Какво стана с играта с мечетата на Памперс? - 6

• 79 344
  • 1 115
  •   1
Отговори
# 690
Здравейте,случайно си намерих една карта и имам малко точки но нямам самоадресиран плик.Може ли някой да ми даде адреса на който се изпращат мечетата,ще съм ви много благодарна.Искам да зарадвам мойта сладуранка с една играчка.

# 691
  • МИНДЕРА
КЕАР  ДАЙРЕКТ П.К 16    1766 СОФИЯ
Май това беше Crossing Arms

# 692
Кеър Дайрект ЕООД
ПК 16
1766 София

# 693
Мацки,страхотни сте  bouquet много бързи отговори,благодаря ви!

# 694
запис. Надявам се и догодина да има игра, че съм насъбрала мечета.

# 695
  • МИНДЕРА
Az mislq che shte ima  Party

# 696
дано да си права,че да не се окаже че събираме мечета напразно както предполагам

# 697
  • София
Момичета вчера ходи до кауфланд и имаше върху едни памперси разопаковани шал шапка и гривничка много сладки бяха и ми се искаше да ги взема но така и неможаха да ми кажат каква е промоцията.Много се ядосах.Птехвърляха си топката една на друга а нали са много та си тръгнах де....
А някои знае ли каква е офертата за одеалцето.Защото и това не знаеха промо момичетата ги нямало и точка...
УЖАС!!!
НЯМА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЗИ НАША БЪЛГАРИЯ.и никои не мове да ме убеди в обратното  Naughty
Тази промоция е от миналата година.Включваше два пакета памперс+един пакет мокри кърпи и подарък шапка,шал и гривничка.

# 698
Да се похвалим,днес ни дойдоха жирафчето и мишлето  Peace  Искрени благодарности на rujanero и desitkata81  ,че ми дадоха карти и зарадваха дечицата ми.Милички едно голямо благодаря от нас   bouquet

# 699
Честито и за жирафчето и за мишлето и  наи вече за малкото човече.Да ти е живо и здраво много да ви радва а като порасне пак играчките него. football

# 700
  • Бургас
mam4e_Gabi, радвам се, че сте си получили играчките.  Весели игри на мъниците с тях Simple Smile

Да се похваля и аз... вчера пристигна и нашето жирафче. Аз пък да благодаря на rinusha и mishito 78, с чиято помощ събрахме мечетата.  Hug  Hug  Hug

# 701
rujanero,приятна игра с жирафчето,много е забавно.Весели празници от нас Hug

# 702
здравейте мами! благодаря на rujanero за картата която ми изпрати .пожелавам на всички весели празници!само искам да попитам в какъв срок пристигат играчките ?ако някой знае

# 703
  • Бургас
rinusha, мерси, весели празници и на теб...

здравейте мами! благодаря на rujanero за картата която ми изпрати .пожелавам на всички весели празници!само искам да попитам в какъв срок пристигат играчките ?ако някой знае
Моля, моля Simple Smile Ами различен е срокът. Някои си получават играчката след седмица, а други чакат повече. Аз съм чакала миналата година 3 месеца... За жирафа изпратих мечетата на 23. ноември и пристигна на 14.декември. Така че се въоръжи с търпение и дано по-скоро си получите изграчката.
P.S. Хиляди благодарности и на Елия.  Hug

Последна редакция: чт, 17 дек 2009, 15:08 от rujanero

# 704
И аз сърдечно благодаря на rujanero  Hug
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт