101 караконджула и таласъма , ДЕКЕМВРИйче сладко удря се с налъма!

• 16 149
  • 301
  •   1
Отговори
# 240
Момичета,ако имате желание подкрепете моето Марти с едно смс-че с текст bebe158052 на номер 2255 (цена 0.30лв.) Участва в конкурс на сп. 9 месеца "Моето бебе звезда"  Странното е че бях пращала снимки за този конкурс миналото лято и днес случайно си купих списанието и моя хубосник там  newsm78

П.П. Много са порастнали всички дечица и са страхотни  Heart Eyes
Цвети прекрасна бременност караш Simple Smile

# 241
Здравейте майки и дечица!Честит празник на всички които се чувстват деца!!! Hug

Такааа сега ще ви покажа Варненските убосници и моите чаавета
Peace

А ето така спинка компанията, докато майките пия кафе, пушат цигари или карат ролери sweating

Режима е железен- по едно и също време трябва да се спи че да не ни развалят рахатлъкаааааааа!!! hahaha

Последна редакция: пн, 01 юни 2009, 22:53 от lionkata

# 242
  • СОФИЯ
Всички деца,които видях са страхотни-Варненчетата,Нина,Юлето,Калоян.
Много им се зарадвах Heart Eyes
Честит празник на всички и от нас!Щастливо детство и много игри им желая!

Леко бременеене на чакащите мами желая!  bouquet

# 243
  • Варна
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, ВАРНЕННКИИИИИИИИ! smile3501 smile3501 smile3501 На това му се казва живот като на кино! Искам и аззззззззззз! Много са ви хубави дечицата, ама ммнооооогооооо! Специални целувки за вас! Two Hearts
Цвети, много добре изглеждаш! И на мен ми се прииска да имам тумбаче и да чакам бебче пак Heart Eyes Даже наскоро след едно закъснение вече започнах да си мисля, че може и да сме си направили второ и таман взех да свиквам с идеята и ми дойде... Нищо, то и без това сега не е подходящ момента, поне до септември-октомври ще внимаваме, да не проваля другата мацка.
Дени, покажи го адаша, с коя снимка участва! Ще го подкрепим веднага, той нали ни е слабост Heart Eyes
Целувки от нас и много слънчево време днес! Hug

# 244
  • Sofia
Ах как им завидях на цялата Варненска група!  Hug  Hug  Hug
Децата са прекрасни!  Heart Eyes

# 245
  • СОФИЯ
Добро утро!
Ето кафето

И от нашата закуска

# 246
  • Варна
Здравейте момичета!

Ние от другата седмица сме на ясла и на работа. Така и за двамата предстой период на адаптация, за мен определено ще е по-лесно, макар и на нова работа. А за Алекс, просто незнам как ще се оправя там сам без мама. Това са моите притеснения.

Галчо, мерси за кафето и обяда (гледам, че все още си стои недокоснат)!

# 247
  • Sofia
Тони, оправят си се сами и то перфектно , само сутрин драматизират повече, за да ти е гузно, че ги оставяш  Wink

Гале, мерси за закуската  Hug

Да ви кажа, че и ние сме по гащи от вчера и резултата беше 10: 2 за Мони  Mr. Green В момента, в който се напишка и тича при мен , вика "моко" и е почти готова да ревне .

# 248
Еххх варненки,как ви завиждам ,но благородно  Hug

Дени, покажи го адаша, с коя снимка участва! Ще го подкрепим веднага, той нали ни е слабост Heart Eyes
Целувки от нас и много слънчево време днес! Hug
Дима,тази снимка е много стара и я нямам на новия компютър...

# 249
Муши , Честит Рожден ден , кака!
Пожелавам ти всички прекрасности на света !
( ииии онези другите неща ) Mr. Green

Happy Birthday! Happy Birthday! Happy Birthday! Happy Birthday! Happy Birthday! Happy Birthday! Happy Birthday!Happy Birthday! 

Бъди много щастлива и все така весела , лъчезарна и забавна!!! Хиляди целувки Heart Eyes

# 250
  • София
Макс,
ти не си човек ве...
Любимата ми торта, с любимата ми мила животинка.
Ей това се казва изненада  Heart Eyes
И затова

# 251
  • СОФИЯ
Мария
Ако щастието е птица,нека никога не спира нейния полет!
Ако живота е път,нека винаги да вървиш!
Ако любовта е море,нека никога не видиш бряг!
Дянят е твой и нека всеки следващ бъде твой!
Ти си прекрасен човек и искам да останеш винаги такава,каквато те познавам!
Hug

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 08:42 от Галчоо

# 252
Честит рожден ден, malenush! От здраве и щастие да не се отървеш!

А за варненчетата, Нинка и всички други показани тук сладури думите не са достатъчни! Майките им хубаво да ги нацелуват от нас, с Калоян  Hug

# 253
  • Sofia
Мушеее, зло да те забрави! Здрава, жива, много щастлива да си  Hug Честит Рожден ден!

п.п. Едно жУвотно и от мен, щом са ти любими  Heart Eyes

# 254
Маленушче, мило, Честит рожден ден!

Може и да сте ни позабравили с Максун-маймун, ама ние не сме. Нямам много време за компа, гледам все да сме навън, пък и Макс не ме оставя да седна. Вчера бяхме на поредното мерене и теглене - 12кг и 82см. Зъби - отгоре 6, от които 2 кътника, отдолу - 2. На гърне не ще да седне изобщо. Уча го да пиша прав, за другата работа не знам как ще я оправим. За говоренето - и там сме до никъде - маркира няколко думи, че може да ги казва и толкова, по-лесно е да се мучи. На площадката пред блока вече всички го познават, щото ходи и им обира играчките и все викам по него. А най-много обича на пързалката. Сам се катери и спуска.
Очаквайте скоро снимков материал.

Цвети, изглеждаш прекрасно!
Топчица, много се радвам за теб! Леко бременеене ти желая!
Дарко, кога ще срещнем нашите диванета?

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=202901&pid=12722077    ето обещания материал.
Странно колко сте неактивни днес, когато аз съм тук.  Crossing Arms

Последна редакция: чт, 04 юни 2009, 18:27 от Bori-Ana

Общи условия

Активация на акаунт