Отговори
# 60
  • Варна
Днеска цял ден спамя темата, а сега видях за Влюбена.  Embarassed

# 61
Честит рожден ден Влюбена Heart Eyes

# 62
Здравейте, ние сега се прибираме от разходка, естествено много изморени, но щастливи Grinning

Някой, беше питал за дом. пюре от банан - аз не съм правила и незнам, но също се зачудих дали да се бланшира Thinking

Момичета, какви сухари давате на малките палавници?  Thinking

Н И Н А защо не пробваш с количката в prodavalnik.com. Може да успееш по-лесно да я продадеш  Peace

# 63
Върнах се от доки. Желязото му е 14.1 - на долната граница. Смята, че имаме наследствена анемия.  Само че няма анемични и в двата рода.
Към годинката ще правим ново изследване.

# 64
здравейте

честита месечинка на всички бебенца'
съжалщвам че не съм ги научила поименно но.....

честит рожден ден на Влюбена жива здрава и всичко най хубаво

# 65
  • Варна
Цитат
Момичета, какви сухари давате на малките палавници?

Ами купила съм и Пападопуло и на Хипп. Редувам ги. На Хипп се разтваря по-добре, но пък е по- безвкусен.

Поле, с какво си захранила до момента?

Не ви ли изписаха малтофер или друго?

# 66
Нищо не ни изписа. Яде всичко - жълтък, месно пюре, всякакви зеленчуци. Предпочита домашните пюрета. Давам каша, кисел и дори кисело мляко с бисквити. Глутен също съм въвела.

# 67
Мими, благодаря за отговора! Hug
Дени, добре сте се поразходили Laughing Тук в София от два дни не става за разходки, направо изфирясваме:(
Нинче, да в част от референтните стойности на табличката не са за бебета.Например лимфоцитите и още нещо, но не си го спомням Embarassed За количката много кофти така, аз го знам модела, много е хубав, сигурна съм, че ще го продадеш Peace
Според вас във водата може ли да се слага по лъжичка плодово пюре?Иска ми се да го излъжа някак да пие вода... Blush

# 68
  • Варна
Нищо не ни изписа. Яде всичко - жълтък, месно пюре, всякакви зеленчуци. Предпочита домашните пюрета. Давам каша, кисел и дори кисело мляко с бисквити. Глутен също съм въвела.

Поле,знам че на бебенцата също дават малтофер. Питай и друг лекар ако трябва за този проблем,макар че то не е и проблем,щом все пак сте в референтни граници.

# 69
  • Велико Търново
Говорите си за изследванията, а ние тепърва утре сме на консултация и ще ни ги назначи докито предполагам. Ще си поискам ии направление за гинеколог, само още не съм съвсем решила при кого да отида  newsm78

Днес въпреки че беше облачно, излязохме на разходка. Даже като се прибирахме, се обадих на майка и тя дойде с кучето да ни посрещне, та я поудължихме малко Simple Smile

# 70
Много пишете,нямате изчитане.От сутринта не съм влизала и какво-нова тема,че и 5страници изписали. ooooh!
Честит празник на Влюбена-винаги да е влюбена и с усмивка на лицето и в сърцето  bouquet
Честити месечинки и на всички Мишочета.Да растат здрави и послушни.
Щях да пиша разни работи и се отплеснах....
Вчера/вероятно неволно/ Хриси употреби гърнето.Но днес сутринта пак.Да си похваля аз гарджето.Сигурна съм,че е неволно,защото незнае какво е и за какво се ползва,но пък дъм горда,все е нещо.
И аз правих кръвни,но за мене си, #Crazyкоито хич не са розови за съжаление,за сметка на това явно момата не е взела моите гени,защото за сега няма проблеми с кръвчицата.
На болните мишленца-бързо оздравяване! Praynig

# 71
Браво за гърнето Peace Така се почва, щом не недоволства.... супер

Продажбата на количката отпада - благодаря ви. Мъж ми е гениален, утре ще ви кажа и ще снимам какво направи с дръжката.... Всичко струваше 10 кинта.  bouquet Може да се наложи някога на някой от вас, който е по-височък, пък си вземе ниска количка

# 72
Здравейте милички   Hug

Аз не съм писала доста отдавна, но си ви чета редовно и не пропускам пост. Няма нищо ново при нас та за това, а по акълите не съм, че то аз още имам нужда от съвети... И ние спадаме към така наречените "уличници" та вече нямам време за нищо ooooh!

Благодаря за честитката за нашата 7-ма месечинка на всички, които ни зарадваха с поздрави   Heart Eyes(пфу много бързо минава това време нещо, все така ли ще е вече newsm78)

Искам и аз да честитя от сърце на малката принцеска с обички Никол.. Hug Heart Eyes, Неди да ти е жива и зрава и да ви радва много  bouquet
   И честити половин годинки на другите порастващи дребосъчета  bouquet Heart Eyes Heart Eyes

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВЛюБЕНА...  bouquet бъди здрава, щастлива и винаги обичана жена и майка...
 Аз утре ще ходя на консултация и ще мога да се отчета с актуални резултати от нашия растеж Laughing   На 6-тия месец хемоглобина й беше 114, бях се много шашнала,все пак е изцяло кърмена и късно захранена, но всичко е наред. Друго ме тревожи сестра ми изгубила изследванията на Мегито и не ги е виждала педито та се чудя дали ще ни накара да правим нови   newsm78, пак боцкане и т.н

Е това е от мен засега. Много поздрави и да нацелувате малките сладурковци

# 73
Привет и от още едни скитници,не ни се прибираше днес направо се находихме ,
въпреки облачното време не се уплашихме!Момчо е добре ,всеки ден го карам на гимнастика и после в парка,си отспива детето,щото се изморява доста.
Честито на Влюбените,половин и повече годишните и всички имащи поводи за усмивки!Бъдете живи и здрави!
А ,да се похвалим ,нашата първа дума е" айде",а даже и "айде де",направо ми разтапя душичката !

# 74
  • Bulgaria
ЧРД ВЛЮБЕНА!   bouquet newsm59 Много здраве,любов и късмет!
Благодаря на всички за поздравите за моята принцеска.Днес милата става на 6мес, малко късничко ама да се почерпите за здравето и

Цял ден митлосваме улиците,сега гледам цели 5 страници сте изписали Shocked
Предстои ни да направим изследванията,ще видим как ще успея да взема урина.
Питах в предната тема ама не ми отговори никой.Като въведа всички зеленчуци всеки ден давам различно пюре??
Неди честити обчики ама много и ходят на Никол.Сладурана, да я нацелуваш.И ние питахме преди 2 дена и ни казаха че била малка и да изчакаме с обиците.Бебета се плашели от звука на пистолета и да не сме я стресирали.

Общи условия

Активация на акаунт