Майски бебчета нон-стоп се появяват и със радост ни даряват! Тема 38

• 15 892
  • 292
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Дидочка! Благодаря ти мила за разказчето! Много ми е полезно.....нали тепърва всичко ми предстои! Желая ви все така хубаво хапване и да закрепвате все повече!

Ели! А вие справихте ли се с проблемчето? Содата помогна ли?

Бебз.....стана ми мъчно за теб, дано превъзмогнеш болката от такова отношение, но все пак ако не се грижат добре за теб.....стискам палци да си силна и да избириш най-доброто за теб и бебо!

Поздарви и успех на мами и очакващи мами Hug

# 226
  • Русе
Мигла, днес не съм в час. Кой проблем да съм решила със сода  newsm78

# 227
Здравейте момичета. Честит празник! Flowers Bouquet
Да се похваля, че вчера бях запърви път в Окръжна, за запис на тоновете.
Не ми искаха пари, въпреки, че изрично казах, че може да не си плащам за избор на екип. Стажантката, която ми прави записа беше много мила и каза, че щом съм решила да раждам при тях,независимо с избор на екип или без, няма да плащам за запис на тонове.
Много съм доволна от отношението, дано и за напред да е така.
Болницата също ме кефи много повече от ТК и други болници, над които имам някакво наблюдение. Държавна е, стара и износена Mr. Green, но е чиста и някак по-уютна от други... Peace Определено там ще раждам.
Тоновете на бебка са перфектни и съм много доволна, че я чух какво ми е диване.
Heart Eyes

За кърменето, кремчетата и силиконовите зърна е нормално всеки да има различно мнение,защото самия процес се е случил по-различен начин на всяка. Мисля, че всеки свободно може да изказва мнение и да споделя своята гледна точка. Подкрепям това, всяка опитна мама да сподели с нас, как е кърмила. А ние... новите Grinning сме способни да преценим за себе си и да извлечем това, което ще ни е полезно. Тук няма грешно и правилно - нали сме си умнички и ще отсеем, това което ще ни помогне най-много... Аз чета доста в кърмаческия и мисля,че е нормално да има противоречиви мнения.
Ох, много се отнесох. Това, което исках да кажа е, че не трябва да има цензура и съм много благодарна на абсолютно всички мами, които разказват и ни съветват за кърменето. Много ни помагате!  omm
Дай Боже, които от нас са решили да кърмят, да се справят възможно най-добре и безпроблемно. yes

Честито на най-новите мами и техните бебчета.  baloniДа сте живи и здрави и от тук нататък да ви предстоят само щастливи мигове заедно. Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Успех Деси!!!

# 228
  • София
Лято, откъде си купи превръзките за родилки и еднократните гащи?

Превръзки за родилки има в някои аптеки или бебешките магазини. В Малечко предлагат на Bebe confort еднократни бикини 6 бр. за 6 лв., на номера са S,M,L,XL

ЧЕСТИТИ БЕБЕШОРЧЕТА НА БЕЙЛИС И МИНЕСОТА! Много да ви радват малките принцеси!

Platina, аз ти бях споменала, че можеш да си правиш записи на тонове в МД без да си записваш час - отиваш на 7 ет., отделенито е нещо от рода на "Общо акушерство", навътре по коридора 4-5 врата в дясно е Манипулационна... Казваш, че си за запис на тонове. Винаги питат кой док те изпраща. Можеш да им кажеш, че си по собствено желание и ще си платиш.

Деси стискам палци всичко да е наред!

Just_VANIA май ще прескочим 1-во число, а? Поне при мен няма признаци.... Знаеш ли смените на Илиев?

Благодаря на вс. които се включиха с мнение за тоновете, а и за всичко останало като кърмене, раждане и т.н.  Аз отивам да си подсладя душишката горе на Симеоново  Party

# 229
  • София
Glum, купих си ги от аптеката вдясно от входа на "Шейново", нали живеем наблизо. Оказа се, че е пълна с всякакви бременно-бебешки работи. По празниците ще работи до обяд, ако имаш път насам и си решила Simple Smile А ако случайно се навиете за кафе в района, свиркайте  - освен ако не се сливате с младежта де  Laughing
Дидочка, благодаря за споделеното!!
Ние днес какво направихме, спали сме до обяд буквално, та сега ми е още рано едва ли не, а не следобяд  Blush

# 230
  • Стара Загора
Мами да ви се опла4а и аз...Сега се връщам от запис на тонове,които сама си поисках да ми направят,Доки веднъж не се е сетила  Crossing ArmsРазбрахме се да ида в клиниката и като ги направя да я потърся да ги види....така и направих.Каза,4е са добри не каза колко то4но са  newsm78 и това е...пита само кога ми беше термина ...и пак нищо  Shocked Казах и ,4е имам кафеникаво те4ение,било нормално след ген.преглед в4ера и това е....Питах ами няма ли да се виждаме ве4е,4е не сме запазили никакъв 4ас за консултация и тя амииииии 14.05  Shocked #Crazy Shocked а термина ми е на 19.05  #Cussing out #2gunfire бясна съм направо,ако не си бях искала 4ас ме оставя ей така,немога да я разбера тази жена  smile3515 какво правим 4ас след две седмици  smile3511 Оххххх извинявайте моми4ета,ама исках да споделя в такова недоумение съм  newsm78 newsm78 newsm78

# 231
  • Пловдив
Здравейте и честит празник на всички !

В този дъжд навън такъв мързел ме обхвана. Събудих се в 11.00ч и се излежавах почти до 15.00ч.Сега хапнах , докато изпере пералнята съм тук да ви прочета и ... така.

Първо искам да се извиня на всички Пловдивски мами , които съм изпуснала и съм се изказала неподготвена  Embarassed - моето вече е старческо слабоумие , не мога да се извинявам с бременността и т.н.  Embarassed Но познавам само тези , които бяхме на срещата преди време и може би затова. Имаше само още едно момиче - Здравка - но както разбрах тя не влиза тук.

И сега едно въпросче към всички вече родили мами . Когато сте били на вашият последен преглед преди големия ден , са ви казали и предполагаемо тегло и размери на бебето. Когато се родиха дечицата имаше ли големи разминавания с предполагаемото и реалното им тегло

Deliana и моята лекарка така ме отсвири. Още на 13-ти април искаше това да е последния ми преглед. Едва ми даде час за 22.04. А след тогава пък изобщо не ми даде. Каза само ако мина термин да й звънна да ми кажела какво да правя.  

# 232
Честит празник мили майчета! Simple Smile

mirayes - на мен последните ми измервания бяха - 1760, 2580, 2530, 2780....никаква логика..Simple Smile, накрая се роди 3000 - така че може би последното поне е било вярно
Малко да мръднат с мишката като мерят и веднага може да се промени резултата, най-вече ако апарата на който те следят е старичък. Sad

# 233
И при мен имаше разлика с размерите (и при всичкимои приятелки). Казваха, че е минимум 3500, а се роди 3000. Този път въобще и не питам...

А относно кърменето - да, и на мен ми беше трудно и болезнено в началото - докато не започнах да го поставям по различен начин. Стига да има желание - има и начини. Мажех се с Дефламол. И това, че пак си бях купила за всеки случай АМ пък е било последното, което ще ме накара да се откажа да пробвам...Просто така съм спокойна, което е доста важно.

# 234
essivessela,опитах се да ти пратя ЛС,пощата ти е препълнена.

# 235
  • вече Пловдив
Дидочка, много ти благодаря за споделеното! Радвам се, че сте добре, храните се, гушкате се - ех, кога ли ще дойде и нашият ред! Hug Heart Eyes Heart Eyes Mr. Green
Честито бебче на Пепсън! Да е живо и здраво детенце и много да радва мама и тате!   bouquet
Павлето, този Дефламол, с който си мазала зърната, е кремът за изгаряния на кожата може би? newsm78 newsm78

# 236
  • Бургас
привет, май-чета! честито на Бейлис в шоко, браво на смелата пловдивска мама Simple Smile   bouquet

честит 1 май - и като символ на бебчетата, които ще се родят май, и като празник на труда! аз реших след трудния последен работен ден вчера днес да мързелувам - току-що закусихме  Laughing след вчерашните новини на доки, че след 7ми май можем да направим "дирижирано" раждане, имам усещането, че до 10.05. ще се гушкаме с нашата дългочакана мома. можете да ни честитите и количката - след толкова терзания и съмнения и предвид, че имахме стара маркова количка, която преживя пребоядисване и ремонти, но нямаше пълно легнало положение, и след сума ти тормоз на Сиска (  bouquet благодаря за търпението) вчера отидох да я поръчам. и - изненада, тъкмо бяха получили нашият цвят!!! http://bebcho.bg/bg/details.php?id=33
а със сивото ни портбебе на същата марка си имаме реално и зимна количка!!! много бях щастлива цяла вечер, сега постоянно минавам покрай нея и й се радвам  Crazy ще ви я снимам и в албумчето - оказа се, че и сенника се обръща и бебето може да гледа към майка си.  а вчера, предвид купонджийското ми настроение, за първи път за цялата бременност се надигнах и ходихме на бар, дискотека и клуб, в който мятах корем до 4 сутринта  Joy ди-джеите се бяха хванали в чудо, постоянно пускаха поздрави за бъдещия татко и бъдещата мама  hahaha много весело беше, сега ми е мързеливо.
благодаря ви за съветите за кърменето - гармастан си имам, зърна си купих и стерилизирах, остава и кремчето на Авент, щом го препоръчвате  Hug
момичета, скоро някой беше задал въпрос - в какво пликче ще слагате стерилизираната помпа, зърна и бибероните за бебчо, за да ги приберете в багажа? в аптеките нямат специални  newsm78 затова пък купих маски за ентусиастите - роднини, които решат да се изсипят в стаята да видят бебка след раждането - на всеки на входа - по една  Grinning
маева, освободих я. как си ти? имаш ли позиви за раждане?

# 237
Мами да ви се опла4а и аз...Сега се връщам от запис на тонове,които сама си поисках да ми направят,Доки веднъж не се е сетила  Crossing ArmsРазбрахме се да ида в клиниката и като ги направя да я потърся да ги види....така и направих.Каза,4е са добри не каза колко то4но са  newsm78 и това е...пита само кога ми беше термина ...и пак нищо  Shocked Казах и ,4е имам кафеникаво те4ение,било нормално след ген.преглед в4ера и това е....Питах ами няма ли да се виждаме ве4е,4е не сме запазили никакъв 4ас за консултация и тя амииииии 14.05  Shocked #Crazy Shocked а термина ми е на 19.05  #Cussing out #2gunfire бясна съм направо,ако не си бях искала 4ас ме оставя ей така,немога да я разбера тази жена  smile3515 какво правим 4ас след две седмици  smile3511 Оххххх извинявайте моми4ета,ама исках да споделя в такова недоумение съм  newsm78 newsm78 newsm78
Наборче, и аз ако не бях отишла в Окръжна за запис на тоновете, щяха още да ми ги "слушат" на ЖК с акушерска дървена слушалка. Rolling Eyes За насрочените прегледи също те разбирам  Thinking Моята от ЖК-то на миналата ни консултация (която беше на 20.04. ) ме викна чак след празниците (на 7-ми или 8-ми май #Crazy), а дори не ми е дала документите за болницата. Добре, че и напомних, че може и да родя по-рано и направлението за хоспитализация и обменната карта ми трябват... та ме викнана 30-ти (вчера). Ако не ги "ръчнеш" и не им напомниш нещо, хич не им пука... Иначе тя си иска да се виждаме Mr. Green но забравя, че няма да съм още много време бременна. Моят съвет е да си следиш нещата и да си търсиш правата, защото ако зависи от някои лекари... все ще те претупат (от личен опит го знам). И аз се ядосвах, но от както отидох на преглед в болницата, в която ще раждам съм-по спокойна.
Успех и се дано скора гушкаш здраво бебче без никакви перипетии. Heart Eyes

# 238
Искам да попитам по опитните колко време след като ти падне тапата горе долу ще родиш.Че на мен нещо ми е много странно падна ми на 29 вечерта ,а пък все още нямам никакви признаци . newsm78

# 239
genobori, моята първия път падна на Нова Година, а аз родих на 10-ти Януари. Това обаче не означава, че ти ще родиш на 9-ти, а че може да стане всеки момент! Стискам палци и леко раждане ти желая!

Общи условия

Активация на акаунт