Майски бебчета нон-стоп се появяват и със радост ни даряват! Тема 38

• 15 876
  • 292
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Елфичка , съжалявам , че те забравих  Hug !
Пробвай с парацетамол за зъбчето .  Наскоро ми падна единствената коронка , която имах и от време на време ме наболява , но моята зъболекарка отказа да го вади - ще чакаме раждането и тогава. И сега ако ме заболи пак парацетамол ще пия.

# 196
Страхотна изненада Бейлис  Laughing, да ти е много здрава и послушна малката принцеса, на теб бързо възстановяване  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Благодаря на всички за споделеното мнение относно АМ, за сега няма да купувам, чак когато и ако има нужда. А сега още едно въпросче, може и вече да съм писала, ама не помня  Crazy Усещам остра болка дълбоко във влагалището, доста силна, днес особено често, док каза, че шийката се разширява, ама редно ли е така да боли, а иначе бебка я усещам и много ниско долу и много високо, даже понякога трудно си поемам въздух  Confused. Н всичкото отгоре днес имах и повече контракции, а за капак на всичките ми болежки и неразположения ми се гади  Sick. Абе направо ще откача  ooooh!
Лека и спокойна вечер на всички   bouquet

# 197
Острите бодежи ги имах преди няколко седмици, отшумяваха, появяваха се, и така , докато не спрях да им  обръщам внимание някак си. Гадене вчера имах. Може би се все нормални подготвителни реакции на организма, за да се справи с предстоящата стресираща ситуация. Simple Smile Бих се радвала някоя от мамите с повечко опит да сподели?

# 198
  • Велико Търново
ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ БЕБЕТАТА НА МИНЕСОТА И БЕЙЛИС!НА МАМИТЕ БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!

miika,аз не съм лоша бе Crazyще се разберем,ама явно ни трябва време.Това малко все едно любовна връзка имаме Mr. Green

# 199
Честити принцеси на Бейлис и Минесота! Да растат здрави, умни и щастливи!

QWERTYASD, честит рожден ден! Много здраве и любов!

За предварителното купуване на АМ и аз споделям мнението на Сиска - не е необходимо! Ако обаче все-пак някой си е навил на пръста да си купи, моят съвет е да се ориентира към хипоалергенно АМ, за да се предотврати евентуален риск от алергии.

Да споделя, че не съм и привърженик на силиконовите зърна. В началото може да има известен дискомфорт при кърменето, но ако бебето правилно е захапало не би трябвало да има никакъв проблем  Peace А освен това кърменето е двустранен процес - и майката, и бебето се учи кое как. Предният път и аз имах проблем първите дни, но установих, че с тези силикони боли много повече, отколкото без...

Деси Горанова, стискам палци!

Фелина, всяко зло за добро, не се коси сега  Hug

Днес тук беше Денят на кралицата. Сутринта празниците започнаха чудесно, но един изрод се опита да убие нея и семейството й. Ужас! Цялата страна е потресена и вцепенена, никой не е очаквал атентат срещу кралицата, защото тя е много обичана и популярна... Та така, ние цял ден следим новините, гледаме пресконференции...

Лека вечер!

П.С. tanq karabelyova, утре ще пиша по твоя въпрос как подготвяме Виктория, че ще става кака.

# 200
  • София
Честито бебенце на Бейлис  bouquet
И аз имах проблеми с кърменето предишния път. Накрая се изцеждахме като луди почти през цялото време. Този път много ми се иска да успеем - и крем съм взела и силиконови зърна. Мисля да почна със силиконовите зърна още в началото, а не като преди - след като вече са ми разранени зърната.

# 201
  • София
miika,madlena_bg80 и аз  усещам  такива  болки  във влагалището, пронизват за  малко и отминават, друг  път се  усеща  все  едно бебето  се  бута да  излиза навън.Според мен това  си  подготовка  за  наближаващото раждане, сигнали на тялото, че  момента  наближава.Аз вече не пия  ношпа  и  магнерич  и  няма какво да спира болките и  контракциите.
Да  не споменавам болките в кръста ooooh!,като  се  заседя  повечко и  после едвам  ставам, айде стига съм  се оплаквала вече  Whistling. Crazy Wink

# 202
Здравейте на всички сладурки тук и честити бебчета на тези, които вече са с тях:)) живи и здравички да са и много да ви радват!  bouquet Аз съм от юнските мами, но отскачам и във вашите темички от време на време:)... но имам един въпрос и то по-точно към пловдивските мами, тези които са родили вече, а защо не и тези на които им предстои всеки момент -  та искам да попитам за мнения за Окръжна болница, ако някой е раждал там...и въобще и за други болници приемам мнения, просто защото много се обърквам къде да раждам, ще съм ви много благодарна.
Лека вечер на всички мамички:))

# 203
Не,Сиска,не си лоша ти. Но си прекалено силна, за да го разберат хората лесно. Simple Smile
Пич с характер си ти, това знам аз.
Всяка от нас добавя към общия колорит със своя собствена уникална окраска.

oli4ka, не знам специално в моя случай дали иде реч за скорошно събитие; по календар си остават 28 дни дотогава все пак; а и при мен доста бързичко отшумяват острите болки, само тези в гърба са си почти перманентни. При теб начесто ли боли? И аз спрях магнезия и сега нека природата реши кога. Simple Smile

# 204
  • София
Мадленка, и аз имах такива. Много остри! Случвало се е да се хвана за нещо, защото ми се подкосяват краката, тъй като е и изненадваща, както си вървя и изведнъж! Било от скъсяването и изглаждането на шийката. Пиех много магнерич, а болките ставаха все по-чести. Около 2 дни след като го спрях и болките намаляха и даже май мога да се похваля, че сигурно цяла седмица не ме е навестявала тая болчица. Та спокойно, ще отмине, и то няма да е от лекарствата  Crazy

Лекинка нощ на всички  Hug Стискаме палци на Деси и

Бейлис честита ти бебка! Скоро да се възстановяваш и те чакаме обратно в редиците със снимки на малката

# 205
  • Стара Загора
Най накрая да ви из4ета... ooooh! Бейлис,Минесота 4естити кукли ехххххх ,4е хубави новини да са живи и здрави и послушни.... lovekiss lovekiss lovekiss Деси с теб сме мили4ка вси4ко ще е наред,пиши как вървят нещата при вас  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover Ами да се от4ета и аз от днешния преглед вси4ко е перфектно,изгладена шийка,3см.разкритие бебо е ниско доло с глави4ка напред-гръб4е наляво-абе перфектно....4акаме си бол4иците и куфарите и в болницата....Утре съм на запис на тонове за пръв път(защото аз си поисках)а вас като ви гледам се пукнахте да ходите  Joy Joy Joy На връщане от Доки ми беше едно гадно от гинекологи4ния преглед едвам се довла4их до вкащи  ooooh! подгониха ме едни контракции ще видим....Лека и спокойна ве4ер до утре след прегледа... newsm46

# 206
  • София
Честити рожбички на Бейлис в шоко и на minesota, да растат здрави и щастливи деца!
Бебз, живот и здраве ще превъзпиташ мъжа си, отнема време, но трябва търпение и подход, както при децата Simple Smile
Благодаря на опитните мами, които споделят мнения за кърменето, аз лично знам от моята акушерка, че зърната трябва да започнат да се мажат с крем, например Лансинох от 28-мата седмица за да омекнат, аз така и правя, но да видим дали ще помогне...
Аз също имам от време на време остри режещи болки, сега се успокоявам, че е нормално.
Деси Горанова, стискам палци и вярвам, че всичко ще се развие по най-добрия начин за теб и Макси!
Ани Борисова, хубаво е, че нещата при вас са се успокоили, най-важното е, че всичко с бебка си е наред!
Аз тази седмица пропуснах записа на тонове, защото бях настинала и не ми се излизаше, утре ще ходя в Майчин дом да се срещна с една акушерка да говорим за раждането, някой от вас знае ли дали там правят безплатно запис на тонове и къде по-точно, спомням си, че някой беше писал, че имало кабинет където срещу 10 лв. ти правят запис, но дали беше за Майчин дом?

# 207
oli4ka да ти кажа и аз имам проблем с кръста, направо понякога като стана и ме среже започвам да се уча да ходя  Laughing много лошо боли но се оправя. В началото като започна да ми се случва моя мъж поне се посмя на походка.
За болките във влагалището също имам опит и макар че и на мен ми остават двайсетина дни до термин се случва да ги осещам ( както някой беше споменал организма се подготвя )
Честито на мама бейлис, евала на такива мацки - раз, праз и айде  Laughing

# 208
  • Пловдив
Здравейте на всички сладурки тук и честити бебчета на тези, които вече са с тях:)) живи и здравички да са и много да ви радват!  bouquet Аз съм от юнските мами, но отскачам и във вашите темички от време на време:)... но имам един въпрос и то по-точно към пловдивските мами, тези които са родили вече, а защо не и тези на които им предстои всеки момент -  та искам да попитам за мнения за Окръжна болница, ако някой е раждал там...и въобще и за други болници приемам мнения, просто защото много се обърквам къде да раждам, ще съм ви много благодарна.
Лека вечер на всички мамички:))

Значи от родилите досега майнички мога да кажа , че имаме едно бебе родено в Селена и две в Окръжна. Доколкото знам има още общо три Пловдивски мами . Аз ще съм в Окръжна , другата мама във ВМИ , а третата във Втора градска. Аз лично избрах Окръжна защото ми е близо и защото това което видяхме там ми хареса и също така други мами , родили наскоро я похвалиха.Ако те интересува нещо друго - питай  Hug

# 209
  • София/Варна
QWERTYASD, честит рожден ден!!!

Да са живи и здрави принцеските на Рали, Минесота и Бейлис!
На мамите бързичко възстановяване!

Фелина, за пореден път даваш подвеждаща за мамите информация и хвърляш в тих ужас онези от тях, които са по-лабилни.
Проблемите с кърменето са изключения, а не правило. За да се чувствате по-сигурни и уверени в това начинание е добре да се подготвите теоретично и психически още по време на бременността. Мен лично ми беше от голяма помощ библиотеката в кърмаческия форум. Мога да кажа, че добрият ми старт и 15 месечното последващо кърмене се дължат до голяма степен на информацията там.

Общи условия

Активация на акаунт