101 караконджула и таласъма , ДЕКЕМВРИйче сладко удря се с налъма!

• 16 156
  • 301
  •   1
Отговори
# 210
Шант , ама вие вече ходите на градина ли ?

Топчице, честито , лека бременност и здраво бебче Hug

Малка мама, радвам се , че те виждам пак сред нас , включвай се по-често , малката кукла е прекрасна Hug

Много хубави и порастнали са всички дечица , не е лошо по-често да ги показвате.

Аз памперса ще  пробвам да го махам лятото по препоръка на лекарката ни , която е българка и каза , че е срамота да си нося детето до 5 годишна възраст с памперс , както тук е нормално . Проблема при нас е , че Криса изобщо не иска да седне на гърнето . Ако я сложа аз , става веднага и обикновено го ползва за шапка и се разхожда с него на главата из къщата Rolling Eyes

Някой нещо за злоядо дете има ли да сподели ? Отглежда ли си някой освен мен такова ?

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор.   Shocked  ей на това му се вика изненада .......

# 211
А мерси за кафето, Ско!

Наминавам само да ви информирам, че в яслата освен, дето няма да ви научат детето да ходи без памперс, ще му дават и филийка с течен шоколад за закуска  #Cussing out Още се чудя как успях да си задържа устата затворена сутринта  Crossing Arms

А ти защо изобщо гледаш какво закусват?
Безсънни нощи ли си търсиш?
Недей да се опитваш да си представяш сега какво обядват..   Sick

# 212
  • Sofia
Макс, ние от 3 месеца ходим Веее, ма като не свиркаш да си говорим и си изпуснала  Mr. Green

Може би от втория ден се старая да не знам с какво ги хранят и какво ги правят изобщо, защото има голяма вероятност да си я прибера обратно, но вчера беше неизбежно просто. Лелката ми вика: "Има филия с течен шоколад за закуска, не знам дали ще го яде  #Crazy".
 Ясно ми е, че за 40 лв. на месец , не мога да имам някакви очаквания , но ... А и факта че се храни там ми е странен. В къщи яде само месо , краставица и готови пюрета. Кухня не поглежда. Явно гледа  другите деца Thinking
Друг е въпроса, че и в частните не е много ясно с какво точно ги гощават. Тази, която ние гледахме, взимаха от "Ози" , а аз Мони не можах да я накарам да ги яде  Tired

# 213
Здравейте мацки и малки прекрасни дечица!!!
Аз откак съм се затрила в тази Варна време за форум нямам ама никак...изтървала съм му края отвсякъде...
По цял ден съм навън с децата и като се прибера се чудя какво по напред да направя, да ги къпя ли, да пускам пералня или да видя себе си!
Но  пък ми е екстра по цял ден навън, като отвързана съм с;ед тази гадна и дълга зима!
С Варненските мами бришим пейките и ни е мнооого добре!Та си давам сметка, че форумчето е страхотно нещо и неможе ей така заради ходенен да го изоставям. Не че не ни познава цялата Морска градина, даже някой ми викат...айде бе къде се губиш, пък аз просто 7-8 месеца съм в София Joy
Сега ще се върна да прочета какво сте умували и коментирали назад, че не може така Naughty
А за отчета- Теодор е около 12 килограма и около 82 см. с всички зъби налице засега, последния гад излезе вчера днес с голяяям зор- никой друг досега не ни беше мъчил досега.
Целувки на всички от нас и който реши да идва към това море да с еобажда, ние сме тук!  bouquet

# 214
Здравейте мили мои дружки!!!

Така Ви се радвам - децата са порастнали и вече си разкриват талантите - хубавеят, умнеят - изобщо от всякъде ни минават.
Насчо - е цар на храната. Макси - аз пък търся цяр за апетит. Детенце така се е ушишкал. То проблема не му е, че яде много, а че не бърза за никъде. Никога не бяга към нещо - а се носи като народна песен. Имаме си и цици и дупе и баджаци на гривнички.
Изписаха ни баткото от яслата и сега сме цялата банда.

До после, че ще ги водим на разходка.
ЧАо до после

Последна редакция: сб, 30 май 2009, 10:37 от paloma_x

# 215
  • София
Ей, добре, че Ското е влезнала успешно в ролята на форумски будител  Joy
Машала булка  Joy
Палома, ужасно много ме разхили с този твой пост
и просто изключих защо изобщо влезнах тук,
а беше някак си важно ама нейсе  Joy
И Белослава е злояда. От трите ястия, които и предлагам
(супа+основно от кухнята и това, което съм готвила за нас)
ако изяде и една порция равна на 190-200 гр съм на седмото небе.
Десерта изобщо не го коментирам. Ако докато тръгне на ясла или градина
не е прояла сладки неща гладна ще си умре  Joy
Губи ми се Вещ-ата обачек. Някой да има инфо за нея  newsm78

Хохо, сега си цъкнах на "проверка правопис"
ей така за да си погаля грамотното его.
И ми даде грешка на Белослава. БелоГлава трябвало да е  Joy
А аз добавям ДеБелоГлава  Joy

# 216
Такаааа...
Мishenka - благодаря за подробностите. То и аз се амбицирах, но ...... Май само момиченца изявяват желание да си казват и да им махнат памперса. Някой пич няма ли да изпъкне с постижения.

Някой да знае какво направи мама Яни по изпитите.

А за яслите да Ви кажа моите наблюдения - зависи си от директорката. НАшата ясла е чудесна - менюто им е закачено на стената и е много готино - всеки ден плод или фреш. Директорката е забранила телевизори и DVD -та да се купуват, за да играят децата, а не да гладат филми. И много танцуват и учат постоянно за някой празник разни стихчета или песнички.
Момчил не му бях свалила памперса като тръгна да ходи там - те не го учиха, но като глада другите деца и той сядаше с тях на гърнето. КАто реших да го махаме - просто ги уведомих, че няма да му слагат и спрях да им нося памперси. Ако се беше изпуснал ми събираха дрешките в една торба - заедно с екстрите и аз си ги перях.
НО - наистина, ако ще махате тази лепкава запарваща гад - го махайте изцяло - освен за сън, защото айванчетата не могат да преценят кога са " със " и кога " без " и просто нищо не се променя за тях.

Цвети - все ще се намери нещо около вас. То такива инвестиции наистина изглеждат множко. Ти само гледай на Митето да му е добре.
Лека вечер.

# 217
Аз памперса ще  пробвам да го махам лятото по препоръка на лекарката ни , която е българка и каза , че е срамота да си нося детето до 5 годишна възраст с памперс , както тук е нормално . Проблема при нас е , че Криса изобщо не иска да седне на гърнето . Ако я сложа аз , става веднага и обикновено го ползва за шапка и се разхожда с него на главата из къщата Rolling Eyes

Все едно за Филип пишеш , само че шапките ни станаха две вече , реших че старото гърне не го кефи и за това го разнася като шапка. Взех му ново във форма на столче , уви и то се използва по същия начин на главата.  Joy

Ей Мушмул , думата "обачек" как ти я даде , знам ,че ти е любима. Мен ми даде грешка на "памперса, памперс, Криса, кефи,Мушмул и обачек"  Joy Joy Joy

# 218
  • София
Хвана ме срам и реших да се намеря.  Mr. Green

Топчица
, чудесна новина. Искрено ти се радвам Hug На мен ееей толкова ми трябва, че да забременея трети път. Някъде да видя малко бебче и откачам от кеф. Laughing

Малкия бръмчи постоянно някакви думи, като "кола" ни е най-любимата, след което има "дата" ( водата), "дай" и още няколко, които ме мързи да изреждам. Иначе с ръкомахания, бръмчания и дърпания за ръка може да обясни почти всичко, каквото му трябва.
Почнах да го отбивам по-лека, защото заминаваме със Саша за Украйна в края на юни, а той ще остава с таткото си по мъжки. А аз ще празнувам 20 (двадесет) години от завършването, да му се не знае. Rolling Eyes
Чакайте да ви разправям за Саша как се изцепи наскоро. Mr. Green Отишла тя на един рожден ден с нейните съученички и техните родители, които не познаваме. Отиваме да я приберем и се заприказвахме с тях. На малкия нещо му се добръмча в колата и се качих аз с него в нашата кола той да "кара" (много обича да върти волана, натиска всякакви копчета и може да седи в колата цял ден), след малко се качва Саша с баща си. Като тръгнахме и тя изведнъж почва да говори нещо, в началото бавно и тихо, а после все по-бързо и по-силно, което гласеше :"Мамо, Теди (нейната съученичка), каза, че татко и Филип са много симпатични, а за тебе нищо не каза! ТВОЯТА ПРИЧЕСКА ВСИЧКО ПРОВАЛИ!"  Joy Joy Joy hahaha hahaha

Аре, четете сега, щот не съм била се мяркала!  Mr. Green

# 219
  • Sofia
То има ли прическа изобщо или просто едно добре обръснато теме  Mr. Green
Забравих днес да кажа, че Мони няма проблеми с апетита, яде порядъчно , но само определени неща (тези, които не й харесват просто ги плюе).

# 220
ДУ  Mr. Green

Ние си хапваме всичко , но спряхме кухнята понеже сме си на вилата вече за лятото. Всеки ден бъркам кремчета , има топла супа и манджа ... дребния е доволен.
Вещ , покажи се да те видим де, повярвай няма да те излъжа ако не ти е добре с голото теме  Mr. Green  Heart Eyes

Дуцка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 221
  • Варна
Скорпи, търсиш ли си още онова ТСМ-ското шкафче? Щото ги пуснаха тука, ако искаш ще ида да разгледам и да дам подробности Wink
Девойки, големи постижения имат вашите деца! Браво!!! Погледах и снимки на някои бебки, те станали истински госпожици вече! Heart Eyes
И да ви "издам една тайна" нашата Никитали, която не пише вече при нас, но си е мама на декемврийче, чака трето бебче през октомври! Евала на такива жени! Simple Smile
А по този въпрос: губят се и Стела-Мария и Рорина newsm78
Ще дописвам след обедната почивка, че днес ми точиха кръв и трябва да хапна! Simple Smile

# 222
Брей, форума се раздвижил малко Simple Smile
Вещ, чакаме снимките (то и аз щях да слагам на коремчето, ама после). А и колко му е да направите още едно детенце? Я виж как добре се справяш Simple Smile
Даре, браво на тебе, как успяваш да сготвиш толкова неща. На някой хора просто им се отдава, а на такива като мен децата им ядат буламачи (ако ги ядат). От понеделник и ние сме на кухня, дано почне да се храни като хората. Ама това гадно време, май с колата ще трябва да ходим, а гадния съединител отделя горе високо и въобще....с опелчето ми беше по-добре Simple Smile
А за градините и аз си мисля, че си е до доректор и персонал. То все едно мен да ме вземат да работя там, че само със сладко ще трябва да ги тъпча и да се карам, особенно сега ми избива нервата мн бързо. Не всеки става за тая работа.

Аз съм доволна от вчера, разичстих едната тераса, остава другата, ама нещо не ми е добре, пък и то мъжо трябва да се вкл, че са едни големи неща, дето няма как да местя аз. И един аквариум има за изхвърляне, ама ще трябва да поканим някой на гости да помогне с него, че мъжо сам няма да може. Примирих се с мисълта, че рибите няма да се местят и скоро няма да видя тази стая празна,  и да я направя на спалня. Явно ще спим 4-мата в 1 стая може би поне 1г, ама да видим сестра му на мъж ми къде ще  намери работа и как ще потръгнат нещата. Абе тая година освен бременноста ми май нищо хубаво не ни се случва, що така. Дано поне леко родя, че почнах да се плаша.

Айде стига ви за сега, следващия път още Simple Smile

# 223
Скорпи, търсиш ли си още онова ТСМ-ското шкафче? Щото ги пуснаха тука..

Верно ли бе?  Shocked
Търся го и още как... Виж го ако можеш и кажи дали е удобно за детска стая... Дали кошовете са големи и дали е хубаво като изработка.. Да не се скъсат на втория ден..
Малеееее, сега ще мисля как да го взема от Варна..  ooooh!

# 224
  • Варна
Такаааааа.... привет пак от мен! Simple Smile
Скорпи, като отидох до магазина, разгледах шкафчето, но вече нямаха този вариант, а пак с 3 кошнички в 3 цвята, но една до друга, не вертикално, т.е. ниско беше. Да ти кажа честно аз лично се разочаровах като го огледах отблизо.
1. материалът не е дърво (както си мислех) ами си е от плоскост, талашит такова...
2. кошничките са малки - не повече от 30 см и плитки околко 15 см - незнам какво можеш да сложиш там, а и са от плат, а не плетени като на снимката
3. самата изработка Confused не ми вдъхна доверие.
Другото, високото го бяха продали Rolling Eyes
Льонка и другите варненики, айде на срещааааа!

И да не забравя!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СЛАДКАТА ЕМА НА НОНИЧ! Да расте здрава и все така красива и да бъде гордост и радост за мама и тате!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт