години поред вземаме от нея за детето.

# 62
  • Варна
Ами за цени и аз не знам точно как са, но след 6лв на парче  #Crazy едва ли ще ме фрапира... Благодаря за мнението! Може ли да споделиш и цените как са на ЛС, че малко ме притесни да не е при нея още по-фрапантно. Simple Smile

# 63
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
2 лв. е цената на парчето.

# 64
  • Варна
То е важно и отношението Simple Smile
Веднъж исках да поръчам при нея- нямаше каталог и ми се тросна да съм си мислила как да украси тортата и с какъв крем да бъде,освен това минимум 30 дни по-рано да съм я поръчала Simple Smile
Я бягай от тука си рекох

# 65
  • Варна
 При Катерина Костадинова явно е въпрос на късмет дали датата е свободна. Този път имахме късмет и дните преди Коледа, когато купувах меденки от там, запазих за 8ми януари Simple Smile Та още си ядем от тортата. Много ми харесва и направо евтина излезе - 12 парчета 21,60, като прибавих пластмасови фигурка на Елза, а тя беше направила само скали и Олаф. Та по малко от 2 лв. идва на парче Simple Smile Аз оставих на тяхното въображение как да я направят, но определено ми искаха снимка как си я представям. Пишете във ФБ и така ще разберете дали датата е свободна.

# 66
  • Варна
Много благодаря! Аз винаги искам торти по моя идея и непредлагането на каталог за избор на модел не ми е проблем. В плюс виждам наличие на каталог, за да се види как изработва нещата. Много ми е важно тортата да е изпипана, защото и най-малкия пренебрегнат елемент направо ми бърка в очите. По снимките във ФБ изглеждат добре нещата. Вкуса разбира се също е важен.

Пак е пазар, та да попитам вие във Варна на кой се доверявате за вкусна и красива торта?

# 67
  • Варна
По принцип поръчвам от Неделя,взимала съм детска и от сладкарница Дъга- останах доволна  Peace

# 68
# 69
  • Варна
Пак е пазар, та да попитам вие във Варна на кой се доверявате за вкусна и красива торта?

L'amore  Peace

# 70
  • Deutschland/HE
Много благодаря! Аз винаги искам торти по моя идея и непредлагането на каталог за избор на модел не ми е проблем. В плюс виждам наличие на каталог, за да се види как изработва нещата. Много ми е важно тортата да е изпипана, защото и най-малкия пренебрегнат елемент направо ми бърка в очите. По снимките във ФБ изглеждат добре нещата. Вкуса разбира се също е важен.

Преди поръчвахме от Ламор, но последните 3години от Илона https://www.facebook.com/tortivarna/?fref=ts. Тортите са невероятно вкусни, ние харесваме медената и тортата с маскарпоне. Тя има цех и всичко е лицензирано и с документ!!!

Последна редакция: нд, 10 яну 2016, 20:10 от colibri

# 71
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Торти (не само детски) от Неделя, Дъга и Дилайт.Също и от сладкарницата в пресечката до Гранд мол мисля, че се казваше Милена.
Такива дето си правят торти вкъщи без проверки от институции и сертификати - не, мерси  Peace

# 72
Два пъти съм поръчвала от тортите на Жена и Нина. Отношението беше повече от прекрасно, че за едната бях крайно претенциозна и си-сменях исканията. Вкусовете на мен ми харесаха. Там е въпрос на вкус наистина- един обича леки торти, друг шоколадови, трети сиропирани.... Не обичам фондан, но заради тематиката на партито се навих. Направи го тънък както исках.

# 73
  • Под Слънцето
Оле .. ше ме разболеете с тез торти тука   Joy

Я да видим сега кой ще ме насочи от де да купя на моя грамаден мъж бяла манта за практика? Нещо като номер 54 + .. По вторите не успях да открия , а ми е нужна  скоростно.. Работно облекло - знам къде са магазините , но такива манти дали продават?

# 74
  • Варна
Работно облекло - знам къде са магазините , но такива манти дали продават?
Да, продават. Всякакви - за готвачи, за транжори, за лекари... все бели. Има и изчистени, универсални.

Общи условия

Активация на акаунт