101 караконджула и таласъма , ДЕКЕМВРИйче сладко удря се с налъма!

• 16 146
  • 301
  •   1
Отговори
# 45
По една попара от мен за закуска ........за кой сутрешна, за кой следобедна........

еееееее ....кога я сервирах , кога се омете....

# 46

и аз да се запиша

# 47
  • София
Гледайте, гледайте, тая Скорпионина колко е бърза на събличане-обличане... опитна, да се не види.  Mr. Green

lori3, много са ти хубави момичетата.  Hug

# 48
  • Sofia
Лелеее, как ми се доядоха мекичкиииии

Да ви кажа, че тайно видях на Максито новата Фрическа, мноо е фешън.

# 49
Да, да и аз я видях тайно ... на излизане от банята  Mr. Green  ма тия лиги дето си ги пуснала ... ще се издавиш вееее ...

Ско, кога събра дружината , че и лафче заформихте  Joy Joy

Лорито , привет и на теб  Peace

# 50
Даринке , ти нещо смислено няма ли да напишеш ?
Това е отчетна тема все пак .
Аз се отчетох за прическата ...........вие сте!!! Mr. Green

# 51
Ех, че сте и Вие едни другарчета - ни Шанталката, ни Макси ми подсказват как да си открия другарчетата в Facebook.

МНого сте лоши ЕЙЙЙ Mr. Green

Вещи - много си права - почти като професионалистка е бърза, но пък какви форми има  #Crazy

Лори - Здравей и от мен. Много се оглеждам за хубави момичета със сговорни майки, за моите момчета - така че добре дошли.

За да не е съвсем спам - имаме си 12 зъба - без дори да разбера кога са порастнали. И днес ни сложиха последното ДТК - отече му ръчичката и сега е с компрес.

Айде лека от нас ....

# 52
  • София
Аз ако кажа моя всите ще изпадат
до една  Joy
Ама никой не ми го иска и ще мълча  Joy
И аз искам да се отчета.
Белослава е започнала да се бие,
а като и се скарам и на мен скача  #Cussing out
Край!

Ама не съвсем. Забравих снимката  Whistling

Вещ, твоето прасе по-хубаво ли е от моето  newsm78
Галя, прости ми, че показвам истинската същност на снаха ти.
Знаеш, че те обичам, нали?  Heart Eyes Hug
Охххх, много е голяма. Извинете ме, но няма да я намаля  Joy

Последна редакция: чт, 30 апр 2009, 23:10 от malenush

# 53
  • Sofia
Мушоооооо , ти освен краката и максимум дупето на дъщеря ти , нещо друго няма ли да ни покажеш? Добре, че се излъга та дойде веднъж в един парк там, та го зърнахме детенцето за малко. Пууу , к'ва си потайна начи .
Палома, има някъде нещо като поле примерно и има опция search friends, та там можеш да сърчваш  Wink
Аз отивам да дрема малко, че път ме чака по някое време утре (днес).

Ааааа, забравИх. Ако може пак мекички за закуска, дано успея да се доредя този път  eat

# 54
А някой остана ли само с два зъба  като нас искам да попитам?

# 55
Няма да бързам да пържа мекици, че току виж Вещито (виждам я) ме изпреварила и ще вземат да хартисат Mr. Green Снощи бяхме у мамини, че изпържила жената една несвестна тава с мекици и се наврътехме (израз на баба ми за преяждане) подобаващо...
Вчера бихме на Инка ваксината - реимунизацията, не си направиха труда да я премерят и претеглят, щото казахме, че предната вечер сме си я мерили голичка и кантара показва 12кг. Само трябва да видим колко е пораснала...Зъби имаме 8, като са почти избили и 2 долни кътници или зъбите пред тях не мога баш да видя, че детето хапе ooooh!
Муш, побойница е и моята убостница, само като види баща си и става една глезня и на мен раздава (опитва се) шамари и ритници Thinking Съответно скорострелно е "съветвана" и настава рев, но...ще й мине Peace

Забравих да честитя днешния празник на всички работливки Hug Да сте ми живи и здрави и все такива неспирни Heart Eyes

# 56
  • София

Никой обаче да не ми я пипа.
Отивам да си варя кафе. Сама  Crossing Arms

Честит празник и от мен момичета.

Да се учим, да работим
да строим живота нов....  bg

Така значи. Побойничките станаха 3 вече.
Криси, Инка и Белослава. Ако има още да си признават  Joy
Из онези дни ме ядоса страшно много докато бяхме навън.
До такава степен, че ми идеше на секундата да я ошамаря,
но все пак успях да се сдържа и въпреки факта, че беше седнала на асфалта,
дереше се и риташе аз съвсем кротко и обяснявах да стане,
че никой не стои по земята, че ме излага и още няколко довода
от които тя имам подозрение, че не схвана нито един.
Накрая я хванах, вдигнах я и тръгнах да я прибирам,
а тя се разхленчи още повече и отиде и се гушна в
някаква съвсем непозната жена  Crossing Arms
Шах с пешката не ами направо ме заби в земята това хлапе.
Напоследък ми се вижда много по-лесно аз да влезна в някоя психиатрична клиника
преди хлапето да е влезнало в правия път.

# 57
  • СОФИЯ
Мария ,да се стегаш,ей!НЕма да ми тормозиш момичето и после да ми го дадеш едно изнервено! NaughtyМного целувки от мен/ че зета липсва /. Hug
 kiss
След 2-3 часа потегляме към Видин да си видя момченцето. Heart Eyes
И сме доста голяма компания-ние тримата,една приятелка със сина си и племенницата. CrazyГоляма почивка ще е с тая дружина да знаете. Mr. Green

Честит празник на всички ви!  bouquet

Забравих да ви кажа вчера как реагираха свекърва ми и зълва ми след като казах,че 10 дни грам не ми е липсвал Марти.....Бяха много изненадани и даже искаха да ми се скарат Mr. Green Ето така  Shockedизглеждаха след като им споделих  Joy

Последна редакция: пт, 01 май 2009, 13:30 от Галчоо

# 58
  • Варна
Охо, гледам че търсите още побойнички! Наша Марта и тя в отбора! Само нещо да не стане на нейната и веднага те ошамарва! Или те хапе или забива нокът в бузата ти... ужасссссс...
А я да ви питам: вашите малчовци много ли са упорити или ... инати? Мартина като реши нещо, може да мине и час, да те чака да забравиш, да я оставиш за секунда без надзор, но ще го направи, на всяка цена!
Опа събуди се!
Честит празник и от нас! Hug

# 59
  • Sofia
smile3525 ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ПОРАСНАЛИТЕ НИ МОМЧЕТА: БОРИС НА АНИЧКА, БОРИС НА ДИКСИ, БОРИС НА АНА НИК, БОРИСЛАВ НА МУУНЛАЙТ newsm51 ! НА ПРИНЦЕСАТА БОРЯНА НА ДАНИ!
 МАЙЧЕТА ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ! Ч.И.Д. И НА ВСИЧКИ ДРУГИ БОРЯНИ И БОРИСЛАВИ!

Общи условия

Активация на акаунт