Отговори
# 45
98 беше при първите изследвания. А днес е 105.
Ние вече ядем всичко - жълтък, месо, спанак. Отказа напълно кърменето. Не иска и АМ.

# 46
Абе одеве гледам в устата на детето, на горния венец нещо белее. И нали ги чакам с нетърпение тези зъбки си помислих, че е връхче, но като пипнах то се премести. В смисъл стои си на венеца, но се мести. Много съм озадачена и не знам има ли повод за притеснение newsm78
Поля, а къде си правила изследванията? Иначе на нас ни казаха че средата е 110 - 125, при все че ядем жълтък и месни пюрета вече.

# 47
в лабораторията на поликлиниката. изключвам да са сгрешени, защото бяхме единствени в момента и веднагами дадоха резултата

# 48
  • Варна
Е, Поле, споко тогава. Явно захранването си е казало думата и сте по-добре от преди. А за отказа от АМ защо не опиташ някой от моите хитрости? Аз неведнъж съм ги писала, но ако не си ги чела, ще ти разкажа всичко което ни е помогнало.

Велинка, това да не е кистичка? Бях чела че такива излизат понякога на мястото на зъбките, не се лекуват и няма място за притеснение.Имаше някъде тука цяла тема по въпроса. Ако искаш ще поровя по-късно,ако ти не я намериш. Hug

# 49
Ама, Пуки, то е малко и мекичко и се мести накъдето го побутна. А не се е удрял нещо, пък и венеца му не е зачервен - да се е ударил примерно. Но ще пэтърся щом има инфо тука.
Поля, ясно в поликлиниката, имах предвид тук в София ли? Защото за София смея да твърдя, че познавам добрите лаборатории. Blush

# 50
  • Варна
Ама, Пуки, то е малко и мекичко и се мести накъдето го побутна. А не се е удрял нещо, пък и венеца му не е зачервен - да се е ударил примерно. Но ще пэтърся щом има инфо тука.
Поля, ясно в поликлиниката, имах предвид тук в София ли? Защото за София смея да твърдя, че познавам добрите лаборатории. Blush

Я виж тука оцветеното :

http://74.125.77.132/search?q=cache:H0UMFFGqunkJ:www.mamaibebe.c … ct=clnk&gl=bg

Тука не намерих темата, може би е отишла в архива.

# 51
Пуки, много ти благодаря Heart Eyes, може би е нещо подобно.

# 52
аз съм от Хасково

# 53
Е, там не мога да помогна много Embarassed Но пък се обадих на един от тукашните лекари - лабораторни, каза човека до деветия месец /когато ще се понатрупат в организма необходимите количества разни си вещества/ може да е малко под референтните стойности. Така че спокойно. Hug

# 54
Хайде и аз да се отчета след консултацията днес... 8930 (+810) гр. и 69 (+3) см. Малко са му повече килцата, ама и тя не го измери май много добре. Нищо де, другия път може би ще е качил само 50 гр. Simple Smile Нещо не му хареса фонтанелата и каза като е лошо времето и няма слънце и не излизаме навън да му давам по 2 капки от Вигантола, а иначе един ден 1, един ден-2 капки.
Иначе всичко му е ОК върти се вече и от гръб на корем. яде всичко, което му бутам в устата Simple Smile Лекарката каза, че може да започва вече с месото и глутена и да увелича жълтъка от 1/4 на 1/2 за две седмици и после по цял да му давам.... Нещо много нови работи ще му станат и казах само "добре", а пък аз си знам кога и колко
Айде аз продължавам да чета

# 55
Е, там не мога да помогна много Embarassed Но пък се обадих на един от тукашните лекари - лабораторни, каза човека до деветия месец /когато ще се понатрупат в организма необходимите количества разни си вещества/ може да е малко под референтните стойности. Така че спокойно. Hug

Благодаря ти!

# 56
невче наще килца са повече тъй че споко

пуки мятай пюретата към наща тераса ..... виктор на гербер не прощава  Grinning Grinning Grinning

# 57
Момичета, да ви попитам някой давал ли е ябълкова безмлечна каша на хумана?и ако да сладка ли е?

Аз давам в момента такава. Сладка е като другите, само дето се прави с АМ.

# 58
  • Бургас
Нинче голяма каръщина с количката,дано някой я вземе Peace

Поля и нашто педи каза,че хемоглобин над 100 е ОК.
После да кажеш какво е казал и доки Hug

Невче добре си е сладура Grinning
аз също казвам "добре" и правя както съм си решила Grinning
Аз пък даже забравям за Вигантол-а
и се успокоявам,че сме по улиците по цял ден Grinning

Ренинце ми то на снимката почти не се виждаха
и аз после допълних Grinning

# 59
  • Варна
невче наще килца са повече тъй че споко

пуки мятай пюретата към наща тераса ..... виктор на гербер не прощава  Grinning Grinning Grinning

Ех Дани,Дани, освен да се събираме заедно да ги храним.  Peace Така и моя звер като види че Викторчо яде, може пък да прояде,знам ли. Сега още много не разбират, ама като дойде тоя момент, трябва да измислим нещо. newsm78
Бе ти къде и кога излизаш на разходки? Един път не те мернах.Явно по различни маршрути я караме. Днес даже видях отдалеко една количка като вашата и викам аха, засякох ги сега Дани и Виктор, ама като се приближихме,видях че не си ти а друга мама и друго бебе.

Общи условия

Активация на акаунт