Отговори
# 15
Хоп и аз тук!

МОЛЯ ВИ, каже те ми къде е този колаж, аз нищо не виждам Sad. Моля пратете ми го на мейл: lena_e@abv.bg

Благодара предварително! Целувки от нас.  bouquet

# 16
Добре дошли на новите мами!  Hug При нас е много готино!

Фокси, благодаря за темичката! Супер е!   bouquet

Инче, нямам думи, за да похваля Венци! Като го видях и онемях! Много е хубав!  Hug

Йоли, колажите са на първа страничка!  Peace

# 17
Ами...и аз тогава да се "цопна",щом сте рекли.. Laughing

Марина7711,добре дошли сред нас с Габриелка! Hug
Деси83,твоят юнак е истински латинокрасавец! Wink

Йоли,интересно защо не виждаш колажа на 1-ва страничка.. newsm78 Ще се опитам да ти изпратя "женската" част.

Карбо,ще стане супер,ако се организираме за съвместна разходка с Марина!Само да видим как ще е времето.Ти кога ще си поприключила с посещението в ....къде беше? Laughing
Фокси,аз сега да последвам примера ти с кафенцето...

# 18
Дидерончо, аз не ги виждам ,рефрешнах 5 пъти, отворих с друг браузър, не става!

Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig пратетееее Hug

# 19
  • Пловдив
ioli ,много странно,че не виждаш колажа newsm78

А на първа страница какво виждаш ?

# 20
Добро утро и от мен,аз само да се запиша в новата тема(която е супер) и се връщам да чета назад че миналата съм я пропуснала.
Лек ден на всички мами и бебоци.  bouquet

# 21
  • Стара Загора
Дубрютру  Mr. Green
Честита ни нова темичка  Hug
Добре дошли на новите мамита   bouquet Hug
Какво е това смотано време не знам,валиииииииии  Crossing Arms #Cussing out

# 22
Добро утро и от мен в новата тема!
Фокси благодаря за кафето ще се възползвам  Peace , но моля те мълчи си за цигарката не изкушавай нас кърмещите  Naughty
Добре дошла на новата мама Марина7711  Hug

# 23
Калинче,сега забелязах линийките ти...Май ще празнувате два рождени дни един след друг... Mr. Green

А пък аз днес съм сама,както всъщност всекиден,но този път е и за през нощта...Тати замина на командировка в Хасково и ще се прибере утре.Майка ми /която дойде от Швейцария/ пък е при приятелки в Сандански,та ще си гукаме самички с бебоните цял ден и цяла нощ...Малко ми е тъпо,защото заради многото работа на таткото,вече сме като съквартиранти.Виждаме се само вечер за по 1 час и това е... Sad Знам,че не съм единствената с подобен "проблем",затова съм сигурна,че все ще има мами,които ме разбират...Не се оплаквам,нито търся помощ или съжаление.Просто ми липсва присъствието на таткото.Cry Но пък не мога да му кажа "не отивай",защото той го прави заради нас.Иначе без парички...няма оправия.И за него ми е мъчно,защото като види децата и мен ни се радва все едно е за последно...И на него не му се ходи никъде...но няма как...

Айде скофтих ви настроението с тъжния ми пост,съжалявам за което,но рядко ми се случва да ми е свинско настроението и просто няма с кого друг да споделя............

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 09:14 от foxy81

# 24
Пак аз   Embarassed . Благодаря на Силвето, нооо имам филтър от доставчика и не мога да отворя линкчето. Иначе на 1ва стр. виждам само надписите и 1 зайче.

# 25
  • София
Ха, добро утро Simple Smile

Никак, ама никак не съм се наспала  Crazy

Аз продължавам да си мисля за това колко папка моята бебка... Имайки предвид как ми тече кърмата /това още ми е проблем Sad/ а тя стои на гърдата по повече от 40 минути, кой я знае колко яде...
Снощи например последното хрнане продължи 20 минути и след него тя повърна 3 пъти на фонтан. Въпреки това по време на къпането коремчето й беше пълно /накрая пак повърма малко/, а през нощта си спа като пич чак до сега.
Днес започвам друго да опитвам - не беше яла от 12 часа /т.е. от снощи в 8/ сега я храних 15 минути. Гърдата ми видимо омекна. До преди малко тя не беше гладна, но сега помрънка и издаде няколко гладни звуци...
Дадох й залъгалката, едва ли не против волята си, но още по-малко искам да повръща.
Сега мисля към 10 /ако издържи до тогава/ пак 15 минути... Айде малката задряма...
Също ми прави впечатление, че е по-сънлива... Не много, но забележимо...
Още не съм звъняла на педи, защото не съм притеснена - всичко си й изглежда наред /розова и мека е  Joy/ и определено е наддала. Освен това като си играе е весела и буйна...

Ега ти изповедта стана, но имах нужда да си кажа какво ми се върти в главата.

Толо, за разходката не знам кога - милото като си дойде от работа ще го видя кога може да ме закара и тогава ще пиша Simple Smile
Фокси, аз съм от мамите, които те разбират напълно!!!
йоли, и аз ще пробвам

П.П. пък и съм решила да й правя бебешки дневник - ще използвам писаното във форума, че някои неща съм ги забравила вече...

# 26
Добро утро и от мен.

Само на кафе ли ще я караме днес?  Joy нещо за душата няма ли?

Чувствайте се почерпени. Днес кантарчо показа ощи 500гр. надолу!

Добре дошли на новите мами.

А ние вчера докато скитахме пак цял ден си взехме от пелените Пуфис - страхотни са и съм мн доволна аа и са мн красиви.
Сега въпросче:

Нали за почивните дни ще пътуваме за първи път с малкя човек, та хич не знам какво да нося с мен и колко дрехи примирно. И накрая от чудене ще буфна всичко в 1 куфар и айдеее. Ама като знам татито като ми отправи онзи влажен овчи поглед, кво ще обяснявам?  ooooh!

# 27
http://free.hit.bg/february09/Girls_1.JPG  Ioli,последен опит да направим...Пак ли се задейства филтър.. newsm78

# 28
И нашия татко е в командировка вече 3-ти ден и ние с Яна сме самички Cry Не стига, че не познавам никого в квартала и се разхождам самичка като кукувица, ами и от вчера ни се счупи и асансьора и е много сложно 6 етажа с количка на груб и бебе.
Фокси, кафето супер , ама цигарките са забранени на кърмещите. Боже, а как ми се пушиииииии.
Нови мами, добре дошли.

# 29
Калинче,сега забелязах линийките ти...Май ще празнувате два рождени дни един след друг... Mr. Green

Айде скофтих ви настроението с тъжния ми пост,съжалявам за което,но рядко ми се случва да ми е свинско настроението и просто няма с кого друг да споделя............
Дааа и двете деца бяха с един и същи термин само ето каката се роди 5 дни по рано, а малчо с 10. Тарикат е той реши да мине пред кака си да не да свършат подаръците докато му дойде ред Wink
...иии Фокси нашето настроение не се скофтя когато татко ви го няма - само твоето, а ние сме тук да те  Hug (гушнем) и така ще ти е малко добре (надявам се). Няма проблем мила от мен имаш едно рамо на което да "поплачеш"  Peace

Общи условия

Активация на акаунт