За среща се стягат Февруарските другарчета!

• 10 290
  • 302
  •   1
Отговори
# 195
Мама_веси, сигурно е много напрегнато да живееш в такава обстановка Sad Дано има поне нещо положително в ситуацията....

Важно!
Обадих се в Яев, запазих условно за уикенда 26-28 юни 10-тина стаи (но май имаше повече свободни). За предния уикенд нямаше свободни.
Казах, че всеки ще се обади индивидуално да си резервира, като каже че е в групата от софийски майки  Mr. Green (нищо, че някои няма да са софийски...). Ще ни пазят тези стаи до 1 седмица, в която е желателно да се обадите и да запазите. Моля пишете после в темата, за да знам. Благодаря! Simple Smile

# 196
  • offshore & overseas
Халюша също е наследила баща си и при нея водеща е лявата ръка. Него пък баба му го е инквизирала и той открай време си пише с дясната, сравнително красиво, между впрочем. Разбира се, някои дейности предпочита да ги върши с лявата и до ден днешен.  Mr. Green

Пък аз, като средностатистическа деснячка, още помня как в у-ще се надпреварвахме кой по-красиво ще пише с лявата и ръка. Тъй и не можах да се усъвършенствУвам, но си беше интересно упражнение.

# 197
Аз пък имах един колега в университета, левичар, на който завиждах безумно. Пишеше безкрайно грозно, но четливо и с двете ръце и много лесно прехвърляше от едната на другата, когато се умори.

# 198
  • София

Важно!
Обадих се в Яев, запазих условно за уикенда 26-28 юни 10-тина стаи (но май имаше повече свободни). За предния уикенд нямаше свободни.
Казах, че всеки ще се обади индивидуално да си резервира, като каже че е в групата от софийски майки  Mr. Green (нищо, че някои няма да са софийски...). Ще ни пазят тези стаи до 1 седмица, в която е желателно да се обадите и да запазите. Моля пишете после в темата, за да знам. Благодаря! Simple Smile

Аз ако дойда ще бъде за събота и неделя, защото ще съм само с Валето, а 3 дни трудно ще се справя с нея сама. Никой още не е казал дали ще идва със сигурност. Да не си отидем само двете и вероятно Ели със семейство?

# 199
Надявам се повече хора да дойдат Simple Smile Все пак си е една мини ваканция с басейн и голяяям двор!  Laughing В другата анкета са гласували 9 човека.... Аз вероятно ще съм и с Алина.
Засега сме три, другите поне 6 човека да не се ослушват. Hug За улеснение пускам и телефона: 0888 44 78 13

# 200
стига бе да не съм невидима... писах че ще дойдем.. резервирах  си за 27ми вечерта.. исках и на 26-ти амасъм на изпит на 27 сутринта.. ще мина да го взема и тогава ще дойда..

# 201
  • София
Аз най-вероятно днес ще направя резервация, но чакам Явор да се накуми да ми каже дали за 1 или 2 нощувки да е...

# 202
Аз най-вероятно днес ще направя резервация, но чакам Явор да се накуми да ми каже дали за 1 или 2 нощувки да е...

И ние умуваме. Ще пиша по-късно какво сме решили  Peace

# 203
И аз гласувах, но за първата дата, сега трябва Владо да провери ще може ли да се освободи.

# 204
Малко за настроение пресен бисер, пари.
Отивам днеска да го взема от детската, върви човека по стълбите послушно, излизаме пред детската и нашя застава пред вдига ръце - незъл бош (носи ме), е защо да те нося бе мамо - е защо гледай как пиха (духа). Имаме си и нови думички бенбенте - бебенце и тентенте - цветенце, аде бегам да оправям и да спим. Лека нощ.

# 205
А ние пък на 25.06 живи и здрави пътуваме за моренце...Иначе ми харесва организацията, щом има 3 сигурни мами да повлекат краЦИ значи ще се получи хубаво, бравос...на Мак,Скай,Грийн и Софи...засега...като си запазите и др. ще получите едно браво от мен. Шегувам се, но наистина се радвам, че се получава, въпреки, че ние няма да можем да дойдем.
Ние уж вчера го пуснахме на ясла, на обяд- имал бил р-во. До вечерта- нищо, преди баня свърши работа и наистина не беше както трябва, но не смятам, че е р-во. Както и да е, днес е с татко си, да не направят фасон, пък и да не и наистина да има нещо. Та, така, надявам се в понеделник с нови сили.

# 206
  • София
Вече официално да си кажа, че резервирах и за нас в Яев. Искаше ми се с две нощувки, но Явор не е сигурен, че ще можем да тръгнем в петък, така че тръгвам сутринта на 27-ми.

# 207
  • София
И аз резервирах за 27-ми Simple Smile

# 208
А някой ще дойде ли на 26-ти?

Момичета, има ли между вас желаещи да подкрепят тази инициатива http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.60. Да направим подгряване за срещата в Яев.  Mr. Green Аз най-вероятно ще заведа децата, каузата си струва.

Последна редакция: пн, 25 май 2009, 23:21 от AvrorA

# 209
Ние може би ще успеем само за 26, ако изобщо успеем... В неделя ще ми е изпита за консултант по кърмене. Но нищо не се знае дотогава. Засега няма да си отменям резервацията за 26 и 27, пък да видим Simple Smile
От вчера имаме куче, временно, докато му намерим стопаните или пък завинаги, ако не ги намерим Simple Smile Просто ни хареса в парка и си тръгна с нас, все едно сме й стопани Simple Smile Черна лабрадорка на 1-2 години. Аз по принцип съм котколюбец, но съм влюбена в нея  Heart Eyes Много е възпитана и послушна и оставя Ангел да и се качва на главата, ама аз се отивам да го спирам, че искам да го възпитам в уважение към животните.

Ние ще пропуснем инициативата, ще сме във Варна Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт