На пазар във Варна - 41

• 69 250
  • 728
  •   1
Отговори
# 75
  • Под Слънцето
Супер!  Вече минахме и напазарихме бяла манта за 17,50 .

# 76
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Официално Катерина Костадинова никога не съм виждала да има каталог.Винаги предлага да се влезе във нейната фейс страница и там могат да се видят моделите,които е правила.Аз съм изключително доволна от тортите и.Винаги са по мой проект,както се казва и винаги е изглеждала зашеметяващо.Цеха и изобщо не е със съмнителен произход,всичко си е легално.

# 77
Знаете ли къде мога да дам мебели за продажба. Нещо като оказион.. Излишно ми се явява едно легло сандвич, почти неползвано, защото детето отказва да си спи в стаята..
Търся оказион по две причини нямам време да се занимавам,  а и нямам място за него, защото ще местим там старият диван от хола

# 78
  • Варна
Знаете ли къде мога да дам мебели за продажба. Нещо като оказион.. Излишно ми се явява едно легло сандвич, почти неползвано, защото детето отказва да си спи в стаята..
Търся оказион по две причини нямам време да се занимавам,  а и нямам място за него, защото ще местим там старият диван от хола

http://mebelivarna.bg/ Виж ги тези. Влизала съм в обекта им във Владиславово, един голям хангар, имаше доста мебели ВУ.

Аз искам да питам нещо на здравна тема. На синята здравна книжка ми свършиха страничките, където зъболекарят попълва извършените манипулации. Последно беше ми казал, че трябва да отида в ЗК (над АГ болница), там издавали нови или се допълвала книжката - не разбрах.

Някой минал ли е по този път да ми обясни каква е точно процедурата, чака ли се, че и без това нямам време да се занимавам с подобни галимации?  Rolling Eyes

# 79
Момичета, имаше една барака за бельо Перфект на козирката. Днес минах от там и видях, че са съборили всички бараки. В сайта им гледах адрес на магазин някъде до Формулата на Тракия, но знаете ли къде е точно? Или да ме насочите къде мога да открия тази марка в района на Центъра.

# 80
  • гр.Варна
Момичета, имаше една барака за бельо Перфект на козирката. Днес минах от там и видях, че са съборили всички бараки. В сайта им гледах адрес на магазин някъде до Формулата на Тракия, но знаете ли къде е точно? Или да ме насочите къде мога да открия тази марка в района на Центъра.
Перфект откриха нов магазин на Владислав между Санита и Рощок. Peace

# 81
  • Варна
Perfecf има и срещу Винса. Точно под Hugasian. На ъгъла е на самото кръстовище. Ох, как обясних.. дано ме разбра.

# 82
pars, eli70o0, много ви благодаря.  bouquet

# 83
  • Варна

Аз искам да питам нещо на здравна тема. На синята здравна книжка ми свършиха страничките, където зъболекарят попълва извършените манипулации. Последно беше ми казал, че трябва да отида в ЗК (над АГ болница), там издавали нови или се допълвала книжката - не разбрах.

Някой минал ли е по този път да ми обясни каква е точно процедурата, чака ли се, че и без това нямам време да се занимавам с подобни галимации?  Rolling Eyes

Да! Отиваш в ЗК и още в началото в ляво мисля, че беше Информация, казваш за какво си. От там ще те упътят до Касата, където специално на мен ми издадоха един допълнителен лист. Нищо не съм заплащала, просто там провериха здравния ми статус и го написаха. Стана бързо. Не отивай сутринта. Ходих за други неща в същата сграда и ми направи впечатление е, че ранния следобед е по спокойно Simple Smile

# 84
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
ПЕРФЕКТ имат магазин точно срещу Пикадили център,даже там им е цеха.
Мъжки халати за баня,но да са попиващи   Joy

# 85
  • Варна
Вчера ходих до next и представете си нямаше нито един артикул newsm78, абсолютно празен маназин. Пишеше, че има намалени от 1 до 31 януари, но чак да са изкупили всички артикули. Някой има ли информация какво става?

# 86
Здравейте ! Имам питане за магазините за мъжка мода Diel и Елит  в Чаталджа  , дали все още ги има , че четох доста стара информация за тях и евентуално дали работят в неделя
Благодаря ви

# 87
Вероятно се напечелиха, отвориха преди празниците ... каквото продадоха, продадоха..
А и продавачките се държаха ужасно с посетителите

# 88
Здрасти Simple Smile някой знае ли къде във Варна продават лепило е6000?

# 89
  • Варна
ПЕРФЕКТ имат магазин точно срещу Пикадили център,даже там им е цеха.
Мъжки халати за баня,но да са попиващи   Joy

На Яна Панагюрище ползваме хавлии и сме доволни. ММ е с плътния вариянт на халатите им и е доволен само където аз видях голям зор докато спре да пуска мъх.

За Некст-с това обслужване и прекалено надути цени няма да се учудя вече да затварят. Сина ми с дрехи Некст го обличам, но един чорап даже няма купен от магазина във Варна..

Общи условия

Активация на акаунт