За среща се стягат Февруарските другарчета!

• 10 285
  • 302
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Резервирах за Яев Grinning Ама ще сме сами с Алекс Rolling Eyes
Джоя, юначе си имаш Simple Smile

# 226
sky, ние летяхме с wizz-а за 25 лв билета, но ги купихме месец по-рано, виж тук http://wizzair.com/skylights/cgi-bin/skylights.cgi?language=BG/
Преди малко слагам диването в леглото, против волята му естествено, той се чуди какво да измисли и накрая: "мамо, имам пиш". Кога взе да пишка в гърне, кога да ми върти номера. Пъна се 5 мин и накрая пусна 5 капки и половина.  Crossing Arms

Последна редакция: ср, 27 май 2009, 10:06 от AvrorA

# 227
AvrorA много благодаря.. точно това ми трябваше..

# 228
Преди малко слагам диването в леглото, против волята му естествено, той се чуди какво да измисли и накрая: "мамо, имам пиш". Кога взе да пишка в гърне, кога да ми върти номера. Пъна се 5 мин и накрая пусна 5 капки и половина.  Crossing Arms

Хи-хи ... почти всяка вечер ми върти тоя номер. Mr. Green Ама и аз всеки път го слагам. Предпочитам да лъготи и да пусне 5 капки, отколкото наистина да му се пишка, а аз да не го сложа.
Не смея да се похваля, но с нощния памперс нещата вървят чудесно... пу,пу да него урочасам. Simple Smile

# 229
  • София
Днес или утре ще преведа парички в хотела. Искат 50%. нали са ви казали? Simple Smile

# 230
  • София
На мен нищо не ми казаха. Ще звънна да питам за банкова сметка.

# 231
И на мен нищо не ми казаха за капаро  newsm78 Пиши после какво са ти казали.

# 232
  • София
Ново пет - оказа се, че няма резервация на мое име. Наистина трябва да се плати 50% капаро. Мак, жената, с която говорих по тел, твърди, че вчера ти била изпратила банковата им сметка... Очаквам да ми се обадят допълнително по тел.

# 233
  • София
На мен ми я пратиха веднага с смс.

# 234
Вчера и аз звънях и обещаха да пуснат сметката със СМС, но нищо. Сега пак ще звъня.

# 235
Здравейте,
искам да ви почерпя
днес имам рожден ден
  party023 smile3510 Wine Glass

# 236
  • София
Честито, irina*! Да си жива и здрава още дълги години и да се радващ на щастливо семейство!

Получих смс от Яев с банковата сметка, потвърдиха ми и резервацията. Теди, Мак, ако искате ще ви пратя на ЛС банковата сметка.

# 237
Ире, бъди здрава, красива и обичана майка и съпруга.. Желая ти много щастие и любов!  smile3525
Каква е банковата сметка че и на мен ищо не са ми казали... ще ми обясни ли някой или да звъня.. до кога трябва да се преведе капарото. и да се обаждам ли после за резервацията отново и как се превежда на какво основание..

# 238
Ирина, бъди здрава, щастлива и много обичана!
Аз да кажа, за тези, дето ще ходят от петък още, вечерта има караоке вечер и е много забавно (поне за мен беше). Имаше водеща и дават меню с песните, от които може да се избира и да се позабавлявате... Grinning Дано да няма проблеми с резервациите.
Джоя, вярвам, че няма да има проблем с коремчето на Никол. Стискам палци.
Мартуш е 3 (полу)ден на ясла, до обяд само, добре върви засега, само дано е здрав, та да успеем да се преборим за цял ден  Wink

# 239
Ирина, Честит Рожден Ден! Желая ти много любов и само положителни емоции!   bouquet
Рали, пусни ми сметката на лични, защото и след второто ми позвъняване днес няма резултат.

Общи условия

Активация на акаунт