Отговори
# 30
Eдна беззъба усмивка за да повдигне духа на Лисичето!

http://media.snimka.bg/2816/011886700-big.jpg

# 31
А доброютро !   bouquet
 Брях за малко да ви изтърва, вие сте минали в друга тема  Wink многУ убаво заглавиице - бравос.  Peace Само дето моя милост продължава да отслабва единствено умствено и по никакъв начин телесно  Tired
 Ай да ви пусна едно фото на мойчкия от серията "седящия бик" дето тренира за Анщайн милия, ма доста боб има да изяде дотогава де  hahaha

А овча ми работа аз съм била сложила същата снимка в подписа  ooooh! ма нищо де да затвърдим наученото  Laughing
 Фокси мерсаж за кайвето, аз вече и закусих .....с пилешка супа  rotfImao ...не се връзва много с кафе, ама то пък кой закусва с такова нещо изобщо така, че става  hahaha
 Много изчепатен вкус покрай тази бременост ..... Thinking
 Добре дошла на новата ни мама Марина7711
Хубав ден и дано да става за разходки  Hug

Последна редакция: ср, 29 апр 2009, 09:33 от PIS74f

# 32
  • Пловдив
Фокси,кофти е мила така,знам.Гушки и цунки от мен    action032

То пък и времето навън е едно гадно.Човек да се чуди като излезе кога точно ще го завали.

# 33
Калинче,всъщност,да,става ми по-добре,защото поне говоря с някого /с вас/.Иначе почна ли сама да си говоря..вече не е на добре Mr. Green

Биби,обилните вкусни закуски ги предлагахме ,когато бяхме бременни.Сега ще се задоволяваме само с кафенце и то без захар /то не че аз го пия сладко,де/.Честито за прогресивно намаляващите килограмчета.Онзи ден четох диетата ти и се замислих,че всъщност аз ям наполовината на същите неща и въпреки това кг не намаляват,но тялото ми се променя и си връщам стария вид.Интересно обаче защо на кг не мърдам.Имам си още 4 да връщам и си стоят пустите му и тва е ooooh!

Толо,утрепа рибата Joy Тотално ми повдигна настроението.Много,ама много сте сладки Hug

Пис,много яка закуска. PeaceИ аз понякога имам навика да си хапвам за закуска или тараторче,или салата от марулки,или някаква супа /при мен е вървежна зеленчуковата/ Laughing

# 34
Толо, мерси, ама пак имам а филтър.

Фокси и ние сме такта, нашия тати, последните 2 седмици е така, вечер за 2 часа... с нетърпение чакаме празницитие, да се видим за по-дълго време. Hug

И тук времето е кофти, вали и е много мрачно.

# 35
Карбооооооо мерсииииииии! Ние сме в долен десен ъгъл  Crazy,
Не знам коя е авторката, но й благодаря, супер се е получило  bouquet колажчето!

# 36
здравейте и от нас,аз не пиша много често,но пък ви чета редовно.Гледам че сте коминтирали за родилните петна на оченцата,ние също имаме на едното оченце,но забелязвам че е започнало да избледнява.Да питам дали има такива като нас.Ивето хърка с нослето,само като е будна,иначе като заспи и си спи спокойно,не хърка.Водихме я на лекар,изписаха ни капки Макситрол,капвахме ги 7 дни,но не виждам кой знае какъв ефект,а иначе като й чистя нослето,няма секрети,преди повече вадех,а сега нищо не вадя newsm78
И въпреки,че мога да бъда упрекната за това което ще кажа,но мисля,че всяко мнение трябва да се уважава,нали за това сме тук в този форум,за да споделяме.Ние от 4-5 дни пиеме сокче от ябълка,много добре ни се отразява за сега,не са се появили колики или да е станала неспокойна.След някой друг ден ще я пробвам и с морков.
Да кажа и аз за изваряването-правяго веднъж на ден или на два дни,когато както дойде.
За гладенето гладя все още,но от тук от там,не се престаравам и не за друго,ами защото ми харесва да е изгладенка
За изваряването на вода,я изварявам в кана,а водата е от чешмата,мисля да мина на девин,но след месец ще пробвам,мисля че няма да има разлика.
За връщането и ние връщаме,но вече май по по малко
За спането вечер,къпем се обикновенно към 21-21.30 часа,храня я и я оставам в креватчето,пускам и музикална въртележка и като я видя,че се унася,гаса лампата и си заспива без гък.Спим сутрин до 6.30-7.00 часа
Това е от нас,лек ден

# 37
Толо,Раличка да не би да се смее нещо на моите хубавци? Май имат вземане-даване тия малки мушмороци Thinking Mr. Green

# 38
Запис и от мен в новата темичка!  Peace

Толо,много е сладка наша Раличка  Hug

Честито на всички,които днес празнуват своята месечинка!

# 39
Толо,Раличка да не би да се смее нещо на моите хубавци? Май имат вземане-даване тия малки мушмороци Thinking Mr. Green

Бебешка му работа... Joy

# 40
Добро утро Simple Smile

Много бебешки усмивки тази сутрин. Как да не започнем и ние деня с усмивка.  Hug

teodora_popova, ние хъркащото носле го преборихме с по-висока влажност на въздуха в стаята. Докторката беше казала да правя промивки през час с физиологичен разтвор, но на малката така и не й се нравеше. И спрях да ги правя, но с влажноста нещата се оправиха. Може и да не е същото при вас, но може да пробваш.  Peace

# 41
Добро утро Simple Smile

Много бебешки усмивки тази сутрин. Как да не започнем и ние деня с усмивка.  Hug

teodora_popova, ние хъркащото носле го преборихме с по-висока влажност на въздуха в стаята. Докторката беше казала да правя промивки през час с физиологичен разтвор, но на малката така и не й се нравеше. И спрях да ги правя, но с влажноста нещата се оправиха. Може и да не е същото при вас, но може да пробваш.  Peace
Ами влажността на въздуха показва,че е 70%.Как е?А как се вдига влажността?

# 42
Ние си къпем бебето в стаята и сушим дрешките там. Не ползваме овлажнители Wink Но 70% не е малко, и при нас нощем е към 75-80%.

Бяхме на консултация в понеделник. Качила е 990 гр. малката и е пораснала с 4 cm. Вече сме 5870 гр. и 61 cm. Аз дето се притеснявах, че все повръща. И на мен ми казаха, че сигурно преяждала. Не ми се иска да повръща постоянно, но като качва добре поне съм спокойна.

# 43
  • София
Биби я казвай бързо за диетата  Hug А не да ни черпиш с толкоова калории.Аз чета разни неща за Дюкан, но по-добре и от теб да чуя.Дай примерни менюта(ако може разбира се. Wink)
Аз си взех овесени трици.Хич не са лоши.

Ние да се похвалим снощи пак заспахме самички и така до 6ч..Пробуди се малко към 4ч.,но пак е заспал.Посля хапна поиграхме малко и сме заспали до 8:30.
И аз ги ползвах тези Пуфис.Хич не салоши малко по-дебели са от Памперс и са копие на тях, но защо цената им е такава.После стимулирай българското.
Добре дошла на новата мама Марина.
толо всеки път като видя твоята дъщеричка и се възхищавам на косата.Много е сладка.

# 44
  • Sofia
Добро утро и от нас!
Ама какви са тия сладки бебоци, бее! Какви са тия хубави усмивки!!! Ех, че хубаво ми стана като ги видях! Много много са хубави!!!  Hug Hug И, Силве, беше казала, че никой не ви бил поискал още. Ааааа, не е вярно! Венци се прехласна по буйната коса на Раличка мнооого отдавна, моля моля! Heart Eyes
Фокси, мерси душо за хубавата тема и хубавите думи! Викаш Венци да ти подаря... Ами ти ще се свършиш!  Joy А ще трябва и аз да дойда, че както съм си без тати перманентно, много ще плача и ще страдам Sad Аз да ти кажа вече свикнах да го няма, чак ми е странно като си е тук Rolling Eyes Много е гадно! Като си е вкъщи, все го чакам да каже "аз утре ще ходя еди-си-къде" и ми е голямо напрежение. А и не се свърта изобщо у дома, а все работа върши и търчи като луд, та и като си е тук обикновено се разминаваме и не се виждаме... Cry Оффф, оплаках се, извинете, ама ми олекна малко...

Диде, мерси! Ама толкова са ни сладки всички бебоци! Все си ги гледам в албумчето, така бързо растат! И са такива хитри маймунки вече  Mr. Green

Добре дошли на новите мами! При нас е весело, ама вие вече знаете де Simple Smile Включвайте се на въртележката!

Нашата първа ваксинационна нощ мина добре. Не е имал температура, само не спи дълбоко, както друг път, ама нищо. Малко е киселяче, но не е нетърпимо.
Жестока стачка ми е обявил  Shocked Не ще да се храни това дете и това е! Не стига, че има да наваксва, ами само се дърпа от гърдата, реве, извива се, абе....ужасТ! Възползвах се от съвета на Яна и надянах един шарен гердан. Такава гледка бях - гола до кръста, ама Убава, с гердан! hahaha Joy Проработи номера. Мерси за пореден път, Яна! Hug Обаче суче по 7-8 мин максимално вече и съвсем се спекох да не би да не е дохранен. Не плаче от глад, но четох една статия, че може и да гладува мълчаливо и да не се разбере, че не се наяжда... Дали е така? Ееее, всичко друго съм си помисляла, ама че ще се чудя дали се наяжда, не съм Sad

Хайде отивам да си гледам "Анатомията на Грей" малко да разпусна напрежението Simple Smile
Хубав ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт