За среща се стягат Февруарските другарчета!

• 10 289
  • 302
  •   1
Отговори
# 210
Хей, Мак, стискам палци за изпита, ще се справиш повече от успешно...А за кучето, щом сте влюбени в него, да си остава с вас  Wink
Аврора, аз мисля да го заведа Мартуш на 31.05, утре ще пусна паричките по сметката.

# 211
Момичета, спешно търся детски гастро, за който мога да си запазя час, поне до края на седмицата.
Частен кабинет, клиника, все ми е тая, само искам да има ехограф.
Нещо са и криви кръвните изследвания на малката, говорят за много слаба инфокция, а тя се оплаква от болки в корема от една седмица. В началото мислех че мъже, защото само казва че боли коремчето и тича да играе, нито е неспокойна, нито реве, а един ден даже заяви, че я боли понеже бебето е в коремчето и. Ама май не лъже детенцето, искам да я видят.

# 212
  • София
joya , виж тази тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239194.0   или пусни тема в здравния, защото тези лекари незнам дали преглеждат деца Rolling Eyes
На мен не ми се е налагало да търся такъв специалист Embarassed
Дано всичко да е наред с Никол Praynig

# 213
  • София
Момичета, моля за помощ Praynig
Трябва да купя спешно, днес бели гуменки за Криси, чисто бели, най-елементарни....и не мога да намеря никъде Sad Да сте виждали да се продават по магазините?

# 214
  • София
 Embarassed Ужас! Изпуснала съм цяла тема Rolling Eyes Връщам се да чета. Ако ще се ходи някъде, дали ще може да се присъединим към някой с кола? танецето е със счупен крак Sad
Джоя, дано всичко с Никол е наред Hug
Връщам се назад да чета Hug

# 215
  • София
Мила-мама, в нашата кола ще има място за 2 души, така че ако сте само двете с Алекс, може да пътувате с нас.

# 216
  • София
Рали, благодаря  bouquet
Нека се консултирам с татито. Може да измисли кой да ни кара... Но може и да сме само двете Simple Smile
Вие в събота ли ще пътувате?

# 217
  • София
Вие в събота ли ще пътувате?

Да, предполагам, че ще тръгнем някъде към 9.

# 218
Mak ще се разминем с теб явно на Яев.. а във Варна по какъв повод?

# 219
Джоя, при моя гинеколог има гастро и сега звъннах, но явно не е детски.  Sad В здравния ще намериш, сигурна съм, дано не е нещо сериозно.
Днес ще резервирам стаята от 26 до 28, Владо ще работи на 27, затова сама ще бъда рефер на малките.  Twisted Evil
От 5 дена съм подела акция "гърне" и вече има резултати, ака на гърне, за пишането с променлив успех. Надявам се до Варна да махнем дневния памперс, като цяло децата ни явно са достатъчно големи и бързо възприемат.
Цвети, супер и аз утре мисля да плащам, ще се видим.  Hug

# 220
Скай, децата отдавна мрънкат да летят със самолет и това ще им е подаръка за 1 юни Simple Smile Иначе после сме към Поморие, но сигурно ще останем за до следобеда във Варна. Ще има ли нещо интересно при вас за празника?
Днес ми се обадиха за кучето и след малко го връщаме Sad Но така е по-добре, че се оказа, че има епилепсия и за децата щеше да е травмиращо да я видят така.... и за нас де....
Обадиха ми се и от Яев, имате време до утре на обяд да запазите стая.

# 221
от предвартелните полети ли резервирахте... ако е така коя фирма ползвахте.. ще ми е полезно че искам да взема един за София а не мога да намеря информация..
за празника - навалица нявсякъде.. аз не бих се възползвала.. в ДК е много пълно. в зоо няма какво да видите сравнена със софийската си е направо бедничка.. аз бих слязла на плажа.. мислехме на театър да идем, но са изкупили билетите много преди 1 юни.. та в този ред на мисли - няма какво да ти препоръчам..

# 222
  • София
Здравейте Simple Smile
За първи път влизам в ролята на отчетен "спамър", но пък идеята си заслужава риска Simple Smile
Ако се чудите как да зарадвате децата си за първи юни, а в същото време имате желание да направите и нещо добро, просто ей така Simple Smile,
можете да се присъедините към тържеството в София.
Подробности:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=395157.0
БЛАГОДАРЯ ВИ!   bouquet  bouquet  bouquet

# 223
Здравейте,
Ужасно съжалявам ,че няма да можем да дойдем -отдавна съм хвърлила око на това комлексче-а си ми е и горе долу в родният край...На 28.06 обаче ще кумуваме и няма как да стане.
По този повод май почва да ме тресе треската-какво да си купя като тоалет,с какво да изненадам младоженците,какво да им вземем за подарък.....Сватбата трябваше да е септември, но се наложи да я направят по-ранко и сега лудницата е пълна.Най-кофтито е ,че и финансово сме ограничени в момента и нямам думи.Някой ако има някакви идеи моля да споделя.
Моята сватба беше преди 13години Embarassed,а и преди толкова сме кумували и имам чувство,че всичко се е променило .Сега се вълнувам всякаш ще ми е за първи път -нищо че 2-пъти сме кумували и един път женили.... Embarassed

Вико започнах да го държа в къщи без памперс и да спи така-успеха с пишкането е повече от задоволителен ,но за голямата работа не ще и не ще да казва-бяга ,запушва си ушите като я прави и като го попиташ акали почва да крещи-не,не...След което идва започва да сваля гащите или памперса и да казва-Мииши,мииши мий!

Мале аз не пиша не пиша ама този път се улях-спирам да досаждам.

# 224
Благодаря момичета.
Записах час за четвъртък, за детско здраве. Дано всичко е ок. Доки каза че резултатите не са притеснителни било нормално в тази възраст  newsm78
Забравих да ви кажа, че от снощи Никол е със разбитабрада, благодарение на имитирането на каките по пързалките, направо се разби. ама след малко и мина и продължи да прави същите номера. Как ще я опазя не знам.
Много съжалявам, че няма да се присъединим, ама с тоя курс, сме за никъде уикенда.
За първи юни нищо не мога да измисля, още повече че е работен ден Sad

Общи условия

Активация на акаунт