Вкусно агънце вие пригответе, майските празници в БУРГАС посрещнете - 80

• 16 369
  • 295
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Благодаря ви за поздравленията.Дъщеричката ми се казва Сияна а баткото е 9 годишен -Петър.Роди се 2.700кг.и 49 см.Мъничка душица е но и баткото се роди горе долу толкова-2950.А пък и аз съм 40кг е преди да забременея де. newsm62  Е до скоро защото ме чака работа докато вляза в ритъм.Лек и приятен ден  на всички.Между другото бихте ли ме посъветвали откаде да си купя количката.Знам само 3 магазина в Б-с. ,че нямам търпение да тръгнем на разходки.

Честита ви дъщеричка, diana_0880! Да ви е жива и здрава и много да ви радва! Hug

А към какъв тип количка и каква марка сте се ориентирали? Защото няма магазин, който да предлага всякакви марки и модели на едно място. Преди да тръгне човек да обикаля за количка, мисли че бързо ще намери, но не винаги това се оказва лесна задача. Peace

# 181
Мисля да е зимна, а за марка на Кангаро или Бертони.За догодина лятото имам от сестра ми.Но още не съм решила моля и за препоръки каква да е.Държа само да е с превъртаща дръжка и да е лека. 1stroller

# 182
Аз ползвах и за двете Маг Ингланд комбинирана 9 кг тежи и е конфортна за бебето с амортисьори и още като нова и трето бебе ще изгледа но вече е запазена и ще я подаря на братовчетка ми чака бебе в края на май месец. Продават ги в м-н Щъркел на сносна цена 220 лв не е необходимо скъпа да се взема. Но продавам проходилка и уокър моята кукла не ги уважи. Предпочита да пълзи и да дразни батко си.
 smile3532

# 183
КатКа, както винаги съм съгласна с теб  Joy Joy

Последна редакция: нд, 10 май 2009, 13:32 от аХ`Не!

# 184
Нашата количка е с превъртаща се дръжка - Peg Perego - Uno - от м-н Синди си я взехме. Когато си избирахме количка освен на тази се въртеше дръжката само на ще още един модел, но не си спомням кой - на Чиполино, комбинирана количка беше. Нея я видях в магазина до Краснодар. Там имаха избор на колички и обясняват добре. В Делфина, Слънчо и Полием /горе/ също има доста колички. Успех в търсенето.

# 185
А ще ми кажете ли каде се намира м-н Синди и м-н Слънчо?Щъркела знам каде е и Делфина.

# 186
А ще ми кажете ли каде се намира м-н Синди и м-н Слънчо?Щъркела знам каде е и Делфина.

Каквото имат в Делфин- това имат и в Слънчо Peace
Синди е срещу Механотехникума. Иди първо там има по-хубави колички. Потърси Нео-Нато- има един модел, който се води летен, но е доста удобен и за новородено.Има чувалче и дъждобран. Количката е лека, много качествена и струва около 300лв.
Твоето бебе през зимата вече ще седи, според мен не ти трябва комби, а по-закрита и удобна лятна количка Peace
Това е моята препоръка.

Нашата количка е с превъртаща се дръжка - Peg Perego - Uno - от м-н Синди си я взехме.
Имам две близки приятелки с такива колички, едната въобще не я ползва. Казват, че е много несполучлив модел Peace Ти доволна ли си?

Днес се контузих, едвам вървя...желаещи да разходят детето? Whistling

# 187
Аз също съм с Пег Перего Уно и съм много доволна. Чела съм много негативни мнения за тази количка, не знам какво не й харесват. Аз така я юркам, не се спирам, включително и зимата в големите снегове, също така я и товаря много. Нямам никакви проблеми. Лека е и маневрена. В снега водещи бяха големите колела.

# 188
Аз също съм с Пег Перего Уно и съм много доволна. Чела съм много негативни мнения за тази количка, не знам какво не й харесват.
Ми казват точно, че не е въобще маневрена. Едната ми приятелка я обръща, когато качва бордюр или пък слиза. Може би зависи от коя страна са дръжките...или не е за нашите улици Thinking

# 189
  • Бургас
На Уно-то явно малките гуми правят проблем,и аз съм се чудила дали е удобна обърната на обратно  Rolling EyesИначе моята беше модела Венеция и съм много доволна/ разликата с Уното е колелата/ ,единствено по разбити улици се движех по-трудно ,защото са и малки колелата ,но то по нашите улици само Маг Ингланд и триколки  минават безпрепятствено.Иначе на новата венеция гледам ,че е подобрено зимното покривало и десените са по-готини.За мен това е най-добрата  хем  комбинирана количка с обръщаща дръжка,хем няма  този малко използваем кош за новородено  Peace

# 190
И тук има бордюри.  Laughing Когато са били водещи предните колела, количката се е обръщала/падала само, ако е натоварена дръжката и бебето не е вътре. На мен и двата начина на возене са ми удобни.
А може и аз да не съм толкова претенциозна или да ми се е сторило най- доброто за тукашния пазар. Тук продават главно Грако / хич не ги харесвам / и травел систъм-и / на мен не ми трябваше, защото нямаме кола /. Тогава избирах м/у Перего и Куини, но не исках триколка.

# 191
# 192

Joy водиш записки ли  Whistling /за внуците вероятно  Rolling Eyes /

Аз съвети за количка не мога да дам, защото смених сигурно 10 и все им намирах кусури, но съм съгласна с Катка - "не ти трябва комби, а по-закрита и удобна лятна количка "

# 193
Водя си разбира се, това са все полезни неща.  Simple Smile

# 194
Водя си разбира се, това са все полезни неща.  Simple Smile

Хм  Thinking обикновено се изпаряваше като заговорим за бебешки работи. Какво се случва с теб?!  Mr. Green 

Катка как се контузи? 

И как да обясня на мрънкащото си дете, което иска да излизаме да кара колело, че ме мързиии  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт