101 караконджула и таласъма , ДЕКЕМВРИйче сладко удря се с налъма!

• 16 152
  • 301
  •   1
Отговори
# 60
Добър вечер! Първо да честитя празника, да са живи и здрави всички, които празнуват!

Лори, здрасти на теб и момичетата!

Аз скоро ще тръгвам на работа, да ви се похваля, и сигурно съвсем ще изпадна от форумската класация. Затова сега да ви спретна един дълъг пост, та да ме запомните с добро Simple Smile

Макси, аз доскоро живеех с мисълта, че детето ми е с 2 зъба, обаче като бръкнах веднъж да й вадя някаква хартия от устата, открих 4 кътника. Ако поровиш из на Крисата устата, може и ти да намериш нещо Simple Smile

Лора пък никаква побойничка не е, някое дете ако я пипне случайно, проточва напред долната джучка и започва да реве. Много е тегаво... Оф, също така искам да я водя на море лятото, пък тя на петата минута в колата вече е изпаднала в истерия и рита неистово с краченца. Голям темерут излезе, на кого се е метнала...

А, днес й правихме прощъпулник, хвана едно портмоне с парички, банкерка ще я главим. Снимки няма. И на двата апарата им угаснаха батериите в този момент.

Абе туй последното ДТК кога се бие?

# 61
  • Бургас
Китче, това е инфо от имунизационния календар:

Осемнадесет месеца (1 година и 6 месеца) - Първа реимунизация против полиомиелит (IV прием)   
До 24-ия месец(не по-рано от една година след III прием) - Първа реимунизация против дифтерия, тетанус и коклюш    

Ако сте били Пентаксим, не е нужно да се чака да стане детето на година и половина, но задължително трябва да е минала 1 година от 3-тия прием.

Честито на празнуващите! Да са здрави и щастливи!  Hug

"Побойнически" прояви, тръшкане и т.н. ще ни изненадват неведнъж. Аз лично на Стефи почти не се ядосвам, все я оправдавам, че е малка, без да го натяквам, разбира се. Просто го отчитам като факт и реагирам адекватно на подобно поведение. Някакси успявам. С кака й повече си изпускам нервите, яд ме е че уж е достатъчно голяма да ме разбира и да ме слуша, ама май понякога само с разбирането си оставаме. Mr. Green

Иве, малката лазарка е страхотна! Hug
И зайчетата са много готини! Wink

Галчо, успяла си да всееш смут в душите на свекърва ти и зълва ти с това твърдение.  Laughing Целувки на Марти.  love001

lori3  welcome

# 62
 newsm12 

Бомба паднала тука.

# 63
  • София
Бо  newsm78
Ти как оцеля след нея?!?
Или викаш теб те нямаше  Joy

# 64
Да, нямаше ме ... аз само наминах и констатирах. Ти къде беше по това време м?  Thinking

# 65
  • София
И мен ме нямаше 7 дена като онази във вица.
Върнах се само да ти кажа и пак изчезвам  Joy

# 66
Момичета,БЛАГОДАРЯ за милото посрещане! За мен е истинско удоволствие да съм сред вас !!!!!!!! За жалост до сега трудно намирах време за компа,поради двете "причини" на снимката! Приветства радушно всички кандидат зетьове  Laughing

# 67
И мен ме нямаше 7 дена като онази във вица.
Върнах се само да ти кажа и пак изчезвам  Joy

Мерна ли го някъде из пътя онова презокеанското девойче  Mr. Green , че и тя не се вясва тука ... може нещо да сме и неприятни.  Joy

# 68
Ho-ho-ho ...ще ви се  Mr. Green
Девойчето е наоколо и ви следи  Shocked #Crazy внимателно
Лори здрасти , как си? Аз съм добре Wink

За протокола: зъбите ни са си само 2 , колкото и да ровя и дълбая повече немога ги изкарам , а извършвам щателни проверки всеки ден , но ...уви!!!

Последна редакция: пн, 04 май 2009, 23:33 от Mаxi

# 69
Макси, може би е време да спреш да ровиш, и един ден просто ще се изненадаш Simple Smile Като мен днес, докато пътувахме, по едно време нещо отвори уста, и гледам има кътник, та вече е със 7 зъба!
Сега да ви покажа малко снимки от сватбата на кумовете http://www.snimka.bg/album.php?album_id=372926, да я видите и моята побойничка. Успя дори да падне от един стол на долу с главата, ама дали на нея падна или някак на рамо не видях. Абе...емоции. Спа час и половина на цялата дандания, но приспиването беше мн сложно и на вън. После пък не се спря. Бях по уморена отколкото на моята сватба, а съм играла само 1 хоро и малко диско, другото беше търчане по нея, макар, че основно баща й вършеше тая работа.

Айде толкова от мен, че вече ми се спи, а съм пуснала да тегля Хаус, че гледам има 11 серии дето са излезли, ама кой да следи тия работи. Дано утре е хубаво времето да се разходим малко.

# 70
Цвети , добре сте си изкарали , ние също сме на сватба тая година и ще е забавно с дребния  Laughing от сега си представям.

Преди поне кафе слагахте сутрин , сега и кафе няма ... какво остава за някоя кифличка или бисквитка  smile3506

# 71
Здравейте, браво бе Цвети, как е спала там направо съм смаяна Thinking, Денис не ще изобщо да спи в количката
Добре дошла на новата мама, пусни малко снимчици  Wink
Да се вземете в ръце да влизате по-честитчко тук, особено утре, ще  падне голямо  черпене...   Whistling 
Айде по едно следобедно   food010 newsm64, и до скоро  Mr. Green
 tiptoe

# 72
Алекс, много си мила , благодаря.

Но аз съм вече на  beer с охлюви и кафето не ме блазни  Mr. Green ще си го оставя за утре сутрин.
Що се отнася до утре ... тук съм и чакам  eat

# 73
Това означава ли , че днес ще си мълчим  Crossing Arms

# 74
Мииииии , сама ли да си говоря до де се наспиш ... смирено тука си чакам аз. Оная другата предполагам я мързи да хване молива и да ми драсне два реда ... добре ,че Алекс намина да заплаши ,че утре ще опъва маси  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт