Какво стана с играта с мечетата на Памперс? - 6

• 79 340
  • 1 115
  •   1
Отговори
# 675
Благодаря за информацията! Също търся шапка и шал от промоцията на Pampers и Уницеф!

# 676
Благодаря за информацията! Също търся шапка и шал от промоцията на Pampers и Уницеф!
Каква е тази промоция? Аз сега чувам Rolling Eyes

# 677
Тя е стара, мисля, че беше миналата година.

# 678
изпратихме ги преди 15 дни ими се обадиха на следващия ден защото бяха 90 точки за да си избера играчки но ги получих две седмици по-късно
а знаете ли дали ще има нова игра  newsm78 4е аз пак ги събирам тези мечете дано не е напразно

# 679
записче и аз да следя темичката,че и аз събирам мечетата и дано не е напразно! Praynig

# 680
Аз изпратих картата преди 18 дена и още няма нищо.
Може и да доиде тези дни тогава .Поне се надявам де. newsm12
А за нова игра си нямам на идея.пази си ги ако пуснат ще имаш преднина newsm10

# 681
Момичета вчера ходи до кауфланд и имаше върху едни памперси разопаковани шал шапка и гривничка много сладки бяха и ми се искаше да ги взема но така и неможаха да ми кажат каква е промоцията.Много се ядосах.Птехвърляха си топката една на друга а нали са много та си тръгнах де....
А някои знае ли каква е офертата за одеалцето.Защото и това не знаеха промо момичетата ги нямало и точка...
УЖАС!!!
НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЗИ НАША БЪЛГАРИЯ.и никои не мове да ме убеди в обратното  Naughty

# 682
  • Бургас
Момичета вчера ходи до кауфланд и имаше върху едни памперси разопаковани шал шапка и гривничка много сладки бяха и ми се искаше да ги взема но така и неможаха да ми кажат каква е промоцията.Много се ядосах.Птехвърляха си топката една на друга а нали са много та си тръгнах де....
А някои знае ли каква е офертата за одеалцето.Защото и това не знаеха промо момичетата ги нямало и точка...
УЖАС!!!
НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЗИ НАША БЪЛГАРИЯ.и никои не мове да ме убеди в обратното  Naughty

За одеалцето трябва да си купиш един пакет памперси и един мокри кърпи. Памперс гащите не важат.  Peace

# 683
и аз събирам усилено за  нова игра дано има и да са различни играчките

# 684
  • хасково
записвам се, за да ви следя!
Относно одеалото,както бонита78  е писала,такова е условието,аз взех,но не е кой знае какво,по скоро е за новородени,защото е доста мъничко!

# 685
ако някой има свободна карта нека ми пише
благодаря предварително

# 686
Януари беше голяма лудница за тези уокъри, дали 2010 година пак ще има такава промоция и къде може да се прочете повече, че мечета събирам, но карта нямам?
Иначе ей този конкурс намерих сега докато търсех http://www.pgbalkans.com/bu/pampers_reg3.asp

# 687
В кои магазини тече тази промоция с одеалото? В Била, например?

# 688
  • Razgrad
Този конкурс е от 2007 година,май.....

# 689
  • Razgrad
В кои магазини тече тази промоция с одеалото? В Била, например?
В Разград промоцията е в Кауфланд.

Общи условия

Активация на акаунт